[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
شما در مودمتون دنبال بخشی به اسم ADSL Statistics بگردید و از صفحه ای که براتون نمایش داده میشه واسون عکس بگیرید تا راهنمایی بشید
شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by urumchi; 03-04-2014 at 17:00.
منظورم چراغ نبود. توی کانفیگ مودم برو و قسمت Status ببین خطت رو روی چند بستن (توی هر مودم متفاوته). اگر هم یه عکس از همون صفحه بذاری، میشه وضعیت خطت رو هم بررسی کرد که اگر مشکلی توی سرعت یا پرش لینک داری مشخص بشه.
چگونه توی این بخش برم مودم من net gear است ..
نرم افزار مودو رو نصب کنم ؟ از سایتش بگیرم ؟
توی مرورگر برو به 192.168.1.1 یا 192.168.0.1 و یوزرنیم و پسورد مودمت رو وارد کن. اگه تا حالا تغییر ندادی، یوزرنیم رو admin و پسورد رو password بزن. بعد متناسب با مدل مودمت، برو به قسمتی که مشخصات خط رو نوشته که برای Netgear معمولا Online Status هست. اونجا ببین Up Speed و Down Speed رو روی چند بستن برات.
The connection was reset
چنین صفحه ای نیست ...
چه صفحه ای نیست؟ Online Status؟ اگه منظورت آی پی مودم هست که 100% یکی از این دو تاست. یه سری از مدلهای Netgear از 192.168.1.1 استفاده میکنن و یه سری از 192.168.0.1. دقت کن توی ادرس بار مرورگرت باید وارد کنی.
توی اپرا و موزیلا و اکسپلورر وارد کردم اخطار میده ...
این اخطار :
The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)