قدیمی هست که!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
قدیمی هست که!
خدا ذلیلشون کنه من دو مگ مخابرات گرفتم الان 5 کیلوبایت سرعت دارم
شما هم همین وضع رو دارید یا نه؟
کدوم مرکزی تو که سرعتت از ما بیشتره که
فعلا که همین پست هم به ذور زدم![]()
اهالی سابق فیس نت که کوچ کردن از این isp مسخره من میخوام فردا درخواست جمع آوری بدم از طریق خود سایت فقط مشکل اینه که خودم خونه نیستم تا اگه زنگ زدن برا تایید جمع آوری جواب بدم . باید به خونواده چی بگم که بهشون بگن که کلا خطو از ریشه قطه کنن ؟
میخوام دقیقا بدونم بعد از ارسال درخواست باید چیکار کنم ؟ چه قدر طول میکشه که جمع آوری کنن خطو ؟ اصلا جمع آوری میکنن ؟! یکی از دوستام درخواست جمع آوری داده بود ولی خطشو برده بودن تو حالت تعلیق و از رانژه درش نیورده بودن !
لطفا مراحلو پله به پله توضیح بدید (مخصوصا آقا محمد عزیز)
دوستان های وبی من میخوام کوچ کنم به های وب . آخه همه تو شهر ما همه فیس نت دارن و کلا های وب خلوته و به نظرم الآن تعرفه هاش یکم منصفانه تره .میخواستم یه کم درمورد این تعرفه هاش که نمیدونم ۸ مگ و فشفشه و شبانش برام توضیح بدید
ممنون از همگی
Sent from my HTC One using Tapatalk
اقا واقعا حالا ک فکرشو میکنم میبینم همون ماتریکس از همه بهتره....![]()
دوستان الان توی سایت بزنیم جمع آوری کافیه یا باید کار دیگه ای هم بکنیم.
مس گم از بس مخابرات نامرده زورش بگیره یکی یکی دارن تخلیه می کنن یه وقت لج کنه و از رانژه در نیاره ولی سرویس رو قطع کنه.
منم ! واللا 3 سال ماتریکس داشتم روی هم 10 بار قطع نشد.افت سرعت هم که نداشتاقا واقعا حالا ک فکرشو میکنم میبینم همون ماتریکس از همه بهتره....
از طریق سایتش اقدام کن و برا محکم کاری زنگ هم بزن 2020 شماره 2 رو بعد بزن و به اون مرتیکه یا ضعیفه اپراتور بگو میخوام خط رو جمش کنید و حتما بگو که میخوای بری جایی دیگه تا زودتر از رانژه در بیارن.
یادش بخیر منم ماتریکس داشتم طی دو سال 5 مرتبه هم زنگ نزدم بهشون![]()
یه چن دقس واسه من درست شده!! البته دانلود شبانم خراب نشده و پیج باز نمیکرده
اینم الان گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من همیشه آپلودم بیشتر از دانلودمه!!!!!!!!!!!
مخابرات افتضاحه دوستان جای نیست بشه ازشون هممون شکایت کنیم >؟؟ من الان سرویس 6 ماهه دارم سرعتم خیلی بد شده 1 مگ بودم الان بخواهم کوچ کنم هم به مشکل بر میخورم !! پول آبونمان ازم میگیرن چیکار کنم ؟؟؟![]()
6463007
6463008
تنظیم مقررات ، سرکار خانم رحیمی مسئول شکایات هستند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)