چه جوری وارد اکانتم تو سرویس اندیشه بشم ؟
این چیزایی هم که رو این کاغذ دادن دستم تو سایته وارد میکنم ولی قبول نمی کنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه جوری وارد اکانتم تو سرویس اندیشه بشم ؟
این چیزایی هم که رو این کاغذ دادن دستم تو سایته وارد میکنم ولی قبول نمی کنه
واقعا متاسفم برا اندیشه سبز خزر همون خز دیگه هر چیزی حدی داره تمام کاربراشو مسخره کرده واقعا دم به ثانیه مشکل مشکل زنگ هم میزنی با روی خوش تا چند لحظه دیگه حل میشه ولی میخوام بدونم واقعا تا کی ؟ آقا جون اگه نمیتونید بگید ما تکلیف خودمونو بدونیم این همه مسخره و سوژه خنده شماها نشیم الان یک ماهه هر روز این مشکلات مسخره رو داریم هیچکسم جوابگو نیست
کسی از بچه های شاتل میتونه بگه شاتل وضعیتش چطوره میخوام تغغیر بدم ای اس پیمو من متنفرم از اینکه نتم قطع بشه سرعتم دایلاپ باشه بهتره تا قطع بشه خواهشا یکی از کاربرای شاتل یکم توضیح بده![]()
سلام دادا
این که الان گفتین یهنی چی؟ دستوره رو میگم.چیکار میکنه؟همون پینگه؟
میخوام بچه ها بدوننا
من با ایرانسل زدم اول 800 اومد بعدش همش دوروبر 300 بود
برو بچ علاقمند به نجوم و آسمون شب و فضا فردا(چهارشنبه) ساعت 18 تا 20 شهرداری-مجتمع خاتم الانبیا سالن طبقه دوم: باشگاه نجوم رشت تشریف بیارین خوش میگذره.
بنده 4 ساله هرماه میرم تو این ماه یه کلیپ باحال قراره پخش شه از فضانورداکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اندیشه دیگه گندشو در آورده هز چند دقیقه نت قطی میشه
زنگ زدم پشتبانی میگم این چه وضعیه زنه تلفن رو روم قطع میکنه
بعدش زنگ زدم مدیریت میگم این چه وضعیه پشتیبان تلفن رو روم قطع میکنه ! منو باز وصل کرد به همن زنیکه *** * ********* میگم این چه وضعیه حق ندارین تلقن رو قطع کنید بهم میگه خو الان حرفتون تموم شد ؟!
اخه یکی نیست بیاد به این اندیشه بگه که شما تو یه شهر نمی تونی سرویس درست درمونی بدی بیجا می کنی میای کل گیلانو سرویس میدی که یهقرونم نمیرزه![]()
شما باید تو سایت crm.askiran.com برید قسمت کویکتسک با نام کاربری ادیاس ال و رمز عبور ادیاس ال کار میکنه ولی اگه می خواین حجم بخرید باید شماره مشتری و رمزتونو اون بالا وارد کنید ولی رمزتونو باید از اندیشه بگیرید
اول از همه به دوستان بگم زود قضاوت نکنید این دستوری که من گذاشتم ایستگاه به ایستگاه از روتر ها رد میشه اول از همه از خوده اندیشه و محل دقیق قطعی رو نشون میده ip 89.144.133.201 آی پی خروجیه گیلانه و روتر مخابراته وقتی الان قطع شدیم من تریس کردم دیدم از مخابرات قطعه اصلا نیاز نیست به جایی زنگ بزنید بعدشم اندیشه فکر کنم 30000 تایی یوزر داره شاتل کلا فکر کنم 1000 تا نداشته باشه معلومه که یه نفر باید از شاتل بد بگه 32 نفر از اندیشه بد بگن خوب اون شاتلیه مابینه بقیه تو این فروم گم میشه امید وارم چند تا از دوستان که از شاتل و پارس دارن بیان تو فروم و بگن که قطع بودن یا نه به این می گن قضاوت درست یا حق![]()
من احتمال میدم واسه شبکه اینترنت ملی باشه که سرعت اومده پایین اخه گفتن فاز اول تو شهریور می خواد اجرایی بشه
دادا من هم که پار هستم همش قطع می شم. می گن دیتا کلی از فیبر قطع شده.
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
بله دارکمن جان، کلا این سری گفتن از مخابرات استان بوده و همه قطع می شن نه شرکت خاصیD:
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
گوگل من هم باز نمی شه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)