تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1023 از 1126 اولاول ... 235239239731013101910201021102210231024102510261027103310731123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,221 به 10,230 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

همون 20 واحد معمول می تونین بردارین

و اینکه نه مشروط محسوب نمیشه ، معدل هم در معدل کل جمع میشه
    یه پیام خصوصی براتون فرستادم ...

شما مطمئن هستین 20 واحد میدن ؟ این که خیلی خوبه اگه اینطور باشه

ضمنا دوستانی که اطلاع دارن به من اینو بگن :

ببینید دوستان من در ترمی که پیش رو دارم یعنی سال تحصیلی جدید ، ترم 12 من هستش ! یعنی دیگه دارم به انتهای 6 سال مجاز و استاندارد برای پایان دادن به دانشگاه می رسم . ولی همچنان 46 واحد پاس نشده دارم ! ( که اگه این ترم به من 24 واحد اجازه بدن که بردارم ، و 8 واحد هم در ترم تابستان قبل از رسیدن به مهر 93 که 6 سال تکمیل می شه ، رو هم می شه 32 واحد ) که از 46 کم می شه .

الان می خوام دو تا چیزو بدونم :

1 - با توجه به اینکه من در ترم 12 خواهم بود در سال تحصیلی پیش رو ، آیا به من 24 واحد میدن ؟ ( با توضیحی که در مورد ترم 11 دادم تو همین صفحه )

2 - اما اگر این ترم به من 24 واحد ندن و همون طور که دوستمون گفت مجاز به برداشتن 20 واحد باشم ، و در ترم تابستان 8 واحد پاس کنم . ادامه ی واحد های باقی مانده چی می شه ؟ با توجه به اتمام 6 سال مجاز تحصیلی برای اتمام دانشگاه .

خواهشا بهم بگید

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

میری درخواست میدی که دو ترم بهت اضافه سنوات تعلق بگیره اونا هم بررسی میکنن اگر شرایط رو داشتی دو ترم بهت فرصت میدن که درس رو تموم کنی

3. 3 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

دوستان فرض کنید 13 واحد برداشتیم . از این 13 تا 4 واحد رو پاس کردیم و باقی ـش رو نرفتیم که امتحان بدیم . معدل این 4 واحد هم شده 17.5 . آیا برای ترم بعد با این نمره و این تعداد واحد پاس شده از مجموع واحد هایی که برداشته بودیم ، ترم بعد بهمون اجازه میدن که 24 واحد برداریم ؟
    به نقل از پیام نورنا
    مشخص نیست و باید بر اساس تعداد مجازی که سیستم به شما اعلام می کند انتخاب واحد کنید ولی نمرات آن ۴ واحد برایتان ثبت خواهد شد.

یه پیام خصوصی براتون فرستادم ...

شما مطمئن هستین 20 واحد میدن ؟ این که خیلی خوبه اگه اینطور باشه

ضمنا دوستانی که اطلاع دارن به من اینو بگن :

ببینید دوستان من در ترمی که پیش رو دارم یعنی سال تحصیلی جدید ، ترم 12 من هستش ! یعنی دیگه دارم به انتهای 6 سال مجاز و استاندارد برای پایان دادن به دانشگاه می رسم . ولی همچنان 46 واحد پاس نشده دارم ! ( که اگه این ترم به من 24 واحد اجازه بدن که بردارم ، و 8 واحد هم در ترم تابستان قبل از رسیدن به مهر 93 که 6 سال تکمیل می شه ، رو هم می شه 32 واحد ) که از 46 کم می شه .

الان می خوام دو تا چیزو بدونم :

1 - با توجه به اینکه من در ترم 12 خواهم بود در سال تحصیلی پیش رو ، آیا به من 24 واحد میدن ؟ ( با توضیحی که در مورد ترم 11 دادم تو همین صفحه )

2 - اما اگر این ترم به من 24 واحد ندن و همون طور که دوستمون گفت مجاز به برداشتن 20 واحد باشم ، و در ترم تابستان 8 واحد پاس کنم . ادامه ی واحد های باقی مانده چی می شه ؟ با توجه به اتمام 6 سال مجاز تحصیلی برای اتمام دانشگاه .

خواهشا بهم بگید

به نقل از پیام نورنا
    ۱- خیر. فقط در صورتی به شما ۲۴ واحد داده می شود که یا معدل ترم قبلتون بالای ۱۷ باشد و یا ترم اخر باشید و معدل ترم قبلتون هم مشروط نشده باشد. ترم آخر یعنی حداکثر ۲۴ واحد درسی برای فارغ التحصیلی داشته باشید.
    ۲- باید تقاضای افزایش سنوات کنید.

5. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

میری درخواست میدی که دو ترم بهت اضافه سنوات تعلق بگیره اونا هم بررسی میکنن اگر شرایط رو داشتی دو ترم بهت فرصت میدن که درس رو تموم کنی
    اون شرایط چیه شما میدونی ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

اون شرایط چیه شما میدونی ؟
    با توجه به این مسائل به نظرم زیادی سخت نمیگیرن و برای 2 ترم دیگه بهتون اجازه ی تحصیل بیشتر میدن

سلام.
    نظام وظیفه اعلام کرد که حداکثر مدت برای گذراندن دوره کارشناسی برای پسران 6 سال است.اگر بیشتر از6 سال شد باید بریم سربازی یا راه دیگری وجود دارد؟
    سلام
    البته می توانید به مرکزتان اعلام افزایش سنوات کنید که تا ۲ ترم می توانید افزایش سنوات درخواست کنید

8. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

امكان ورود به سيستم جامع گلستان در ساعت 12:00 ظهر مورخ 26/10/92 غير فعال ميباشد.

10. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امكان ورود به سيستم جامع گلستان در ساعت 12:00 ظهر مورخ 26/10/92 غير فعال ميباشد.
    نفهمیدم این یعنی چی؟

همچین اطلاعیه میزنن انگار گلستان 24 ساعت روز, 7 روز هفته بازه اون وقت فقط سر ظهر یکی از روزها بسته اس...

اتفاقا باید اطلاعیه به این شکل میزدن:

به اطلاع آن دسته از دوستانی که میخواهند به سیستم گلستان وارد شوند میرسانیم که گلستان در 26/10 ساعت 1 ظهر به مدت 1 یک ساعت باز خواهد شد. تمامی کسانی که میخواهند نمره های خود را ببینند زور خود را زده تا وارد صفحه شوند وگرنه رفت تا اطلاعیه بعدی...

12. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

پيش فرض

اختصاصی پیام نورنا /

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : برنامه امتحانات پایان ترم تمامی مقاطع نیمسال دوم 93-92 تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاه پیام نور از طریق سایت پیام نورنا برای دانشجویان تهیه و قابل دریافت شد.

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : برنامه امتحانات پایان ترم نیمسال دوم ۹۳-۹۲ تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاه پیام نور به صورت کاملا” اختصاصی از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما دانشجویان گرامی تهیه شده است.

برنامه امتحانی تمام رشته ها به صورت فایل پی دی اف می باشد که برای استفاده از آنها باید برنامه ای را جهت باز کردن فایلهای پی دی اف – PDF – داشته باشید که با برنامه کم حجم زیر می توانید برنامه های امتحانی را مشاهده نمایید.

تذکر ۱ : با توجه به منتشر نشدن رسمی برنامه امتحانات توسط دانشگاه پیام نور ، پیام نورنا (PNUNA.COM) مسئولیتی در قبال برنامه انتشار یافته در این پایگاه بر عهده ندارد و فقط این برنامه جهت برنامه ریزی بهتر دانشجویان منتشر شده است.

تذکر ۲ : این برنامه غیر رسمی می باشد و ممکن است در زمان انتخاب واحد ، برنامه دچار تغییراتی شود ; پس ملاک انتخاب واحد و تاریخ امتحانات شما ، برنامه امتحانات در زمان انتخاب واحد و گزارش ۴۲۸ می باشد.

تذکر ۳ : توجه کنید ملاک طراحی سوالات آزمون ها بر اساس لیست منابع می باشد و تس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی یا تشریحی درج شدن سوالات در این برنامه امتحانی ملاک نمی باشد.

مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه پیام نور
    کلیه گروهای آموزشی و رشته های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور
    کلیه گروهای آموزشی و رشته های کارشناسی ارشد پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در همین رابطه بخوانید :

14. 3 کاربر از PNUNA.COM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض جدول شهریه سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاه پیام نور

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : جدول شهریه سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ تمامی مقاطه تحصیلی دانشگاه پیام نور رسما اعلام شد.

تمام بخشنامه های زیر به صورت کاملا اختصاصی از طرف پیام نورنا منتشر می شود.

محتوای مخفی: جدول شهریه دوره های کاردانی و کارشناسی (سراسری – فراگیر) دانشگاه پیام نور در سال ۱۳۹۲ 

محتوای مخفی: جدول شهریه دوره های کارشناسی ارشد (سراسری – فراگیر) در سال ۱۳۹۲ دانشگاه پیام نور 

محتوای مخفی: جدول شهریه دوره دکترای تخصصی (ورودی های مهر ماه سال ۹۲ و ماقبل آن ) در سال ۱۳۹۲ دانشگاه پیام نور 

محتوای مخفی: جدول شهریه دوره دکترای تخصصی (ورودی های بهمن ماه سال ۹۲ و بعد از آن ) در سال ۱۳۹۲ دانشگاه پیام نور 

16. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    گلستان الان کار می کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •