تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1023 از 1049 اولاول ... 2352392397310131019102010211022102310241025102610271033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,221 به 10,230 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

حالا جداگانه از بحث زیرنویس پیشنهاد میکنید که سینما خانگی های یاماها بگیرم یا پایونیر به جای سامسونگ ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا این مدل در یاماها که یه پلیر جاگانه هم بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مشکل اینجاست که اتاق من کوچیکه و من با صدای آرام موزیک گوش میدم و یک اسپیکر 5.1 کاناله 300 هزار تومنی کری ایتیو یا لاجیتک کارمو راه میندازه و نیازی به صرف 4 میلیون تومن نبود. اگر کسی سیستم رو میخواد پ.خ بده
    به من ربطی نداره اما میشه با فوکال هم موزیک ارام گوش کرد و فکرم می کنم کیفیت صدای فوکال با قوطی پلاستیک های لاجیتک غیز قابل مقایسه باشه
    Last edited by davood-d; 21-02-2016 at 20:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان یک سیستم حرفه ای معرفی کنید که MKV ساپورت کنه و قیمتشم خیلی بالا نباشه. ممنون

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درود
    دوستان من یه تی وی 3d دارم می خوام براش یه سیستم صوتی تهیه کنم
    کیفیت برام مهمه و صدای 3d داشته باشه و سوراند باشه
    میتونید از 1.5 تا 2 تمن سیستمی پیشنهاد بدید
    باند و آمپ
    یا سینما خانگی با کیفیت
    هر کدام صلاح بود
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درود
    دوستان من یه تی وی 3d دارم می خوام براش یه سیستم صوتی تهیه کنم
    کیفیت برام مهمه و صدای 3d داشته باشه و سوراند باشه
    میتونید از 1.5 تا 2 تمن سیستمی پیشنهاد بدید
    باند و آمپ
    یا سینما خانگی با کیفیت
    هر کدام صلاح بود
    با تشکر
    سلام
    دوستان عزیز من هم موردم مثل همینه
    لطفا راهنماییم کنید
    در آغاز فعالیت hadi797's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.خسته نباشین.من میخوام برا خونه یه سیستم صوتی درست کنم ک با چن نفر مشورت کردم بهم گفتن امپلی و پخش نخر ک بعدا هم مشکل راه اندازی خواهشی داشت یه دفعه امپلی اماده بخر ک با برق کار میکنه این موقع راحت هستی و الانم یه امپلی انخاب کردم ولی نمیدونم مشخصاتش رو هر کی میدونه لطفا راهنمایی کنه مدلش اینه : vsx-524
    فقد به اینا نیاز دارم :
    چنا باند چنتا ساپ میتونم بهش وصل کنم
    توان کلیش چقده
    تو فلان اهم توانش چقده
    تو اون یکی اهم توانش چقده و
    از اینچیزا
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    سینمای خانگی سونی
    n9200w
    بعضی از کلیپ هائی رو که از یوتیوپ دان میکنم را تصویر داره ولی از فرمت صدا پشتیبانی نمیکنه
    و در مورد زیرنویس هم عدم پشتیبانی از زبان فارسی رو داره
    ممنون میشم راهنمائی کنید
    با تشکر

داره خودمونی میشه Lockheed Martin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

دوستان عزيز ، اگر ممكنه يك ساند بار با كيفيت براي گوش دادن به موسيقي و فيلم ديدن براي اتصال به تلويزيون به من معرفي كنيد. سقف بودجه ام دو ميليون تومنه ، حالا يه خورده بيشتر هم مشكل نداره.
    سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام ، دوستان قصد خرید این مدل آمپ رو دارم کسی داشته یا تست صدا ازش گرفته ؟Yamaha A-S301 AV Receiver

ونظر دوستان در مورد این اسپیکر ها و ست کردنش با این آمپ چی هست ؟Yamaha NS-555 3-Way Speaker

به نظرتون ارزش داره 2400 به این اسپیکر ها پول بدم یا با یک ست قدیمی از باند های قدیمی سونی 725 یا کنوود بگیرم با قیمتی نزدیک به 300 کلا ؟! خیلی تفاوت می کنه این همه هزینه واسه اسپیکر ؟ صدا رو هم واسه موزیک و فیلم می خوام ، صدایی با وضوح بالا و بدون هیچ گونه اعواج هنگام بلندی وبدون خستگی گوش ، لطفا راهنمایی کنید .
    Last edited by rising; 24-03-2016 at 20:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان عزيز ، اگر ممكنه يك ساند بار با كيفيت براي گوش دادن به موسيقي و فيلم ديدن براي اتصال به تلويزيون به من معرفي كنيد. سقف بودجه ام دو ميليون تومنه ، حالا يه خورده بيشتر هم مشكل نداره.
    سپاس

دوست من 2 مدل از برند سونی رو خدمتتون معرفی و پیشنهاد میکنم ولی موردی که هست هنوز با گارانتی وارد کننده انحصاریش شرکت بازرگانی ایران وارد بازار نشده و اگر سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم ببینید زیر مشخصاتشون درج شده به زودی ، به هر حال چون اینا مدلای 2015 هستن و تا چند وقت دیگه محصولات 2016 باید وارد بشن احتمالا اگر یه خورده صبر کنید در بازار موجود میشه ...

2.1ch Soundbar with Bluetooth HT-CT380

http://www.sony-asia.com/electronics/sound-bars/ht-ct380

این بیشتر مناسب تماشای فیلم و سریاله اما برای موسیقی گوش دادن هم خوبه و اگر درجه صدای ساب ووفرش را زیاد کنید باس نسبتا عمیق و راضی کننده ای را تجربه خواهید کرد و در کل کیفیت صدا و شفافیت عالی داره
    ضمنا مدل مشابهش هم
    HT-CT370 عه که مال 2014 ست و به غیر از ظاهر ساب ووفرش که فرق داره هیچ تفاوت دیگه با این مدل نداره و همه خصوصیات و ویزگی هاش عین همدیگن و تا اونجایی که خبر دارم تو بعضی فروشگاه های سونی هنوزم گیر میاد

http://www.sony-asia.com/electronics/sound-bars/ht-ct370

مدل دوم

High Power Home Audio System with Bluetooth MHC-GT3D

http://www.sony-asia.com/electronics/hi-fi-systems/mhc-gt3d

این یکی در حقیقت یه سیستم مینی hi-fi به حساب میاد که 2 تکه ست و یه بار هم بهش اضافه شده که علاوه بر موسیقی کاربرد سینمایی هم پیدا کرده و به نوعی ترکیبی از سیستم صوتی و ساند باره و باس فوق العاده و سنگینی هم داره و برای پارتی و جشن هم میتونه به دردتون بخوره و ضمنا مجهز به افکت و رقص نور نیز هست

اولی قابلیت دیکود فرمتهای فراگیر و HD صدا مثل Dolby® Digital، DTS ، Dolby TrueHD ، DTS-HD، DTS HD Master Audio را داره و ساب ووفرش هم به صورت بیسیمه(اما در عوض ساب هم دوشاخه برق داره) با مجموعا توان خروجی 300 وات
    دومی حتی از فرمت Dolby® Digital 5.1 کانال هم پشتیبانی نمیکنه و تنها قابلیت دیکود فرمتهای رایج صوتی مخصوص موسیقی را داره و هد یونیت و ساب ووفر هم با کابل به هم متصل میشوند و توان خروجیش هم 720 واته .

موفق باشید .
    Last edited by peyman_2012; 25-03-2016 at 09:11.

11. 2 کاربر از peyman_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •