تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1023 از 1298 اولاول ... 235239239731013101910201021102210231024102510261027103310731123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,221 به 10,230 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

من قطعی و بعد کار با فیلتر شکن و تک کانکشن به ویژه از صبح ساعت 10 تا 3 شب برام مهم هست، چون کارم و درآمدم با اینترنته، این مورد که سرعت پایدار توی باز کردن صفحات وب داشته باشم برام مهمه؛ اگر خدا کنه و از این منظر خوب باشه، یقینا اون 80 تومنی که ماهانه خرج پارس میکردم، با خوشحالی تمام خرج مخابرات میکنم به خاطر سرویس خوبی که داشته باشه.

والا دیدم بچه های اینجا از اینترنت چند ماهه بد میگند، منم به دوستم گفتم حرفه ای یک ماهه ی بی مودم برام ثبت نام کنه (فکر هم میکنم در حال حاظر این بهترین سرویس مخابرات باشه).
    قطعی و پایداری برای من وضعیتش خیلی بد نیست ، قطعی زیاد نداشتم ، تا الان هم اگر موردی بوده کلی بوده و سرویس اکثر بچه ها قطع شده.
    من 80% تو این زمینه راضی ام.
    پایداری کلی وضعیتش بد نیست ولی سرعت تک کانکشن و سرعت دانلود شدید به مرکزِ مخابراتیتون و حجمِ مشترکی که داره بر میگرده.
    مخابرات اغلب حدود ساعت 5 تا 10 و 11 شب که اوجِ ترافیک هست پینگ وحشتناک میره بالا ، من مشکلاتی که دوستان دارند را ندارم که مثلا بدون قندون صفحه باز نشه ، حتما وقتی اومدید مخابرات DNS تون را عوض کنید چون اکثر مشکلات دوستان به دلیلِ این هست که بچه ها از DNS خودِ مخابرات استفاده می کنند که چند باری گفته شده اصلا خوب نیست.
    در حالِ حاظر ک ر ی و بدون مشکل برا من وصل میشه این دو تا تست زیر هم با کریو هست با رنج 5.220 که فکر کنم رنج خوبی نیست.

2. این کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قطعی و پایداری برای من وضعیتش خیلی بد نیست ، قطعی زیاد نداشتم ، تا الان هم اگر موردی بوده کلی بوده و سرویس اکثر بچه ها قطع شده.
    من 80% تو این زمینه راضی ام.
    پایداری کلی وضعیتش بد نیست ولی سرعت تک کانکشن و سرعت دانلود شدید به مرکزِ مخابراتیتون و حجمِ مشترکی که داره بر میگرده.
    مخابرات اغلب حدود ساعت 5 تا 10 و 11 شب که اوجِ ترافیک هست پینگ وحشتناک میره بالا ، من مشکلاتی که دوستان دارند را ندارم که مثلا بدون قندون صفحه باز نشه ، حتما وقتی اومدید مخابرات DNS تون را عوض کنید چون اکثر مشکلات دوستان به دلیلِ این هست که بچه ها از DNS خودِ مخابرات استفاده می کنند که چند باری گفته شده اصلا خوب نیست.
    در حالِ حاظر ک ر ی و بدون مشکل برا من وصل میشه این دو تا تست زیر هم با کریو هست با رنج 5.220 که فکر کنم رنج خوبی نیست.

الان دوباره کریو واسه من (پارس آنلاین) به مشکل کندی سرعت خورد از شانس ولی یه تست گرفتم :

ممنون دادا بابت تست ها، وضعیت پس بدی نمیزنه (هر چند از مقایسه با همین تست بالا با وضعیت کند شده ی پارس هم مشخصه پایین تره) اما موردی که من رو بیشتر میترسونه، همین مرکز مخابراتی هستش تا جایی که دنبال کردم این تاپیک رو و دیشبم به آریافون طبقه ی بالا وصل شدم، مخابرات وضعیتش توی شهید قندی فکر نکنم زیاد مساعد باشه خیر سرش این شهید قندی یعنی به مناطقی از اصفهان سرویس میده که اسما بالا شهرند! ولی تنها چیزی که داره، شلوغیه! یه تخلیه یا رانژه رو با سلام و صلوات 10 روزه انجام میدند.
    Last edited by Lord Farshad; 09-04-2015 at 15:23.

4. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینکه دوستان میگن منطقه با منطقه فرق داره بهتره اینطوری گفته بشه "خط با خط فرق میکنه" دو تا خط دارم تو محل کارم یکیش افتضاح و غیر قابل تحمل هست اون یکی معمولی
    ولی یه چیزی هست به نظر من از نظر دانلود شبانه راضیت میکنه یعنی توی این مورد مخابرات تک هست
    بقیه موارد دیگه شانسی هست حتی ممکنه مثلا با طرح فعلی وضعیت خوب باشه ولی بعدا اشتراک رو عوض کنی و یه طرح جدید بگیری دچار مشکل بشی (البته این مورد رو خیلی کم دیدم و خودم حدس این هست قرار بوده وضعیت خراب بشه و حالا شانسی این دو مورد هم زمان شده)
    به نظر من شما که اینقدر برات کیفیت خط مهم هست باید روی یه خط دیگه مخابرات رو میگرفتی و دو تا رو کنار هم میداشتی(نهایت هزینش خرید یه خط ثابت بود که حدود 50 تومن خرج داشت تازه اگه یه خط داشته باشید و گرنه که هیچ هزینه ای نداشت به جز اشتراک حتی رانژه و ...)
    الان تنها چیزی که به ذهنم میرسه خرید این اکانت های کاهش پینگ هست که خوب هزینش بالا هست من از یه جا اکانت تست گرفتم هم کاهش پینگ بود و هم قند شکن تست گرفتم کیف کردم از کیفیتش ولی خوب حجمی بود و نمیصرفید نامحدود رو هم ماهی 10 میداد که بازم برا من که کار خاصی نمیکنم گرون هست(شما در نهایت اگه راضی نبودید باید همین کار رو بکنید با توجه به هزینه های قبلی که میدادید بازم با خرید این اکانت کمتر هزینه کردید)
    با تشکر

6. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

الان دوباره کریو واسه من (پارس آنلاین) به مشکل کندی سرعت خورد از شانس ولی یه تست گرفتم :

ممنون دادا بابت تست ها، وضعیت پس بدی نمیزنه (هر چند از مقایسه با همین تست بالا با وضعیت کند شده ی پارس هم مشخصه پایین تره) اما موردی که من رو بیشتر میترسونه، همین مرکز مخابراتی هستش تا جایی که دنبال کردم این تاپیک رو و دیشبم به آریافون طبقه ی بالا وصل شدم، مخابرات وضعیتش توی شهید قندی فکر نکنم زیاد مساعد باشه خیر سرش این شهید قندی یعنی به مناطقی از اصفهان سرویس میده که اسما بالا شهرند! ولی تنها چیزی که داره، شلوغیه! یه تخلیه یا رانژه رو با سلام و صلوات 10 روزه انجام میدند.
    انگار تستی که گذاشتم کژتابی داشته :

با ک ر ی و :

بی ک ر ی و :

می بینی که کلاً منطقی نداره ولی ک ر ی و در حالِ حاضر هیچ افتِ سرعتی ایجاد نمی کنه.
    ولی در مقایسه با پارس فقط مشخصه که کمتر هست ولی در حدی نیست که آزار بده و راحت میشه ویدئو دید.

امیدوارم توضیحاتی که دادم کامل متوجه شده باشید.

8. این کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اینکه دوستان میگن منطقه با منطقه فرق داره بهتره اینطوری گفته بشه "خط با خط فرق میکنه" دو تا خط دارم تو محل کارم یکیش افتضاح و غیر قابل تحمل هست اون یکی معمولی
    ولی یه چیزی هست به نظر من از نظر دانلود شبانه راضیت میکنه یعنی توی این مورد مخابرات تک هست
    بقیه موارد دیگه شانسی هست حتی ممکنه مثلا با طرح فعلی وضعیت خوب باشه ولی بعدا اشتراک رو عوض کنی و یه طرح جدید بگیری دچار مشکل بشی (البته این مورد رو خیلی کم دیدم و خودم حدس این هست قرار بوده وضعیت خراب بشه و حالا شانسی این دو مورد هم زمان شده)
    به نظر من شما که اینقدر برات کیفیت خط مهم هست باید روی یه خط دیگه مخابرات رو میگرفتی و دو تا رو کنار هم میداشتی(نهایت هزینش خرید یه خط ثابت بود که حدود 50 تومن خرج داشت تازه اگه یه خط داشته باشید و گرنه که هیچ هزینه ای نداشت به جز اشتراک حتی رانژه و ...)
    الان تنها چیزی که به ذهنم میرسه خرید این اکانت های کاهش پینگ هست که خوب هزینش بالا هست من از یه جا اکانت تست گرفتم هم کاهش پینگ بود و هم قند شکن تست گرفتم کیف کردم از کیفیتش ولی خوب حجمی بود و نمیصرفید نامحدود رو هم ماهی 10 میداد که بازم برا من که کار خاصی نمیکنم گرون هست(شما در نهایت اگه راضی نبودید باید همین کار رو بکنید با توجه به هزینه های قبلی که میدادید بازم با خرید این اکانت کمتر هزینه کردید)
    با تشکر
    عزیز میشه بگی کجا این سرویس رو میدن من میخام بخرم ترجیحا پخ اش کن.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با تشکر
    جدا؟ میخوای یه خط جدید سفارش بدی میشه 50 تومن؟ خب 50 تومن ور این خرجایی که من برای اینترنت میکنم، چیزی نیست. اینو برای بعدها در نظرش میگیرم. ولی خب بی استفاده هم میشه خطه برام (اینکه مرکز قندی اینهمه توی رانژه و ... طول میده، این آدمو اذیت میکنه).

میدونی، الان بیشتر مخابراته برام مثل یه هندونه ی در بسته است، ایشالا حالا وصل بشه و استفاده کنم، اون موقع هستش که میتونم نظر بدم. اگر دیدیم وضع خیلی خراب بود، از این سرویس ها میگیریم نهایتا.

انگار تستی که گذاشتم کژتابی داشته :

با ک ر ی و :

بی ک ر ی و :

می بینی که کلاً منطقی نداره ولی ک ر ی و در حالِ حاضر هیچ افتِ سرعتی ایجاد نمی کنه.
    ولی در مقایسه با پارس فقط مشخصه که کمتر هست ولی در حدی نیست که آزار بده و راحت میشه ویدئو دید.

امیدوارم توضیحاتی که دادم کامل متوجه شده باشید.

اینم یه تست دیگه با پارس و ک ری و :

من سر و کارم کارم با اجنبی هاست، این قیلتر شکن ک ریو باید دائم وصل باشه اینکه با کریو بهتر از بی کریو شده برای من مزیته ایشالا وصل بشه تا ببینیم چی میشه.

خدا کنه فقط این برادران قندی خط رو روی 10 مگ ببندند (3627 که فیبر نوری نیست و مشکلی از این بابت نداره).

دو مورد رو هم الان، قبل از اینکه سرویسم وصل بشه بگم:

در مورد سرویس مخابرات، دیدی که من نسبت بهش از روی صحبت ها و ... همه جا داشتم، یه دید سیاه سیاه هستش که به نظرم وخامت اوضاع به اونقدری که من از روی حرف ها دید بد ساختم براش، نیست.

11. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جدا؟ میخوای یه خط جدید سفارش بدی میشه 50 تومن؟ خب 50 تومن ور این خرجایی که من برای اینترنت میکنم، چیزی نیست. اینو برای بعدها در نظرش میگیرم. ولی خب بی استفاده هم میشه خطه برام (اینکه مرکز قندی اینهمه توی رانژه و ... طول میده، این آدمو اذیت میکنه).

میدونی، الان بیشتر مخابراته برام مثل یه هندونه ی در بسته است، ایشالا حالا وصل بشه و استفاده کنم، اون موقع هستش که میتونم نظر بدم. اگر دیدیم وضع خیلی خراب بود، از این سرویس ها میگیریم نهایتا.
    دقیقا درست میفرمایید مخابرات نه برای شما برای همه مثل یه هندونه در بسته هست باید بگیری ببینی چطوری هست
    در مورد سرویس هم اره منظور منم برا موقعی بود که خطت اوضاعش خراب بود یکی تهیه کنی چون خوبی که داره هم کاهش پینگ هست و هم قند شکن
    خط تلفن هم اخرین بار که پرسیدم 52.5 بود الان فکر نکنم گرون شده باشه شما اگه قبلش میگرفتی دیگه رانژه isp قبلی رو از دست نمیدادی ولی الان دیگه مجدد باید برا رانژه پول بدی(فکر کنم فقط مخابرات رانژه رو پول نمیگره بقیه جاها تا یادمه 15 تا 20 تومن میگیرن)
    با تشکر

13. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دقیقا درست میفرمایید مخابرات نه برای شما برای همه مثل یه هندونه در بسته هست باید بگیری ببینی چطوری هست
    در مورد سرویس هم اره منظور منم برا موقعی بود که خطت اوضاعش خراب بود یکی تهیه کنی چون خوبی که داره هم کاهش پینگ هست و هم قند شکن
    خط تلفن هم اخرین بار که پرسیدم 52.5 بود الان فکر نکنم گرون شده باشه شما اگه قبلش میگرفتی دیگه رانژه isp قبلی رو از دست نمیدادی ولی الان دیگه مجدد باید برا رانژه پول بدی(فکر کنم فقط مخابرات رانژه رو پول نمیگره بقیه جاها تا یادمه 15 تا 20 تومن میگیرن)
    با تشکر

حقیقتش تو فکر خط جدید نبودم، در صورتی که گزینه ی بدی نبود هر چند ایشالا این هندونه ی ما سرخ و شیرین باشه

رانژه جدیدا (چند سالیه بعد این تغییرات) شده 5 تومن و یه نصب و راه اندازی هست (9 و پونصد) که یه سری جاها میخواند زوری بگیرند که خب اگر حالیشون کنی حالیته همون 5 رانژه رو میگیرند ولی درست میگی دادا، من امروز فقط پول سرویس رو به دوستم گفتم و پرداخت کرد، دیگه هزینه ای از بابت رانژه نگرفتند.

ولی یه خوبی شد این برام حداقل، اینکه نیازی به تخلیه (اونم با این مکافات بازی های قندی) نشد دیگه، این پارس الان وصله تا زمانی که مخابرات خط رو رانژه کنه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مثلا بعضی دوستان سرعت نت در روز براشون مشکل داره .....ولی برای من در ساعات شبانه سرعت خیلی افت پیدا میکنه !!!1

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خدا کنه فقط این برادران قندی خط رو روی 10 مگ ببندند (3627 که فیبر نوری نیست و مشکلی از این بابت نداره).

دو مورد رو هم الان، قبل از اینکه سرویسم وصل بشه بگم:

در مورد سرویس مخابرات، دیدی که من نسبت بهش از روی صحبت ها و ... همه جا داشتم، یه دید سیاه سیاه هستش که به نظرم وخامت اوضاع به اونقدری که من از روی حرف ها دید بد ساختم براش، نیست.
    کلا خط شما اگر فیبر هم باشه 10 مگ که هیچ حتی میتونند بالاتر هم ببندند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •