تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1023 از 1805 اولاول ... 2352392397310131019102010211022102310241025102610271033107311231523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,221 به 10,230 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اگر منظورش من بودم که واقعا واسش متاسفم .
    منظورم شما نبودی اما شما متاسف باش تا اموراتت بگذره . نه فرقی به حال من داره نه شما . برای هیچ کدوممونم هم اهمیتی نداره . حداقل برای من اینطوریه
    منظورم اون آدم هایی هتسن که شدن منبع خبریه شما و شما دل بستی به حرف هاشون. دیگه نمیدونم چیکار باید با ما بکنن تا بفهمیم اینا همش حرفه
    حضور جناب مدیر عامل در این فروم هم هیچکس یادش نرفته که به اصطلاح برای رفع مشکلات اومد اینجا اما ...
    مسبب حضور اون آقا در این جا شما بودی و یکی از کسایی که ادعا داشتی حضورش کمک کننده هست
    نتیجه چی شد ؟ تعرفه های فعلیه مخابرات . گرونتر از قبل و میزان حجم هم کمتر از قبل و حذف دانلود شبانه از اکثر طرح ها !
    البته نتایج کمی مثبت هم بود اما حضور اون آقا برای رفع مشکلات نبود و هدف دیگه ای داشت

تند نرو برادر . جو گیر حرف های بعضی ها هم نشو

خدا کنه اون بعضی ها منظورت من نباشم !
    یه جوری حرف میزنی آدم احساس میکنه داری تهدیدش میکنی ! ( در صحبت های روزمره این نوع حرف زدن بوی تهدید میده = مثلا : فقط خداکنه که فلان کارو نکرده باشی وگرنه دهنتو .... میکنم یا ... )

دقیقا منظورش خودتی امید
    نه منظور یکی دیگه بود

چون اگه واقعا تغییرات در این زمینه باشه و سرویسهایی با پینگ عالی راه بیفتن خیلی خوب میشه

اما در مورد پینگ یه چیزی بگم که از 2-3 ماه پیش به اینور من بهتریم پینگ رو از زمان تاج گذاری آقا محمد خان قاجار تا الان داشتم
    فیفارو با کسایی از آلمان روسیه لهستان هلند ایتالیا اکراین و ... بازی میکنم اونم به صورت Friendly اما نه لگ هست نه دیلی
    Friendly بخوای بازی کنی خیلی پینگ بهتری میخواد تا بخوای Season بازی کنی

یه سایتی هست لیگ و کاپ برگزار میکنه و در اصل مخصوص اروپا هست اما خب از جاهای دیگه هم میان
    اونجا ایرانیا معروفن به Bad Connection و Shit Connection و Buy a New Connection و کلی حرف دیگه که بعد از بازی بار آدم میکنن

از وفتی من باهاشون بازی کردم بعد بازی همه میگن اولین بازیکن از ایران که اینترنتش خوبه
    Latency همیشه سبز هست حتی با اونور دنیا
    نمیدونم چرا اینجوریه اما هر چی هست خوبه و من راضیم
    یکیشون که بعد بازی گفت الان هم تو ایرانی ؟ گفتم آره . تعجب کرد !

2. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

همون طور که چند صفحه پیش گفتم یکی از دوستان که در زمیـنه گیم و شبکه و سرور تجربه یه خرده تخصص داره بهم اطلاع بده . ( پ خ برای اطلاعات بیشتر )
    ---------------------
    چند وقته میخوام بگم ولی یادم میره همش. سامانه با آی پی غیر ایرانی باز نمیشه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

منظورم شما نبودی اما شما متاسف باش تا اموراتت بگذره . نه فرقی به حال من داره نه شما . برای هیچ کدوممونم هم اهمیتی نداره . حداقل برای من اینطوریه
    منظورم اون آدم هایی هتسن که شدن منبع خبریه شما و شما دل بستی به حرف هاشون. دیگه نمیدونم چیکار باید با ما بکنن تا بفهمیم اینا همش حرفه
    حضور جناب مدیر عامل در این فروم هم هیچکس یادش نرفته که به اصطلاح برای رفع مشکلات اومد اینجا اما ...
    مسبب حضور اون آقا در این جا شما بودی و یکی از کسایی که ادعا داشتی حضورش کمک کننده هست
    نتیجه چی شد ؟ تعرفه های فعلیه مخابرات . گرونتر از قبل و میزان حجم هم کمتر از قبل و حذف دانلود شبانه از اکثر طرح ها !
    البته نتایج کمی مثبت هم بود اما حضور اون آقا برای رفع مشکلات نبود و هدف دیگه ای داشت

تند نرو برادر . جو گیر حرف های بعضی ها هم نشو

یه جوری حرف میزنی آدم احساس میکنه داری تهدیدش میکنی ! ( در صحبت های روزمره این نوع حرف زدن بوی تهدید میده = مثلا : فقط خداکنه که فلان کارو نکرده باشی وگرنه دهنتو .... میکنم یا ... )

نه منظور یکی دیگه بود

اما در مورد پینگ یه چیزی بگم که از 2-3 ماه پیش به اینور من بهتریم پینگ رو از زمان تاج گذاری آقا محمد خان قاجار تا الان داشتم
    فیفارو با کسایی از آلمان روسیه لهستان هلند ایتالیا اکراین و ... بازی میکنم اونم به صورت Friendly اما نه لگ هست نه دیلی
    Friendly بخوای بازی کنی خیلی پینگ بهتری میخواد تا بخوای Season بازی کنی

یه سایتی هست لیگ و کاپ برگزار میکنه و در اصل مخصوص اروپا هست اما خب از جاهای دیگه هم میان
    اونجا ایرانیا معروفن به Bad Connection و Shit Connection و Buy a New Connection و کلی حرف دیگه که بعد از بازی بار آدم میکنن

از وفتی من باهاشون بازی کردم بعد بازی همه میگن اولین بازیکن از ایران که اینترنتش خوبه
    Latency همیشه سبز هست حتی با اونور دنیا
    نمیدونم چرا اینجوریه اما هر چی هست خوبه و من راضیم
    یکیشون که بعد بازی گفت الان هم تو ایرانی ؟ گفتم آره . تعجب کرد !
    تغییر مثبت البته از دید بعضی ها (بعضی ها شخص خاصی نیست و فقط منظورم کساییه که به نظر خاطرات خوشی از مخابرات دارن)

یه نگاه مختصر به تاریخچه مخابرات توی این دو سال بندازیم معلوم میشه که مثبت بوده یا نه :
    دقیقا تا خرداد پارسال همه چی عالی بود که یه دفعه با افزایش شدید پینگ توی نت ها مون مواجه شدیم مخصوصا مخابرات که همیشه پینگ خوبی داشت . ملت صداشون در اومد ولی باز اوضاع کمی بهتر شد اما نه مثل قبل
    بعد از اون اومدن نامحدود رو حذف کردن که ملت صداشون در اومد منتهی بعثت رو به عنوان یه پلکان اضطراری باز گذاشتن و ملت ریختن بعثت و گفتن دمت گرم مخابرات
    بعد اینا اومدن بعثت رو غیر قابل تمدید کردن که این دفعه باز صدای همه در اومد و طرح های جدید گذاشتن که شبانه هم داشت و مثلا طرح برنزی که مشابه بعثت بود رو با افزایش قیمت 30 درصدی ارائه دادن و ساعت شبانه رو هم کم کردن
    سرویس های جدید کلی توش دزدی و روش های مختلف کم فروشی دیده شد و یه دفعه هم که اومدن به دلیل کمبود پهنای باند همه رو روی 90 محدود کردن و سرویس های جدید هم دیگه شبانه نداشت . بعد صدای همه دوباره در اومد
    ولی منتهی چون صدای طلایی ها بلندتر بود اومدن از سرعت همه توی تایم شبانه کم کردن که سرعت طلایی ها رو ببرن بالا . این دفعه طلایی ها خوشحال شدن و غیر طلایی ها ناراحت چون هم سرعتشون کم تر شده بود و عملا شبانه نداشتن و هم اینکه امکان تعویض با طرحی شبانه دار نبود
    مخابرات زرنگ اومد دوباره همون روش پلکان اضطراری رو به کار برد . یعنی اومد طرح های جدید گذاشت که شبانه هم داشت منتهی با افزایش قیمت 30 درصدی دیگه و باز ملت ما خوشحال از اینکه همه چی ارومه . منم مثل بقیه فعلا خوشحالم

اما باید قبول کرد که انصافا تو این مدت مخابرات هیچ کاری که به سود کاربر باشه نکرده و بیشتر ضرر هم زده با این افزایش قیمتهاشون .

اگه دقت کنین میبینین که توی این یک سال با اینکه تورم ما 30 درصد هستش مخابرات اومده 60 درصد کشیده روی قیمتهاش .
    طرح طلایی ای که زمانی بعثت هم همین سرعت رو داشت (چه بسا بیشتر) و ساعت رایگانش هم بیشتر بود الان دقیقا همون 60% روش اعمال شده در حالی که نباید تورم کشور روی قیمت اینترنت ناثیر داشته باشه .

5. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اقا جریان این نت دانشجویی چیه کسی زنگ نزده ببینه دانلود شبانه داره یا نه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت دانلود از اکسپرس 90 تا 100 طرح طلایی

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تغییر مثبت البته از دید بعضی ها (بعضی ها شخص خاصی نیست و فقط منظورم کساییه که به نظر خاطرات خوشی از مخابرات دارن)

یه نگاه مختصر به تاریخچه مخابرات توی این دو سال بندازیم معلوم میشه که مثبت بوده یا نه :
    دقیقا تا خرداد پارسال همه چی عالی بود که یه دفعه با افزایش شدید پینگ توی نت ها مون مواجه شدیم مخصوصا مخابرات که همیشه پینگ خوبی داشت . ملت صداشون در اومد ولی باز اوضاع کمی بهتر شد اما نه مثل قبل
    بعد از اون اومدن نامحدود رو حذف کردن که ملت صداشون در اومد منتهی بعثت رو به عنوان یه پلکان اضطراری باز گذاشتن و ملت ریختن بعثت و گفتن دمت گرم مخابرات
    بعد اینا اومدن بعثت رو غیر قابل تمدید کردن که این دفعه باز صدای همه در اومد و طرح های جدید گذاشتن که شبانه هم داشت و مثلا طرح برنزی که مشابه بعثت بود رو با افزایش قیمت 30 درصدی ارائه دادن و ساعت شبانه رو هم کم کردن
    سرویس های جدید کلی توش دزدی و روش های مختلف کم فروشی دیده شد و یه دفعه هم که اومدن به دلیل کمبود پهنای باند همه رو روی 90 محدود کردن و سرویس های جدید هم دیگه شبانه نداشت . بعد صدای همه دوباره در اومد
    ولی منتهی چون صدای طلایی ها بلندتر بود اومدن از سرعت همه توی تایم شبانه کم کردن که سرعت طلایی ها رو ببرن بالا . این دفعه طلایی ها خوشحال شدن و غیر طلایی ها ناراحت چون هم سرعتشون کم تر شده بود و عملا شبانه نداشتن و هم اینکه امکان تعویض با طرحی شبانه دار نبود
    مخابرات زرنگ اومد دوباره همون روش پلکان اضطراری رو به کار برد . یعنی اومد طرح های جدید گذاشت که شبانه هم داشت منتهی با افزایش قیمت 30 درصدی دیگه و باز ملت ما خوشحال از اینکه همه چی ارومه . منم مثل بقیه فعلا خوشحالم

اما باید قبول کرد که انصافا تو این مدت مخابرات هیچ کاری که به سود کاربر باشه نکرده و بیشتر ضرر هم زده با این افزایش قیمتهاشون .

اگه دقت کنین میبینین که توی این یک سال با اینکه تورم ما 30 درصد هستش مخابرات اومده 60 درصد کشیده روی قیمتهاش .
    طرح طلایی ای که زمانی بعثت هم همین سرعت رو داشت (چه بسا بیشتر) و ساعت رایگانش هم بیشتر بود الان دقیقا همون 60% روش اعمال شده در حالی که نباید تورم کشور روی قیمت اینترنت ناثیر داشته باشه .
    یعنی دمت گرم دقیقا وضعیت همین طورکه گفتی
    مخابرات فقط به نسبت قیمتش از همه بهتر بود که با این وضعیت قیمتش فرقی با بقیه نمی کنه چه بسا بیشتر هم هست و یه نکته دیگه مثبت مخابرات این بود که به نسبت پینگش بهتر بود که با سرویس گیم مخابرات میشه پینگ 15 تا 20 با داخل کشور گرفت پس دیگه میشه گفت رسما مخابرات به درد نمی خوره منم دقیقا همین پروسه که گفتی رفتم اول نامحدود بعد دیگه رسیدم به اینجا

9. 2 کاربر از tntkgb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Moahammad_sdt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان کسی شبانه سرعت ۲۵۰ داره ؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

دوستان کسی شبانه سرعت ۲۵۰ داره ؟

اگه از سرور های ایرانی یا چند تا تورنت سید بالا دانلود کنم به ۲۵۰ میرسه.
    سرور های خارجی همون ۹۰ هستن.

12. این کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Moahammad_sdt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه از سرور های ایرانی یا چند تا تورنت سید بالا دانلود کنم به ۲۵۰ میرسه.
    سرور های خارجی همون ۹۰ هستن.

میشه بگین سرویستون چیه و کدوم منطقه هستید

داره خودمونی میشه mohsen1849's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ADSL مخابرات از دهه فجر محدود می‌شود

معاون شرکت مخابرات استان تهران گفت: از دهه فجر، فروش ADSL مخابرات از نوع نامحدود به حجمی تغییر می‌کند. محمدرضا بیدخام در گفت‌وگو با فارس، از تغییر نوع فروش سرویس اینترنت پر سرعت (ADSL) مخابرات از نامحدود به حجمی از دهه فجر خبر داد.
    وی تاکید کرد: سرویس مشترکان قدیمی که از نوع نامحدود است، تغییری نخواهند کرد. معاون بازاریابی و فروش شرکت مخابرات استان تهران توضیح داد: هم اکنون سرویس ADSL مخابرات به صورت نامحدود واگذار می‌شود که در برنامه داریم، تا پایان سال تمام سرویس‌های جدید را به صورت حجمی واگذار کنیم. وی ادامه داد: فروش حجمی ADSL هم اکنون تنها در استان البرز انجام می‌شود. بیدخام یادآور شد: اجرای فروش حجمی ADSL طبق مصوبه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است که طبق آن همه سرویس دهنده‌ها ملزم به فروش حجمی سرویس شده‌اند.

خبر آنلاین

به به تهرانی ها دارن مثل ما میشن. دلم خنک شد.
    Last edited by mohsen1849; 24-01-2014 at 19:11.

15. 4 کاربر از mohsen1849 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •