تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1023 از 2550 اولاول ... 23523923973101310191020102110221023102410251026102710331073112315232023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,221 به 10,230 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

در آغاز فعالیت Ali.star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان مشخصه که اکثر شماها از سرویسهای نامحدود استفاده میکنین و طبیعی هست که نسبت به سرویسهای محدودیت حجمی سرعت کمتری داشته باشن.

لطفا خواهش میکنم اگه کسی از سرویس Classic هماراسیستم که محدودیت حجمی و سرعت 128 تا 512 داره اطلاعاتی بده. پینگ و جیتر ش برام مهمه. واسه چت صوتی تصویری میخوام.

سلام
    ميتونم كمكتون كنم؟
    من هم همارا هستم

---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------

سلام
    من از همارا استفاده ميكنم

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

تقریبا تا عید همارا و مخابرات هر 2 تاشون مزخرف بودن تا اینکه بعد عید پینگ مخابرات از همارا خیلی خیلی بهتر شد
    الان تفاوت همارا ومخابرات تو سرعت دانلود شبانه هست که شبانه همارا 25 درصد شبها کمتر میشه
    و پینگ همارا هم که نگو

سلام
    هيچ فرقي نداره - اينترنت مخابرات همان همارا هست - چون اينترنت مخابرات را شركت همارا بر دوش گرفته!

من از همارا استفاده ميكنم - يه جورايي عصاب خورد كن هست! ديگه با خودم عهد بسته ام كه دفعه بعد از اين همارا اينترنت نخرم!

---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------

سلام
    هيچ فرقي نداره - اينترنت مخابرات همان همارا هست - چون اينترنت مخابرات را شركت همارا بر دوش گرفته!

من از همارا استفاده ميكنم - يه جورايي عصاب خورد كن هست! ديگه با خودم عهد بسته ام كه دفعه بعد از اين همارا اينترنت نخرم!

3. این کاربر از Ali.star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

واقعاً كه اينا تيزهوشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    ميتونم كمكتون كنم؟
    من هم همارا هستم

---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------

سلام
    من از همارا استفاده ميكنم
    Ali.starجان
    اگه همارا کلاسیک هستی (همون محدودیت حجمی داره) یه چند تا پینگ بگیر بذار اینجا ببینیم فرقش با نا محدودها چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه afdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام رفقا
    من سرویس مگای مخابرات رو از همارا دارم که تو تایم دانلود شبانه سرعتش نصف میشه مگه این که بخوای از دانلودسرورش(اونم چه دانلودسروری...) استفاده کنی که اون موقع سرعتش با روز برابره. امروز یکی از دوستام که اونم خیلی وقته سرویس مگا داره گفت که واسه دانلود از خارج از دانلودسرور واسه شبا سرعتش نصف نمیشه و با همون سرعت روز دانلود میکنه!!! این قضیش چیه؟!! من مشکل دارم یا سرویس دوستم از دستشون در رفته؟؟!!

دوم این که کسی میدونه سرویس دیسکاوری یا VIP مکس نت تو دانلود شبانه سرعتشون نصف میشه یا نه؟؟!!

ممنون میشم یکی از دوستان راهنمایی کنه
    عزیز پست ها رو می خوندی می فهمیدی.
    نه ماکس نت شبا نصف نمی کنه.
    پست قبل این پست شما هم من تست همین VIP رو گذاشتم

7. این کاربر از afdragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام

---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------

سلام

عزیز اگه شما یه همارا دارین من برای 2 نفر همارا گرفتم و 3 تا هم مخابرات و خودمم مخابرات دارم
    همارا خیلی پینگهای مزخرف تری از مخابرات داره
    در ضمن سرعت دانلود شبانه همارا کلاسیک کمتر از 90 هست در حالیکه سرعت دانلود همون سرویس ولی مال مخابرات شبها بالای 120 هست

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

در ضمن همارا فقط بهره بردار اینترنت(فروش و پشتیبانی) مخابرات هست نه ارائه دهنده سرویس مخابرات (که در این حالت میشه ISP )

9. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

Ali.starجان
    اگه همارا کلاسیک هستی (همون محدودیت حجمی داره) یه چند تا پینگ بگیر بذار اینجا ببینیم فرقش با نا محدودها چیه؟

بنده ساعت حدود 12 ظهر چند تا پينگ گرفتم:

ping 8.8.8.8
    بين 215 تا 225 بودن؛
    time average = 220 ms
    و TTL رو هم كه نميدونم چي هست مينويسه 46

چند تا هم از 8.8.4.4
    ping 8.8.4.4
    كه به طور متوسط كمتر از 195 ميلي ثانيه هست
    و TTL=46

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

عزیز اگه شما یه همارا دارین من برای 2 نفر همارا گرفتم و 3 تا هم مخابرات و خودمم مخابرات دارم
    همارا خیلی پینگهای مزخرف تری از مخابرات داره
    در ضمن سرعت دانلود شبانه همارا کلاسیک کمتر از 90 هست در حالیکه سرعت دانلود همون سرویس ولی مال مخابرات شبها بالای 120 هست

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

در ضمن همارا فقط بهره بردار اینترنت(فروش و پشتیبانی) مخابرات هست نه ارائه دهنده سرویس مخابرات (که در این حالت میشه ISP )

سلام فانوس طلايي
    من از همارا جونم به لب رسيده
    يه سوال: اگه اينترنت مخابرات رو همارا راه انداخته باشه پس به نظرم اينترنت مخابرات هم نبايد چيزي كم از همارا داشته باشده! (پسر کو ندارد نشان از پدر)
    البته من هم شنيدم كه بين همارا و مخابرات يه فرق هايي هست
    لطف ميكنيد بگيد از كجا ميتونم اينترنت مخابرات برو بخرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم
    این تایپیک را بایگانی کنیم و یه نظرسنجی دیگه بزاریم ببنیم چی به چیه
    نظرتون چیه ؟
    تا نتیجه نظر سنجی هم به روز باشه

13. این کاربر از xzx202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض اينترنت ملي

یه چند روزی هست که پینگ همارا رفه بالا من زنگ زدم گفتنند مشکل تموم ای اس پی هاهست ایا این حرف درسته ؟

هم بله هم نه!
    مشكل هست از نوع ملي!
    از يك منبع معتبر شنيدم كه ميگفت مرحله مقدماتي اينترنت ملي را دارن در تبريز پياده سازي ميكنن
    اين مشكل هم از براي آن است.

همارا سر تعظيم فرود آورده - پارس آنلاين هم همچنين - ساير شركت ها هم به ترتيب در اين چند روزه سانديس ملي را خواهند نوشيد!

15. این کاربر از Ali.star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •