بحثش جدا نیست! رودفایل و امثالهم سرعتشون محدوده. وگرنه شما از سرور های معتبر اگر دانلود کنی باید نهایت سرعتت رو بهت بده. حیفه کسی که اینقدر پول میده واسه دانلود شبانه دانلودش کمتر از نصف باشه!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بحثش جدا نیست! رودفایل و امثالهم سرعتشون محدوده. وگرنه شما از سرور های معتبر اگر دانلود کنی باید نهایت سرعتت رو بهت بده. حیفه کسی که اینقدر پول میده واسه دانلود شبانه دانلودش کمتر از نصف باشه!
تفاوت طرح های نامحدود برنزی با نقره ای با طلایی چیه ؟
تفاتشون ترافیک هدیشونه
الان با پشتیبانیشون صحبت کردم
سرویس برنزی بین 8 نفر share میشود و سرویس طلایی بین 4 نفر و سرویس نقره ای هم بین 6 نفر
بله به منم همینو گفتن!!
خودم 1مگ نقره ای و برنزیو تست کردم بعد از ترافیک هدیه نقره ای سرعت جفتشون بین 110 تا 120 می چرخه، البته سرعت باز شدن صفحات بین 8 تا 12 شب تو برنزی یکم کمتره
از نظر منم فرقی بین برنزی ، نقره ای و طلایی نیست ! (البته به جز ترافیک هدیشون)
512 نامحدود - نقره ای
![]()
داداش الان با دنلود 120 , 1 گیگ چه قدر طول می کشه دانلود کنی ؟
اینم سرویس من امروز وصل شد
![]()
این آسیاتکم مثل شاتل شبانه رو محدود میکنه؟دیشب سرعتم از 30 کیلو بیشتر نمیشد.هفته اول شبی 3 گیگ دانلود داشتم بعد یهو دیشب اینجوری شد.
کلا تا الان راضی نیستم از آسیاتک.پینگم با تهران در حد 60 70 بوده اما با خارج افتضاحه!با دوبی پیگم رو 900 بود.یک هفته اس بازی آنلاین نتونستم بکنم.
یعنی من به صورت واقعی متاسفم برای این طرز فکر شما . دوست عزیز من اینترنت خریدم . سرعتمم میخوام . نه یه کیلو بایت کمتر نه بیشتر. به هیچ کسم چه تو آسیا تک چه تو زیرساخت چه تو ممکلت هیچ ربطی نداره که از کجا دانلود میکنم یا می خوام بکنم . سرویسی که فروخته دو مگ هست .سرعتشم باید طبق مصوبه خودشون باشه . دیگه ربطی به سرور و سایت و مکان سرویس دهنده و این مزخرفات نداره.
سرور تو شیلی باشه یا همینجا بغل گوشمون . باید سرعت رو کامل بده . موظف هست .
هنوز نتونستم بفهمم چرا ایرانی جماعت اینقدر توسری خور هست ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)