سلام بچه ها من برگشتم.
مطمئنم توی این 2 روزی که نبودم دلتون واسم شده مثل سوراخ سوزن،میدونم به همتون حق میدم.
امروز اومدم خبرای خوب دیدم. shift که برا ما psp جدیدا میاد این 6.00 هم که میخواد هک شه.
حالا این 6.00 که میخواد هک شه 5.55 هم هک میشه؟
سلام بچه ها من برگشتم.
مطمئنم توی این 2 روزی که نبودم دلتون واسم شده مثل سوراخ سوزن،میدونم به همتون حق میدم.
امروز اومدم خبرای خوب دیدم. shift که برا ما psp جدیدا میاد این 6.00 هم که میخواد هک شه.
حالا این 6.00 که میخواد هک شه 5.55 هم هک میشه؟
سلام.
کجا بودی؟امیدوارم هر جا بودی بهت خوش گذشته باشه.
وقتی 6 هک بشه دیگه نیازی به هک 5.55 نیست.
سلام علی جون.
چقدر دلم واسه اینجا تنگ شده بود
جایی نبودم adsl قطع بود.
راستی مگه بازیای جدید روی 5.55 اجرا نمیشن خوب 6.00 چه ربطی به 5.55 داره؟
یه سوال درباره godfather:این قسمت mob wars به داستان بازی ربط داره؟یعنی اگه برم فیلمی چیزی نشون میده؟ آخه من story mode رو تموم کردم ولی don نشدم![]()
دیال آپ را برای همین موقع ها گذاشتن دیگه.
بازی های جدید 5.55 میخواهند.وقتی فریمور جدید تر یعنی 6.00 بیاد همه بازی هایی که روی فریمور های قبلی اجرا میشوند روی این فریمور هم کار میدهد.
چون خصوصیات قبلی را دارد.
بسیار خرسند شدیم.به به.یعنی 6.00 بیاد همه بازی هایی که روی فریمور های قبلی اجرا میشوند روی این فریمور هم کار میدهد
راستی این shift ارزش دان داره؟ adsl من ذغالی هستا 3 سال میشه تا دان بشه/
یه سوال فنی:این skype چیه؟به چه دردی میخوری؟
Last edited by *QWERT*; 13-09-2009 at 01:59.
خبر خوب برای UMD داران بعد از عرضه PSP Go
سونی اعلام کرده که در صورت موفق بودن بازیهای Mini برای PSP Go این امکان وجود داره که بصورت Package در یک UMD به بازار عرضه بشن.(چند Mini بازی در یک UMD)
حتی گفته شده که ممکنه این Mini بازیها برای PS3 هم بیاد....
لینک ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه خبر بد هم دارم...توی پستم در صفحه ی 1019 عکسای PSP Go باز شده رو گذاشته بودم.اگه دقت کرده باشید میبینید که باتری PSP Go اینترناله و نمیشه مثل بقیه عوضش کرد.(یعنی باتری پاندورا رو فراموش کنید)
این همون چیزیه که رییس SCEA (Sony Computer Entertainment America اقای John Koller گفته و در کنار اون گفته که با این باتری و فیرم ویر جدید راه رو برای rip کردن بازیها بسته...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله همین طوره شرکت سونی داره تمام سعی وتلاش خودشو می کنه اتفاقی که برای psp های قدیمی افتاد برای psp go نیفته.
ولی هکر جماعت مگه نا امید میشه![]()
بازی بدی نیست من که خودم هنوز وقت نکردم بازی کنم.
اما در مورد skype .
skype یک سیستم تلفنی هست که شما میتونید از طریق اینترنت به اینترنت مکالمه رایگان داشته باشید.
حالا این سرویس روی psp هم هست.یعنی اگر psp شما مدل 3000 باشه(که خودش میکروفن داشته باشد)یا مدل های 2000 یا 1000 (باید جداگانه میکروفن تهیه کرد) میتونید از طریق اینترنت مکالمه داشته باشید.
با این سرویس میتونید به یک psp دیگه زنگ بزنید یاز از یک psp به کامپیوتر یا کامپیوتر به psp
البته امکان زنگ زدن از این سرویس به موبایل و تلفن ثابت (حتی ایران) هم هست اما دیگه رایگان نیست و باید اعتبار خریداری کنید.
جالبه بدونی که مکالمه اینترنت به اینترنت صداش بسیار شفاف و قوی و بدون نویز (به شخصه میتونم بگم که کیفیتش از مکالمه تلفن های ثابت ایران بیشتر هست.
اطلاعات بیشتر راجب skype را در پست زیر بخوان.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که خبر که خبر بدی نیست.
چون باطری پاندورا خیلی وقت هست که دیگه فراموش شده.
چون در همین سری که حالا هست (3000 و2000 های جدید)هم سونی جلوی روش پاندورا را گرفته و دیگه کاربردی نداره)
سلام علی جان یه سوال برای استفاده کردن از اسکایپ باید در سایتش عضو بشویم؟
از مطالب خوبی که در اختیار ما گزاشتی خیلی ممنونیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)