تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1024 از 2376 اولاول ... 24524924974101410201021102210231024102510261027102810341074112415242024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,231 به 10,240 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

بيك زاده خوشحالى نكرد جريمه مى شود

تيم فوتبال استقلال توانست عصر روز دوشنبه در ادامه رقابت هاى ليگ برتر پيكان را شكست دهد. نكته قابل توجه اينكه زمانى كه آرش برهانى موفق شد گل سوم استقلال را به ثمر برساند تمام نيمكت نشينان استقلال به نشانه خوشحالى به هوا پريدند غير از هاشم بيك زاده. وقتى قلعه نويى صورت خود را به سمت نيمكت برگرداند و متوجه اين قضيه شد بشدت از حركت بيك زاده ناراحت شد. طبق شنيده هاى ما به احتمال فراوان در آينده اى نزديك بيك زاده جريمه نقدى خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نامدارى همچنان فيزيوتراپى مى كند
    اشكان نامدارى كه در جريان تمرينات استقلال دچار مصدوميت شده است همچنان مشغول انجام تمرينات فيزيوتراپى است. به گفته پزشكان، اين دروازه بان امروز و فردا هم ۲ جلسه فيزيوتراپى انجام خواهد داد و اگر مصدوميت وى به طور كامل برطرف شود، مشكلى براى همراهى استقلال در بازى با ذوب آهن نخواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عليزاده به مديرعامل استقلال يك هفته فرصت داد!
    على عليزاده مهاجم استقلال كه مشكلات مالى دارد قبل از سفر امير واعظى آشتيانى مديرعامل اين تيم از وى در خواست طلب خود را كرد. طبق شنيده هاى ما عليزاده به واعظى يك هفته فرصت داد تا طلب وى را پرداخت كند. نكته جالب اينكه از زمان حضور آتشيانى و انصارى در باشگاه استقلال اكثر پيش قراردادها و پاداش به موقع پرداخت شده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگر مساوى مى شديم، خودم را نمى بخشيدم
    اكبرى: مظفرى زاده عجولانه به من كارت داد
    «يدالله اكبرى» در ديدار استقلال و پيكان بار ديگر به تركيب ثابت آبى پوشان بازگشت. با توجه به محروميت حسين كاظمى، اكبرى اين فرصت را پيدا كرد كه جزو ۱۱ بازيكن اصلى تيمش باشد اما به نظر مى رسد بدشانسى هاى او پايان ندارد زيرا در مسابقه با برق شيراز يك ضربه پنالتى را از دست داد و در بازى دوشنبه نيز از زمين اخراج شد. روز گذشته با اكبرى گفت وگويى انجام داديم كه در ادامه مى خوانيد:
    • پيروزى پر گلى مقابل پيكان به دست آورديد.
    - بله، همين طور است. فكر مى كنم توانستيم بازى خيلى خوبى را ارائه دهيم و در هر ۲ نيمه از پيكان برتر بوديم. خوشحالم كه توانستيم تيم صدرنشين ليگ را شكست دهيم و ۳ امتياز را به دست بياوريم.
    • در خصوص مسابقه صحبت كن.
    - هفته گذشته توانستيم پاس را شكست دهيم و با روحيه بالا قدم به اين مسابقه گذاشتيم. از اول بازى نيز هجومى ظاهر شديم و با توجه به هماهنگى بالايى كه ميان بازيكنان وجود دارد، توانستيم ۳ گل به حريف قدرتمندمان بزنيم. به نظر من پيكان تيم واقعاً سرسختى است و در چند صحنه توانستند روى دروازه ما خطرساز شوند و بى دليل صدرنشين نبودند.
    • در خصوص هت تريك آرش برهانى چه نظرى دارى؟
    - آرش بازيكن بسيار خوبى است كه در اين ديدار هم به بهترين نحو از فرصت هايش استفاده كرد. فكر مى كنم او يك بار ديگر توانايى هايش را نشان داد و با اين ۳ گل روحيه خود و تيم را بالاتر برد و از اين بابت خوشحالم.
    • چرا از زمين اخراج شدى؟
    - از اين كه اخراج شدم واقعاً ناراحت هستم و اگر بازى برده را به دليل ۱۰ نفره شدن مساوى مى كرديم، هيچ وقت خودم را نمى بخشيدم. فكر مى كنم مظفرى زاده خيلى عجولانه به من كارت داد و هم اخطار اول و هم اخطار دوم سختگيرانه بود.
    • چرا همچين نظرى دارى؟
    - به اين دليل كه در اخطار اول، بازيكن حريف خودش به من خورد و من هيچ برخورد عمدى با او نداشتم. در اخطار دوم هم يك تكل معمولى زدم كه نه خشونتى داشت و نه هدفم پاى بازيكن حريف بود. اگر داور كمى خونسردانه به قضيه نگاه مى كرد. من اخراج نمى شدم.
    • اتفاقاً قلعه نويى هم گفت ۱۰ نفره شدن استقلال باعث شد افكار تاكتيكى ما به هم بريزد.
    - اميرخان كاملاً حق دارد زيرا او براى اجراى خواسته هايش روى همه بازيكنان حساب مى كند و وقتى يكى از مهره هايش نباشد، در كار تيم مشكل ايجاد مى شود.
    • پس از بيرون رفتن تو، پيكان فشار زيادى روى دروازه استقلال آورد و نزديك بود در لحظات پايانى گل سوم را هم به ثمر برساند.
    -همين طور است. خدا را شكر كه توانستيم برنده از زمين خارج شويم. در همان لحظات پايانى فشار عصبى خيلى زيادى به من وارد شد و هر يك ثانيه برايم مثل يك سال گذشت. اگر گل مى خوريم واقعاً شرمنده مى شدم و قصد دارم يك گوسفند قربانى كنم تا اين بدشانسى ها از من دور شود زيرا در اين چند روز خيلى بد آورده ام.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرآبادى بازى بعد فيكس است
    به احتمال فراوان مهدى اميرآبادى هافبك نيمكت نشين اين روزهاى استقلال در بازى مقابل ذوب آهن از ابتدا بازى خواهد كرد. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى بشدت از عملكرد ميثم منيعى در ديدار مقابل پيكان ناراضى بود و قصد داشت دقيقه ۶۵ وى را تعويض كند كه با وساطت بقيه اعضاى كادر فنى از اين كار منصرف شد. گفتنى است مدتى است فرصت كمى به اميرآبادى براى بازى كردن داده مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مجيدى : بالاخره به من هم بازى مى رسد
    فرهاد مجيدى، مهاجم تيم استقلال تهران پس از پيروزى تيمش مقابل پيكان قزوين اظهار داشت: در ديدارى سخت پيكان را شكست داديم. بازى را خوب شروع نكرديم و پيكان در دقايق ابتدايى بازى بهتر از ما كار كرد اما پس از اينكه گل اول را دريافت كرديم فوق العاده بوديم و توانستيم با انجام يك بازى خوب نتيجه را برگردانيم.وى ادامه داد: هيچ اعتراضى به نيمكت نشينى ام ندارم. من يك بازيكن حرفه اى هستم و فقط تمرين مى كنم و به نظر كادر فنى هم احترام مى گذارم. اين را هم اضافه كنم كه هيچ مشكلى با قلعه نويى ندارم و او حق دارد در انتخاب بازيكنانش مختار باشد.وى گفت: مطمئن باشيد به من هم بازى مى رسد. ما بايد در اين فصل در ۳ جام حضور پيدا كنيم و با اين حساب ديدارهاى زيادى را پيش رو داريم. با اين شرايط به من هم بازى خواهد رسيد و براى بازى كردن صبر خواهم كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال به دنبال يك سرزن متخصص؟
    يك تعويض «وحشتناك» ديگر از قلعه نويى
    1

استقلال كه خيلى ها با «طعنه» درباره روش بازى اش ياد مى كنند و امير و تيمش را «سنتى» مى خوانند با همان شيوه قديمى ۲-۵-۳ فوتبالى بازى مى كند به مراتب موثرتر و زيباتر از سايرينى كه گمان مى كنند صرف آرايش مبنا و سيستم پايه شان مدرن و امروزى هستند. بله ۲-۵-۳ روشى امروزى نيست اما در استقلال اين نكته اهميت دارد كه روش بازى بايد متناسب با بضاعت فوتبال ايران و همسو با قابليت نفراتى باشد كه اين تيم در اختيار دارد. خط حمله اى كه در شروع فصل «منتخب گل نزن ها» خوانده مى شد، امروز و به گواه آمار بهترين عملكرد را تا بدين جاى ليگ هفتم داشته است. با اين حال امير قلعه نويى كه ۶ مهاجم را در اختيار دارد دنبال مهاجمى مى گردد تا بتواند تنها جاى خالى باقى مانده در استقلال را پر كند. وقتى به فهرست مهاجمان حال حاضر اين تيم نگاهى از سر تحقيق و تفحص مى اندازيم درمى يابيم كه اگر ملاك سرعت و تكنيك باشد استقلال «برهانى» را دارد. اگر امير مهاجم سمج بخواهد «اكبرپور» هست و چنانچه مورد نظر او يك فانتزيست باشد؛ كه نيست، فرهاد مجيدى مى تواند كار تيمش را راه بيندازد. آبى پايتخت دو سرزن هم در اختيار دارد كه به نظر مى رسد نارضايتى قلعه نويى از عملكرد آنها باعث شده تا او دستيارانش را دنبال مهاجم برزيلى بفرستد. البته الان برهانى و اكبرپور هم در تيم او تبديل به بازيكنى شده اند كه مى توانند با سر نيز گلزنى كنند اما شايد سرمربى پسران آبى دنبال بازيكنى مى گردد كه سرزنى متخصص باشد.
    2
    استقلال كه در عرض ۱۵ دقيقه پيكان را كن فيكون كرد مى توانست برنده اين مسابقه نباشد اگر مديرروستا بلافاصله پس از تعويض اشتباه «برهانى» تيمش را ۳ فوروارده مى كرد. امير قلعه نويى كه مقابل پرسپوليس هم مرتكب تعويضى كمرشكن شده بود با بيرون كشيدن تنها عضو سرعتى نيمه هجومى تيمش خيال تيم ميهمان را از بابت ضدحملات راحت ساخت تا به دنبال اين تعويض شاهد افزايش فشار و تعداد حملات تيم پيكان باشيم. بدون شك در صورتى كه نقشه حمله از سانترهاى مكرر و بازى مستقيم به فضاسازى براى ضربات از راه دور و استفاده بيشتر از سرعت ايمان حيدرى عوض مى شد، الان به جاى «برهانى» اين تعويض قلعه نويى بود كه سوژه محافل واقع مى شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سياوش اكبرپور: برهانى من را ياد عنايتى مى اندازد!
    بعد از بازى استقلال مقابل پيكان گفته شد سياوش اكبرپور به خاطر تعويض شدن در اين ديدار ناراحت است اما او بشدت اين قضيه را تكذيب مى كند. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • توانستيد پيكان را شكست دهيد؟
    - ما واقعاً شايسته پيروزى بوديم و به نظر من حتى مى توانستيم گل هاى بيشترى را بزنيم اما با اخراج اكبرى تمام برنامه هاى ما به هم ريخت.
    • نظرتان در مورد اخراج اكبرى چيست؟
    - به نظر من داور مى توانست كمى مهربان تر برخورد كند.
    • مى توانيد اين روند را ادامه دهيد؟
    - صددرصد. شما مطمئن باشيد با اختلاف چند امتياز قهرمان نيم فصل خواهيم شد.
    • نظرتان در مورد خط حمله استقلال چيست؟
    - خب، ما يكى از بهترين خط حمله هاى ليگ را داريم. من و آرش برهانى اين روزها زوج خوبى را تشكيل داده ايم. برهانى من را ياد عنايتى مى اندازد.
    • بازى با ذوب آهن را چطور مى بينيد؟
    - بازى سختى است. اگر بتوانيم اين تيم را شكست دهيم يكى از شانس هاى قهرمانى در نيم فصل هستيم.
    • شايعه شده از تعويض خود در اين بازى ناراحت شديد؟
    - اصلاً، حتماً آقاى قلعه نويى صلاح دانسته من را تعويض كند. مهم پيروزى تيم است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طالب لو: شايعه است ، كسى حوله مرا ندزديده بود

وحيد طالب لو دروازه بان استقلال از ديدار تيمش مقابل پيكان به عنوان سخت ترين بازى آبى پوشان در ۱۲ مسابقه اخير ياد كرد. وى گفت: براى ما بازى مقابل پيكان يكى از دشوارترين ديدارهاى نيم فصل اول ليگ برتر بود. ما با علم به اين موضوع طى هفته گذشته هدفمندتر از گذشته تمرين كرديم و با هدف كسب ۳ امتياز به ديدار تيم صدرنشين ليگ رفتيم. او ادامه داد: بازى براى ما خوب آغاز نشد و تيم پيكان در دقايق ابتدايى مسابقه به گل برترى رسيد. خوشبختانه پس از دريافت اين گل تسليم نشديم و بازى را در دست گرفتيم. براى تيم ما كه مى خواهد قهرمان ليگ شود، اين بازگشت به جريان مسابقه خيلى مهم بود. پس از اين گل آنقدر خوب بازى كرديم كه به هر آنچه مى خواستيم، رسيديم. دروازه بان استقلال با اشاره به اينكه آبى پوشان تهرانى پس از اخراج يدالله اكبرى فشار زيادى را تحمل كردند، افزود: پيكان تيم صدرنشين ليگ برتر بود و در بازى مقابل ما نشان داد كه استحقاق اين صدرنشينى و حضور در بين تيم هاى بالاى جدول را دارد. اين تيم پس از اخراج يدالله اكبرى فشار زيادى روى دروازه ما وارد آورد و به ويژه در دقايق پايانى به دنبال گل تساوى بود. با اين شرايط اگر بگويم بازى با پيكان سخت ترين بازى ما در ۱۲ مسابقه اخير بود، ادعاى دروغى نيست. دروازه بان استقلال در ادامه تصريح كرد: ما داريم پله پله پيش مى رويم و به صدر جدول نزديك مى شويم. بازى هاى فشرده ليگ درهفته هاى پيش رو كار ما را دشوار كرده است به ويژه اينكه بايد با تيم هاى صدر و بالانشين ليگ بازى كنيم. وى افزود: پس از بازى مقابل پيكان كه صدرنشين ليگ تا هفته يازدهم بود، اين هفته بايد با ذوب آهنى بازى كنيم كه در حال حاضر جاى پيكان را در صدر جدول گرفته است. براى ما بازى با ذوب آهن به مراتب دشوارتر از رويارويى با پيكان است و امتيازهاى اين بازى ارزشى بالاتر از ديدار روز گذشته دارد. با شرايطى كه تيم استقلال دارد، دستيابى به موفقيت در مسابقه روز جمعه مقابل ذوب آهن دور از دسترس نيست. طالب لو كه پيش از ضربه پنالتى تيم پيكان محتويات داخلى حوله اى آبى رنگ را بوسيد در خصوص شايعه سرقت اين حوله در نيمه دوم بازى ديروز گفت: اين حوله به سرقت نرفته و الان پيش من است! فقط يك بار آن هم پس از بازى مقابل مس كرمان حوله ام را بردند. من كتاب خدا را هميشه به همراه دارم و تا به حال كمك زيادى به من كرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سعيد بيات به زودى در تمرينات استقلال
    سعيد بيات هافبك استقلال كه به دليل پارگى رباط پا ۶ ماه دور از اين تيم بوده است به زودى در تمرينات آبى پوشان شركت مى كند. طبق شنيده هاى ما به زودى نام اين بازيكن به ليست استقلال اضافه خواهد شد. تا بتواند پس از بهبودى كامل در تركيب آبى پوشان به ميدان برود. شايان ذكر است بيات از جمله بازيكنانى است كه امير قلعه نويى مربى اين تيم علاقه ويژه اى به او دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •