تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1023 از 2199 اولاول ... 23523923973101310191020102110221023102410251026102710331073112315232023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,221 به 10,230 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقای مبین نت نمیخوای جواب من رو بدی ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

1.یکی توضیحی که درمورد سرویسهای مگابیت اعمال شده رو لینک میده یا دوباره توضیح میدید که دوباره چه بلایی سر 1 مگ آوردن؟
    2.پوشش دهی چابکسر چجوریه؟

در آغاز فعالیت esnaashari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یک سوال داشتم...
    من یک مودم جیبی میخوام ، آیا میتونم مستقیما برم خود شرکت مبین نت تو مطهری بگیرم یا باید حتما از نمایندگی ها بگیرم؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این قضیه مدرک برا سرعت های بالاتر از 128 همش کشکه مخصوصا تو اهواز
    از هر نمایندگی بپرسی مدرک میخواد یا نه میگه نه بابا مدرک کیلو چنده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

6. 3 کاربر از Amir ShamsAbadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آقا يه مشكل جديد با مبين نت كبير پيدا كردم . 25 مرداد ساعت 11 شب طرح ماهانه ام كه 4 گيگ هست رو شارژ كردم ولي توي قسمت Summary Usage Record ثبت نشد واسه همين مجبور بودم از قسمت Call History حجمم رو چك كنم . در حالي كه 3042 گيگ استفاده كرده بودم اتمام اعتبار زد و مجبور شدم يك گيگ الان شارژ كنم . الان تكليف اون 1 گيگ من چي ميشه ؟ فقط نگين زنگ بزن پشتيباني كه حوصله سه ساعت پشت خط موندن رو ندارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab.hiro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

بدون شرح:

داره خودمونی میشه new_folder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کدوم سرویس ؟! اگه منظورتون تعرفه های نامحدوده که اونارو هیچ شرکتی توصیه نمیکنه ... چون همشون محدودن فقط کافیه شما بشینی یه هفته دانلود کنی بطور خودکار سرویستون جمع میشه ... مثالم بخواید واستون شرکت شاتلو عرض میکنم که یکی از دوستان طی 2هفته حدود 60 گیگ دانلود داشتن و بعد ازاون سرویس محدود و ترافیک رایگان شبانشون حذف گردید ...
    من نمیدونم شما چه اصراری دارین که از این شرکت دفاع میکنید. پولهایی که به شما میدن که بیاین تو این تاپیک این خزعبلات رو به هم ببافین به و الله خوردن نداره.

شما شرکت شاتل رو مثال زدین. اما بذارین از پارس آنلاین بگم. من برادرم از پارس آنلاین استفاده میکنه (با تعرفه 1 مگ) شبانه سرعت بین 150 تا 200 و در بعضی مواقع بیشتره. نوسانش بسیار کمه. پینگ بسیار عالی، پشتیبانی فوق العاده ، شارژ اینترنتی تعرفه ها و ....

حتی ما اگه بخوایم با وایمکس ایرانسل مقایسه کنیم باز همین موارد وجود داره. بنظر من مبین نت فقط برای کلاهبرداری و دزدی تاسیس شده. از رنگ و لعاب تعرفه ها و قیمت های وسوسه کننده اون بخوبی این موضوع مشهوده.

آقای مبین نت دوستانه به شما میگم که بجای اینکه از شرکت های سرمایه دار و چپاول گر که توده مردم زیر چرخهای اونا له میشن دفاع کنید بیایید از مصرف کننده بیچاره حمایت کنید چون اگه امثال ما نباشیم شرکتی وجود نخواهد داشت و شما هم حقوقتان از جیب امثال بنده تامین میشود.

10. 4 کاربر از new_folder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من نمیدونم شما چه اصراری دارین که از این شرکت دفاع میکنید. پولهایی که به شما میدن که بیاین تو این تاپیک این خزعبلات رو به هم ببافین به و الله خوردن نداره.

شما شرکت شاتل رو مثال زدین. اما بذارین از پارس آنلاین بگم. من برادرم از پارس آنلاین استفاده میکنه (با تعرفه 1 مگ) شبانه سرعت بین 150 تا 200 و در بعضی مواقع بیشتره. نوسانش بسیار کمه. پینگ بسیار عالی، پشتیبانی فوق العاده ، شارژ اینترنتی تعرفه ها و ....

حتی ما اگه بخوایم با وایمکس ایرانسل مقایسه کنیم باز همین موارد وجود داره. بنظر من مبین نت فقط برای کلاهبرداری و دزدی تاسیس شده. از رنگ و لعاب تعرفه ها و قیمت های وسوسه کننده اون بخوبی این موضوع مشهوده.

آقای مبین نت دوستانه به شما میگم که بجای اینکه از شرکت های سرمایه دار و چپاول گر که توده مردم زیر چرخهای اونا له میشن دفاع کنید بیایید از مصرف کننده بیچاره حمایت کنید چون اگه امثال ما نباشیم شرکتی وجود نخواهد داشت و شما هم حقوقتان از جیب امثال بنده تامین میشود.
    من یه سال پارس آنلاین داشتم 1مگ ، تو ساعات رایگان حداکثر 50 دان داشتم واسه همین مبین نت گرفتم و فعلا راضیم تا ببینیم اینم چی از آب در میاد
    Last edited by Amir ShamsAbadi; 27-08-2012 at 09:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

جناب مبین نت ،
    من تعرفه 512 دارم و مودم رو بالا پشت بام بردم و هیچ گونه مانع و دیوار و .... روبروش نیست هر 5 تا چراغ سیگنالم هم روشنه ولی همچنان مشکل کم بودن سرعت دانلود دارم و کلا روی 65 ثابته مشکل از چیه ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •