تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1023 از 1219 اولاول ... 235239239731013101910201021102210231024102510261027103310731123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,221 به 10,230 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

فرق بین Rebug و kmeaw چیه ؟

این فایل رو باید جداگانه از اینترنت بگیرم ؟ بعد از اینکه از اینترنت گرفتم چیکار کنم ؟
    در مورد سوال اول بگم که شما چون تازه کاریKMEAWبریز چونREBUGامکانات بیشتری داره و همین امکانات بیشتر باعث میشه که برای اولین بار گیچ بشید .....ریباگ یه سری قابلیت های مخفیPS3رو آشکار میکنه که توKMEAWنیست ولی گیجتون میکنهKMEAWبریزید بهتره....
    در موردEBOOTهم که دوستمون توضیح دادند
    ------------------------------
    و در مورد هارد بگم که اینجا مشاوره برای خرید هارد نیست خودش تاپیک مربوطه رو داره.....
    ما فقط باید بگیم کهUSB2باشه وFAT32بهتره ........این مشخصات یه هارد برای این کنسوله هر مدلی میخواید میتونید بخریدازADATAتاWDهیچ فرقی هم نداره هیچ هاردی با این مشخصات نیست کهPS3باهاش مشکل داشته باشه مگر اینکه هارد مشکل دار بوده باشه....
    برای مشاوره خرید هارد برید به اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by S.J-REZ2; 17-09-2011 at 11:30.

2. 3 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان این بازی fifa 2012 که قراره 5 مهر بیاد توی چه ورزنی اجرا میشه کرد ؟؟
    در ضمن اگه ورژنش بالای 3.55 باشه ..میتونند کاری کنند که رو 3.55 اجراش کرد ؟؟
    چند تا از این بازیها که این مشکل رو داشتد و حل شده میشه نام ببرید ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان این بازی fifa 2012 که قراره 5 مهر بیاد توی چه ورزنی اجرا میشه کرد ؟؟
    در ضمن اگه ورژنش بالای 3.55 باشه ..میتونند کاری کنند که رو 3.55 اجراش کرد ؟؟
    چند تا از این بازیها که این مشکل رو داشتد و حل شده میشه نام ببرید ؟؟
    والا قطعا یه ورژن بالا 3.55میخواد بعضی بازی های اینجوری رو تونستن یه بلایی سرش بیارن ولی این کارش سخته دیگه......شایدم شد
    چند تا از این بازی ها حل شده مثلاLA.NOIRE

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان
    فریمور rebug چه چیز هایی رو اضافه میکنه؟من میخوام بریزم .لینکی دارین؟خطر بریک شدن کنسول هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    فریمور rebug چه چیز هایی رو اضافه میکنه؟من میخوام بریزم .لینکی دارین؟خطر بریک شدن کنسول هست؟
    برای دانلود فرمور برید به سایت رسمیش و اونی که لازمتونه دانلود کنید
    اطلاعات تکمیلی هم اینجا هست:
    کد:
    بازیسنتره...

7. این کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    بهتر نریزیش چون Bug داره

9. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام بازم سوال دارم دوستان

رفتم دنباله بازی یجا گیر اوردم 2 تومن گفت سالمه
    یچیزی هارد باید -- کرد تا بازی روش بریزیم روشش به من یاد میدید.گفت بازی از من بگیری برات میکنیم میخام خودم کنم بهتره . راحته یا کار داره زیاد؟ شنیده بودم Ps3 نمیشناسه هارد درسته همه گیگ نمیشناسه ؟ ایکس باکسم این طوری بود؟

ایبوت چیه ؟ خودش گفت کار میکنن و سالمن بازیا. بچ و ایبوت باید نصب کرد یا بازی میخری داره؟ یچیزی گفت حساب کردم خوبه گفت 30 تومن میگیره هارد 1 2 روز قرض میده هر بازی خاستی بریز گفت 170 تا بازی داره ارزش داره این کار قبلش یک 1 ترا میگیرم بر میکنم یا بدم دونه ای 2 تومن خودش بریزه ؟
    با یک برنامه سیستم چک کردم زد usb ورژن 1 سیستمم هست راهی نداره سیستمم 2 بشه سخت افزار میخاد یا نرم افزار ؟ usb1 هس سیستمم دسته شارژ کنم ضرر داره یا طول میکشه زیادتر؟؟؟
    1 2 روز هارد اجاره بده با این سیستمم دو تا هارد اکسترنال وصل کنم به سیستم چقد طول میکشه بریزم تو هارد مثلا هر 20 گیگ؟سیستمم 512 رم هس سل 2 usb1

تو یک فروم خوندم گفت ضرر داره دسته با سیستم غیر کنسول شارژ کنیم؟؟
    و سوال بعدی زمانی شارژ کمه چشمک میزنه وصل کنیم کنسول و بازی کنیم برق دسته از سیم میگیره و باتری جدا شارژ میکنه همزمان یا اینکه طول میکشه شارژش و باتری ضعیف میشه هم شارژ میشه هم همزمان از باتری برای بازی استفاده میکنه>؟ تو دفترچه نوشته میشه این کار کرد؟

دوباره ببرسم اخه یک دوستی گفت کنسولش صدا نمیده برای شما ها اصلا نشده صدا بده تو بست قبلی برسیدم؟ میشه اینم توضیح بدین؟ انم قبل برسیدم درباره صدا قلنج و ..

یک سوال یا شاید مشکلی دارم ممنون میشم کمک کنید
    راستش فکر کنم ps3 به برق میزنم مشگلی نداره ولی روشن میکنم زمان خاصی نداره شاید یبار صدایی اروم مثل قلنج شکوندن میده
    گاهی هم وقتی بعد بازی خاموشش میکنم این طور میشه میخاستم بدونم عادیه مثل همه وسایل برقی تی وی و .. این اتفاق صدای تیک گاهی شنیده میشه عادیه؟ تا ps3 من مشکل داره تازه خریدم دلم میسوزه چیزیش باشه؟ بعد یا اینکه من زیادی حساسم ؟
    برای ps3 شما هم این صدا گاهی شنیده میشه؟ بالا توضیح دادم این اتفاق کم میوفته شاید هر بار یک دفعه و اینکه از بلوری که نیستش؟ چون من در نمیارم بلوری را از کنسول ( بچه ها هم گفتن مشکلی نیست) مورد نداره ؟

ببخشید طولانی شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_FashisT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    IiIiIiIiI IsatiS IiIiIiIiI اسم: هادی

پيش فرض

کد:
    تیم jfw دارن رو 3.56 کار میکنن...

از مهمترین ویژگی های cfw بی نیاز بودن به بکاپ منیجر هست واسه اجرای بازی هاست

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستان من رفتم یه کارت گرافیک برای بازی های جدید خریدم و میخواستم بدونم که همه ی بازی ها دسته ی ps3 رو پشتیبانی میکنند یا باید برگردیم سر همون موس و کیبورد مزخرف؟من که انقدر به دسته عادت کردم نمیتونم با موس و کیبورد باز کنم.
    لطفا لینک یه اموزش کامل وصل کردن دسته ی ps3 به pc بزارید البته من بلوتوث ندارم میشه با سیم وصل کنم؟یا برم یه بلوتوث هم بخرم تا دیر نشده.
    ممنون. 

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من رفتم یه کارت گرافیک برای بازی های جدید خریدم و میخواستم بدونم که همه ی بازی ها دسته ی ps3 رو پشتیبانی میکنند یا باید برگردیم سر همون موس و کیبورد مزخرف؟من که انقدر به دسته عادت کردم نمیتونم با موس و کیبورد باز کنم.
    لطفا لینک یه اموزش کامل وصل کردن دسته ی ps3 به pc بزارید البته من بلوتوث ندارم میشه با سیم وصل کنم؟یا برم یه بلوتوث هم بخرم تا دیر نشده.
    ممنون. 
    چرا از دستیا مخصوص خودpc استفاده نمیکنی‌؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •