سلام من تهران هستم منطقه 3 از کجا اینترنت نامحدود بگیرم روی سرویس 1 مگ ؟
لطفا راهنماییم کنید ممنون
سلام من تهران هستم منطقه 3 از کجا اینترنت نامحدود بگیرم روی سرویس 1 مگ ؟
لطفا راهنماییم کنید ممنون
دوست عزیز مشکل سراسریه و اصلا هم معلوم نیست که کی قراره برطرف بشه!!!
بعدشم تا اونجایی که من یادمه قبلا یعنی پارسال هم این اتفاق افتاده بود که حدود دو هفته ای طول کشید تا درستش کنن.....
تو یه ساعتایی بعضی سایتا رو باز میکنه توی یه ساعتایی بعضی سایتای دیگه رو و بعضی سایت ها رو هم که اصلا باز نمیکنه!
جالب اینجاست که با استفاده از انواع چیز شکن میتونی در تمامی ساعات تمامی سایت ها رو باز کنی!!!
کلا این چیزا برای مخابرات ع و ض ی طبیعیه![]()
کدوم مرکز مخابرات هستی شما ؟
پس اینطور که معلومه " تِرینــگ " مخابرات بصورت رندوم روی مراکز مخابراتی اعمال میشه که صدای همه با هم درنیاد . نظرتون چیه ؟![]()
دوستان چرا وقتی من دانلود می کنم سرعتم مثلا 65 هست ولی وقتی از سایتی مثل یوتیوب یا هر سایتی شبیه یوتیوب ویدیو نگاه می کنم سرعتش 25 هست یعنی تقریبا سرعتش یک سوم میشه. راه حلی برای این مشکل دارید؟
Last edited by aristocrat; 05-11-2013 at 22:31.
طبیعیه چون شما در هنگام دانلود چند اتصال برقرار میکنید و سرعتتون به نهایت سرعت خطتون میرسه. راهش هم همون دانلود کردن و بعد دیدن ویدیو استریمه...
کسی با تغییر داون/آپ استریم بدون دلیل مواجهه؟ یا دلیلش رو میدونه؟ هربار که مودم رو روشن خاموش میکنم یک سرعت متفاوت رو میگیره!
دارم به تئوری توطئه نزدیک میشم که شاید بخاطر کمبود پهنای باند بطور رندوم حتی سرعت اسمی بعضی پرتها رو پایین میکشن!
واسه منم اینطور میشه.
یه نصف روز میمونه فردا درست میشه.
کسی 512 یا 256 نامحدود برای وبگردی تست کرده؟ من دانلود ندارم فقط برای وبگردی می خوام. اگه کسی سرعت تست کرده بگه ممنونم.
برای وب گردی(دسترسی به جریان آزاد اطلاعات)حتما به سدشکن! احتیاجه ولی برای خوندن دعای کمیل وندبه از طریق سایتهای تبیان و ... راحت میتونی روی خدمات و پشتیبانی! مخابرات حساب کنی!
نه اینترنت من کلا قطع بود یعنی حتی سایتهای داخل هم باز نمیشد
کلا چراغ dsl در حال چشمک زدن بود که بعد از 4-5 روز وصل شد
"دسترسی به جریان آزاد اطلاعات" رو اونها "دسترسی آزاد به جریان برای اطلاعات (وزارتش)" میخوانند و میدانند
---------
توی سایت سازمان تنظیم نوشته باید اول در سایت اپراتور سرویس دهنده شکایت کنید و کد رهگیری داشته باشید
در سایت مخابرات من چیزی پیدا نکردم.اگه کسی لینک شکایت رو داره لطفا بزاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط منتظر جواب نباش!
بعد از چند روز مینویسن:
مشترك گرامي با سلام لطفا جهت هرگونه مشكل اي دي اس ال و اينترنت پر سرعت از طريق شماره تلفن ٢٠٢٠ پيگيري كنيد.ارتباط مردمي![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)