تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1023 از 1421 اولاول ... 235239239731013101910201021102210231024102510261027103310731123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,221 به 10,230 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

فروش اینترنت به مخابرات متوقف شد/ ADSL جدید واگذار نمی‌شود

معاون شرکت مخابرات گفت: شرکت زیرساخت، فروش اینترنت را به مخابرات متوقف کرده؛ مخابرات دیگر نمی‌تواند ADSL جدید واگذار کند اما در سرویس مشترکان فعلی خللی وارد نمی‌شود.

داوود زارعیان در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که با قطع فروش اینترنت از سوی زیرساخت به شرکت مخابرات به دلیل بدهی، تکلیف مشترکان اینترنت مخابرات چه می‌شود، گفت: شرکت زیرساخت فروش و ارائه خدمات جدید به شرکت مخابرات را متوقف کرده؛ اما فروش خدمات سابق به مخابرات و همراه اول ادامه دارد.
    معاون شرکت مخابرات ایران ادامه داد: به این ترتیب در سرویس اینترنت مشترکان مخابرات خللی وارد نخواهد شد. اما با قطع فروش اینترنت به مخابرات، این شرکت نمی‌تواند پورت ADSL (اینترنت پرسرعت) جدید واگذار کند.
    وی یادآور شد: البته بدهی که شرکت زیرساخت از آن یاد می‌‌کند، در حالی است که شرکت زیرساخت و مخابرات در بحث پرداخت‌ها اختلاف اساسی ندارند؛ بلکه در بخشی از حساب‌ها اختلاف نظر وجود دارد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -98.ir/link-3201.html

- رو بردارید

2. 3 کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوران خوش کاربرای مخابرات:
    سلام دوستان
    من ADSL مخابرات دارم تو بابل
    من دیروز طبق روال ماهیانه 8 گیگم تموم شد زدم ماهانه دوباره 8 گیگ شارژ کردم
    وقتی دوباره به سامانه وارد شدم زده :

" ترافیک مجاز باقیمانده : 94.77 گیگابایت "

میخوام بدونم این عیدی کساییه که تو عید شارژ میکنن؟
    کسی تو عید شارژ کرده؟؟؟

از دیزوز ظهر تا الن که همون 94 گیگ رو میزنه
    یعنی الان شده 93.77 گیگابایت

بالاخره اینترنت ما هم وصل شد تا الان که همه چی خوبه
    اقا این مخابرات چرا اینقدر گاگوله دیروز من 5.1 گیگ ترافیک داشتم یه روز کامل از اینترنت استفاده کردم و الان 6.3 گیگ ترافیک دارم فکر کنم هرچی بیشتر مصرف کنم به جای اینکه کم بشه زیاد میشه
    سلام و عرض ادب
    دوست عزيز، سه شب متوالي شش/6 گيگ دانلود ميکنم، مشکل شما مطمئناً طبيعي و نرمال نيست، از قبل خرابيهاي چند روز اخير مخابرات هم سرويس شما مشکل داشت
    قبلاً سرويسهاي ديگه اي غير از مخابرات هم داشتيد؟ اونا چطور بودند؟ طبيعي و نرمال؟ شخص ديگه اي تو منطقه مخابراتي شما وجود داره که همچين مشکلاتي داشته باشه؟
    يه لينکي به شما ميدم تست کنيد ببينيد سرعتش امشب چطوره؟(خصوصي ارسال ميکنم)
    موفّق باشيد
    خیره ایشالا!!
    واسه منم همینطور
    دیشب برای اولین بار تونستم بیشتر از 7 گیگ دانلود شبانه داشته باشم!!
    7.5 گیگ دانلود داشتم و رکوردِ دانلودِ شبانه خودمو که با 6.5 گیگ در اختیارِ خودم بود زدم!
    حالا بعد از گذشته گرفتن مشترک اوضاع خراب شده.یه زمانی سرعت 300 رو قبول نداشتیم الان به کسی 280 هم نمیدن.
    ودر ادامه مشکلات زیادی در پیش هست................
    Last edited by hossein019940; 16-10-2013 at 13:02.

4. 8 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مخابرات در ارائه اینترنت هم تخلف کرده است --------------------------------------------------------------------------------

فناوری اطلاعات > فناوری اطلاعات و ارتباطات - ایسنا نوشت:
    معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری اعلام کرد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان نهاد حاکمیتی حوزه ICT در راستای حفظ حقوق مردم وظیفه دارد در هنگام بروز اختلاف بین دارندگان پروانه با ایجاد فضای تعامل و همکاری، مشکلات را حل کرده و از ایجاد تنش میان فعالان این حوزه پیشگیری کند.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،حسن رضوانی با اشاره به ادعای شرکت مخابرات ایران مبنی بر حمایت رگولاتوری از دستور شرکت ارتباطات زیرساخت در مورد توقف فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات به علت بدهی گفت: مشکل پهنای باند برای مشترکان ADSL شرکت مخابرات، مشکل جدیدی نیست و این شرکت در دو سال گذشته، بدون توجه به افزایش منابع و فراهم‌کردن امکانات و تمهیدات لازم، در مورد جذب و افزایش تعداد مشترکان اقدام کرده که این موضوع، به مرور زمان زمینه کاهش کیفیت سرویس و نارضایتی مشترکین را ایجاد کرده است.
    وی افزود: هرگونه توسعه و افزایش تعداد کاربران اینترنت و واگذاریهای جدید باید متناسب با منابع موجود باشد و شرکت مخابرات ایران در صورتیکه منابع لازم را ندارد به منظور رعایت حقوق مشترکان نباید در حوزه اینترنت پرسرعت، واگذاری جدید داشته باشد.
    رضوانی با انتقاد از برخورد دوگانه شرکت مخابرات ایران درباره مصوبات شورای رقابت گفت: براساس تصمیم شورای رقابت در اردیبهشت سال جاری در مناطقی از کشور که شرکتهای ندا (PAP) آمادگی فعالیت دارند، شرکت مخابرات ایران مجاز نیست بیش از ده درصد از ظرفیت بازار بهره‌برداری کند در حالیکه این شرکت کماکان پنجاه درصد از ظرفیت را در اختیار دارد. شرکت مخابرات ایران با دیدگاه صرفاً اقتصادی از این مصوبه شورا تخلف کرده اما از سوی دیگر دلیل افزایش تعرفه تلفن ثابت را، اجرای تصمیم شورای رقابت عنوان می‌کند.
    معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری تصریح کرد: اپراتوری که ادعای حمایت از حقوق مردم را دارد باید بداند قطع بی‌رویه و خارج از چارچوب و مقررات خطوط مشترکین و ایجاد محدودیت برای شرکتهای مختلف ارائه‌کننده خدمات، دریافت تعرفه‌های غیرمجاز و عدم پرداخت مطالبات دولت نیز از مصادیق روشن حقوق مردم است که باید به آن توجه کند.
    رضوانی در پایان گفت: رگولاتوری براساس شکایت‌های دریافت شده از مشترکان درباره پایین‌بودن کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات، چند بار به این شرکت اخطار داده است که بی‌توجهی به این اخطارها باعث شده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی براساس قوانین و مقررات و مفاد پروانه این شرکت، به تخلفات مربوط به این حوزه رسیدگی کند.

زندگي قصه مرد يخ فروشي است
    که ازاو پرسيدند:فروختي؟
    گفت:نخريدند،تمام شد!

6. 6 کاربر از mohsen_hot20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اینا زیر سر شرکتایی مثل شاتله
    مخابرات هم قدرتشو نداره درمقابل مافیای اینترنت اقدامی بکنه
    نوشته ی بالا هم تاییدیه بر این موضوع
    خیلی ساده

8. این کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینا زیر سر شرکتایی مثل شاتله
    مخابرات هم قدرتشو نداره درمقابل مافیای اینترنت اقدامی بکنه
    نوشته ی بالا هم تاییدیه بر این موضوع
    خیلی ساده
    جان من بیخیال!
    خودشونم تو سایتشون نوشتن که ظرف مدت یکسال چقدر مشترک جدید گرفتن و اینو حتی از افتخاراتشون میدونن.بعد تو هنوز داری این حرفو میزنی؟؟
    نمونش همین 2ماه پیش که اینترنت من تقریبا غیر قابل استفاده بود و بعد اینکه چند تا stm1 اضافه کردن اینترنت تازه قابل استفاده شد پینگمم به طرز محسوسی بهتر شد ولی هنوز که هنوزه مثل قبل انتخابات یا یه ماه بعد اتخابات که خیلی عالی بود نشده.

10. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

جان من بیخیال!
    خودشونم تو سایتشون نوشتن که ظرف مدت یکسال چقدر مشترک جدید گرفتن و اینو حتی از افتخاراتشون میدونن.بعد تو هنوز داری این حرفو میزنی؟؟
    نمونش همین 2ماه پیش که اینترنت من تقریبا غیر قابل استفاده بود و بعد اینکه چند تا stm1 اضافه کردن اینترنت تازه قابل استفاده شد پینگمم به طرز محسوسی بهتر شد ولی هنوز که هنوزه مثل قبل انتخابات یا یه ماه بعد اتخابات که خیلی عالی بود نشده.
    چه ربطی داره ؟!
    مشترک جدیدو 1روزه نگرفتن ولی در یک روز سرعت سرویس ها کم شد - همین تعداد بودن داشت سرویس سابقو میداد
    الانم بخاطر همون مافیای پشت پرده نمیتونن پهنای باند برای یوزر جدید تهیه کنن چون قدرتشو ندارن و بهشون نمیدن چون تنها رقیب جدی برای شرکتایی مثل شاتل و پارس آنلاین فقط مخابراته

دلیلی نداره از چیزی اطلاع نداری اظهار فضل کنی میتونی خودتو با نوشته هایی که تو سایتا میبینی سرگرم کنی
    Last edited by nihilnigritude; 16-10-2013 at 23:23.

12. این کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چه ربطی داره ؟!
    مشترک جدیدو 1روزه نگرفتن ولی در یک روز سرعت سرویس ها کم شد - همین تعداد بودن داشت سرویس سابقو میداد
    الانم بخاطر همون مافیای پشت پرده نمیتونن پهنای باند برای یوزر جدید تهیه کنن چون قدرتشو ندارن و بهشون نمیدن چون تنها رقیب جدی برای شرکتایی مثل شاتل و پارس آنلاین فقط مخابراته

دلیلی نداره از چیزی اطلاع نداری اظهار فضل کنی میتونی خودتو با نوشته هایی که تو سایتا میبینی سرگرم کنی
    عجب!!! خب خدا رو شکر حداقل معلوم شد که سرویس اینترنت مخابرات هیچ مشکلی نداره!راستش من یه کم ترسیده بودم شاید مشکلشون اساسیه و قراره تا آخر همینطور بمونه ولییییییییی حالا که اصل ماجرا رو فهمیدم خیالم راحت شد! الان فهمیدم چرا وقتی از مخابرات شکایت کردم و مامور اومد خونمون هیچ اتفاقی نیفتاد!
    داداش دمت گرم مارو از نگرانی در آوردی!پس به امید خدا اگه شاتل همین امشب اراده کنه از فردا صبح دیگه پینگ مخابرات مثل قبل میشه و مشکل من حل میشه؟!!
    آقا کسی اگه تو شاتل آشنا داره پا درمیونی کنه بگه شبانه مخابراتو برا یه ماهه ها حداقل بر گردونن نه اینکه خودشون دارن حداقل بزارن مخابرات مظلوم هم داشته باشه!
    ------------------------------------------------------------------------------
    اگه همون نوشته بالا رو بخونی متوجه مظلومیت و ضعیفی مخابرات میشی!!
    "شرکت مخابرات ایران مجاز نیست بیش از ده درصد از ظرفیت بازار بهره‌برداری کند در حالیکه این شرکت کماکان پنجاه درصد از ظرفیت را در اختیار دارد."
    اگه شاتل میتونه کاری کنه که مخابرات کاری کنه که سرعت اینترنتمون ریده شه،پینگ داغون شه،یه ماهه شبانه رایگان برداشته شه،هزاران نفر مشترک از مخابرات شکایت کنن،مخابرات اینجوری بیچاره شه خب چرا به یاکوزاهاش نمیگه یدفعه مخابراتو حذفش کنن تکلیف همه ما معلوم شه؟
    --------------------------------------------------------------------------------
    در مورد سرعت دانلود فعلی هم باید بگم اگه مخابرات بیشتر از شاتل نخواد کمتر از اونا هم نمیخواد که همینطور بمونه اگه قرار بود که همون سرعت قبلی رو بده که به گمونم باید کل پهنای باند کشورو مخابرات مازندران برداره اگر هم قبلا با 256 با سرعت 1 مگ دانلود میکردیم دلایلی داشت که هنوز معلوم نیست!!!
    Last edited by mey123; 16-10-2013 at 23:57.

14. 5 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اتفاقا تغییرات اخیر درون مخابرات یکی از دلایل اصلیش شرکت های pap بودن چون مخابرات با این گونه سرویس دهی کل معادلات قیمتی را بر هم زده بود و تبدیل به بهشتی برا دانلودر ها شده بود در فاز دوم با نا محدود کردن سرویس ها ولی همچنان سرعت بالا کمر شرکت های خصوصی رو شکست و گواه ماجرا هم 5-6 برابر شدن مشترک های مخابرات در این دوره بود که بیش از 70 درصد این مشترکان جدید از isp های دیگه جدا شده بودن و اگر به همین شکل ادامه پیدا می کرد باعث ضرر دهی شون می شد.
    حالا شاید براتون سوال بشه به شرکت های دیگه چه مربوط مخابرات چطور سرویس میده اولا اینکه مخابرات در کل حق بهره برداری از 10 درصد ظرفیت کشور رو بیشتر نداره البته به گفته دوستان دیگه 50 درصد رو نگرفته چون به این شکل نگاه کنین که خیلی ها هستن تو کشور هنوز adsl نگرفتن و جز همین ظرفیت حساب میشن ولی چیزی که هست اینه که مخابرات به طور حتم از این خط عبور کرده و به نوعی دچار تخلف شده
    اما مورد بعدی هم که این شرکت ها به طور غیر مستقیم ازش به عنوان اهرم فشار استفاده کردن کیفیت سرویس دهی بود که طبق گزارشات مخابرات بیش از ظرفیت پهنای باند خودش کاربر جذب کرده بود و گواه این ماجرا هم همون تک لینک هایی بود که سرعتش تا 70-80 بیشتر نمی شد و پینگ افتضاح هم دلیل دیگش خوب اینجا وقتی ما مشترک های پایین دست شکایت می کنیم به دلیل در موضع ضعیف قرار داشتن را به جایی نمی بریم ولی شرکت های خصوصی به دلیل داشتن قدرت نفوذ بالا با تذکر و اخطار های کتبی نسبت به این قضیه باعث پیگیری اون شدن که الان نتیجشو دارین می بیتین تفکیک سرعت و پینگ عالی و سرعت ثابت و با کیفیت
    اما از طرفی هم یه سازمانی داریم که دقیقا اسمشو یادم نیست که از ارزان فروشی بیجا و برهم زدن ثبات بازار جلو گیری می کنه و از اونجا که سطح دسترسی شرکت های دیگه و مخابرات به امکانات یکی نیست و شرکت های دیگه باید از طریق مخابرات به امکانات دسترسی داشته باشن خود به خود هزینه ها بدون هیچ گونه رقابت برا مخابرات ارزان تر تموم میشه که استفاده از این حربه برا زمین زدن شرکت های دیگه باعث اعتراض اونا شده و جلو مخابرات به نوعی گرفته شد

16. 4 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghadami2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سرعت من از دیروز شدید افت همراه با نوسان پیدا کرده برای شما هم اینجوریه؟ 2مگ محدود شش ماهه -ساری

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سرعت من از دیروز شدید افت همراه با نوسان پیدا کرده برای شما هم اینجوریه؟ 2مگ محدود شش ماهه -ساری
    برای من که اتفاقی نیوفتاد.
    سرعتت چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •