چون کلید هاش راحت نیستن و این که 60 تومن پول دسته ی ps3 دادم که الان با دسته ی 10 تومنی بی کیفیت بازی نکنم.
چون کلید هاش راحت نیستن و این که 60 تومن پول دسته ی ps3 دادم که الان با دسته ی 10 تومنی بی کیفیت بازی نکنم.
اینو برات پیدا کردم:
1. Download this archive and install the filter driver (libusb-win32-filter-bin-0.1.10.1.exe).
2. Unpack ps3sixaxis_en.exe
3. Plug the SIXAXIS into your PC.
4. Run ps3sixaxis_en.exe once.
5. Push the PS button on the SIXAXIS once if it doesn’t see it straight away.
archive:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه میتونن به این ورژن ابگرید کنند؟ نرم افزاریه دیگه؟ میشه توضیح بدید بکاب منجر چیه و بی نیازی از این چه خوبیه داره؟
خوب دیگه اونموقع راحت تر میشیم و لازم نیست یه برنامه هم بریزیم ولی زیاد فرق نداره...
بکاب منیجر ها برای اجرای بازی های کپی و خیلی امکانات دیگه مانند پخش فایل صوتی و بکاپ گرفتنه از بازی های اوریج و...
-------------------
Last edited by S.J-REZ2; 17-09-2011 at 22:19.
بله کاملا نرم افزاریه,هم روی 3.55 نصب میشه هم روی 3.56
بکاپ منیجر منظور مولتی من و.... از این قبیل برنامه هاس(فک کنم دیگه متوجه شده باشی)
یک سوالی الان ps3 روشن میکنیم محیط خودش هست یا محیط -- شده؟ فکر کنم محیط خودشه درسته -- نشده هم همین محیط را نشان میده روشن میکنیم ps3 را ؟؟؟ میشه تم نصب کنم یا عکس بس زمینه بزارم؟؟ سرعتش نمیگیره؟ لینک یا سایتی هس ویروسی نباشه برای دانلود تم؟
داداش این کار نکرد.راه دیگه ای سراغ ندای؟
برات میگردم بازم چیزی بود اطلاع میدم
MotioninJoy رو امتحان کردم .دسته مثل ps3 چراغ اولش ثابت بود بقیه چراغ ها به نشانه ی شارژ داشتن روشن خاموش میشدن.عین وقتی که دسته رو زدی ps3 .ولی نمیدونم چرا وقتی رفتم داخل بازی limbo دسته اصلا کار نکرد.چراغ هاش روشن میشد ولی کار نمیکرد.setting بازی رو چک کردم چیزی پیدا نکردم که باهاش سوییچ کنم بین کیبورد و دسته.
میشه راهنمایی کنید؟
بعضی بازیها باید دسترو برای اون بازی تعریف کنی اینطور نیست که بزنی تو بازی کار کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)