تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1023 از 1211 اولاول ... 235239239731013101910201021102210231024102510261027103310731123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,221 به 10,230 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

خب تو تمرینا خوب کار کن میبرنت تو تیم...از قدیم گفتن:
    گر صبر کنی ز غوره آبلیمو سازی!
    اینو همیشه یادت بمونه!

2. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب تو تمرینا خوب کار کن میبرنت تو تیم...از قدیم گفتن:
    گر صبر کنی ز غوره آبلیمو سازی!
    اینو همیشه یادت بمونه!
    چشم صبر میکنم خودمون میدونیم ممنون راستی توهم بیکامومیری من تو نسخه قبلی تونستم از هر کدوم از افتخارا 4تا بگیرم توچی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

من بدبخت داشتم یمرفتم...اشتباهی ویندوز عوض کردم بعدشم که دیگه PES10 اومد و مشاالله سرعت ساخت بازی بالاست به خواطر همین دیگه نشد الانم باید دیگه برم...خداحافظ!

5. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان یک مشکل توی ادیت فایلت دیدم که چهره ی مارادونا و باتیستوتا و باجو و... همه مثل هم و اشتباه ریلینک شده بود.
    می دونم
    نه عزیز اشتباهی ریلینک نشده فایل فیس ها قراره در قالب پچی که قراره بدم وارد بشه اصلا فیس مارادونا توی دیتابیس وجود نداره که بخواد ریلینک بشه فیس این بازیکنان روی Free Slot ها ریلینک شده واسه همین مثل هم هستند. منتظر پچ باش من از فیس های خوبی استفاده کردم یعنی اون فیس هایی که کیفیت مناسبی دارن و توسط فیس ساز های بزرگ خارجی ساخته شده. الان دارم روی بوندس لیگا کار می کنم ولی خوب از الان می گم که بوندس لیگای کاملی نخواهیم داشت ترکیب تیم ها توسط بازیکنان واقعی موجود در دیتا بیس پر خواهند شد شما می تونید بعدا بازیکنان خام رو ویرایش کنید

7. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

خب برادر ارمین ایشاالله کی میاد این پچ جدید...!
    در ضمن شما به ما قول کیت سرور تیم ملی رو داده بودی!!!

9. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

می دونم
    نه عزیز اشتباهی ریلینک نشده فایل فیس ها قراره در قالب پچی که قراره بدم وارد بشه اصلا فیس مارادونا توی دیتابیس وجود نداره که بخواد ریلینک بشه فیس این بازیکنان روی Free Slot ها ریلینک شده واسه همین مثل هم هستند. منتظر پچ باش من از فیس های خوبی استفاده کردم یعنی اون فیس هایی که کیفیت مناسبی دارن و توسط فیس ساز های بزرگ خارجی ساخته شده. الان دارم روی بوندس لیگا کار می کنم ولی خوب از الان می گم که بوندس لیگای کاملی نخواهیم داشت ترکیب تیم ها توسط بازیکنان واقعی موجود در دیتا بیس پر خواهند شد شما می تونید بعدا بازیکنان خام رو ویرایش کنید
    آرمین جان دوتا مشکل واسم پیش اومده :
    اولی اینکه واسه توپ که میاد دست فابرگاس چرا گزارشگر هیچی نمیگه؟واسش تعریف نشده؟
    دومی اینکه این فایل پچت رو نمیتونم تو بازی ببینمش اونارو که زحمت کشیدی نوشتی همونجوریه چیکارش کنم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

ای بابا آرمین جان توهم که از هر 10 تا پچت 8 تاش الکیه...
    ( به دل نگیری بابا جان انتقاد سازنده بود... )

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

برادران گرام سلام . اقایون آپشن فایل یا چیزی که بتونه اسمهایی رو که گزارشگر براش تعریف نشده یعنی تو بازی اسماشون نمیگه , تعریف کنه تا تو بازی اسمشونو بگه وجود داره ؟

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دومی اینکه این فایل پچت رو نمیتونم تو بازی ببینمش اونارو که زحمت کشیدی نوشتی همونجوریه چیکارش کنم
    ممنون
    ببخشید من جواب میدم:
    1- فابرگاس از اول وجود نداره!(با دانلود گزارشگر ژاپنی حل میشه)
    2-منظورت رو نفهمیدم!

14. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب برادر ارمین ایشاالله کی میاد این پچ جدید...!
    در ضمن شما به ما قول کیت سرور تیم ملی رو داده بودی!!!
    ممنون
    به هر حال من ببینم می تونم یه مسابقه اسپم دهی سرعت( تایم ترایل) راه بندازم برای شما یا نه. فکر کنم مثل بازی نانکاتسو با توهو هر دوتاتون برنده بشید.

در ضمن علی جان من واقعا نمی دونم شما از کی شنیدید که با دادن 200 پست (منظورم همون اسپم بود) در عرض 2 روز می تونه درخواست فعالی بده به مدیر اون انجمن؟ باور کن کسی که فعال میشه به خاطر اینه که پست های مفیدی می ده به نظرم رمز موفقیت شما (چنانچه هدفتون از اومدن به فروم ترفیع مقام هست) اینه که پستی بدی که مطمئن باشی یه 2 نفر ازش تشکر می کنن. جای شما باشم میرم خدمت سربازی از اونجا بیرون نمیام می مونم و به فکر ترفیع می شم. در هر صورت مطمئنم برداشت اشتباهی داری از فروم و فلسفه اون اینجا این بچه ها به عشق گیم و بازی مورد علاقشون میان به عشق کمک کردن به دوستانشون و چشم به راه کمک و خدمات سایرین هستند. ولی شما جای خوبی رو برای ترفیع درجه و کسب شهرت و ... انتخاب نکردی این رو جدی می گم. در هر صورت خیالت راحت باشه بچه هایی که می بینی اینجا تایتل فعال دارن هیچ کدوم درخواست ندادن با فعالیت و خدمات صادقانه و افتخاریشون بوده. به هر شکل براتون آرزوی موفقیت می کنم. امیدوارم به جای موضع گیری در مقابل حرفام بیشتر راجه بهشون فکر کنی عزیز جان

من سر قولم هستم به زودی پچ رو عرضه می کنم. امیدوارم یه تغییری در خودتون بدید هم علی جان هم آقای msaadat با اسپم و پست الکی فقط خودتون رو پیش سایرین کم وجهه می کنید

16. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •