eeeچه باحال . من اصلا به BC سر نزدم !!
آخه من چند تا از فروم ها(خارجی) رو سر زدم ولی چیزی پیدا نکردم.
نرم افزار ها رو هم همه جا گذاشته بودن ولی آموزش ... !!
مرسی بابت آدرس .
eeeچه باحال . من اصلا به BC سر نزدم !!
آخه من چند تا از فروم ها(خارجی) رو سر زدم ولی چیزی پیدا نکردم.
نرم افزار ها رو هم همه جا گذاشته بودن ولی آموزش ... !!
مرسی بابت آدرس .
سلام دوستان از فریم ور جدید چه خبر ؟ هنوز نیومده ؟ منظورم اگه اشتباه نکنم 1.7 هست.
نه پرهام جان هنوز نیومده
البته IXtram بعدی با نام IXtream LT شناخته میشه
Last edited by S.Y.K; 29-11-2009 at 14:17.
سلام
یکی از دوستام دشبرد قدیمی داشت بازی تکن 6 رو گذاشت پیغام اپدیت اومد و بله رو زد و بازی میاد بالا.
اما من قبلا دشبرد جدید ریخته بودم الان اپدیت نمیشه
کمک کنید
سلام به تمامی برادران گلم ببخشید من یه کایل اتصال اکس باکس به مانیتور کامپیو تر گرفتم اما مانیتورم اسپیکر(بلندگو) نداره ولی من اسپیکر سه تکه جدا دارم که به کیس وصل میشه حالا من با کابل اکس باکس رو به مانیتور وصل کردم اما صدا نداره چیکار کنم با تشکر فراوان ازlayken عزیز که به سوالاتم پاسخ داد..!!!!
سلام
يه سوال در مورد لايو
براي وصل شدن به لايو سرعت اينترنت بايد چه قدر باشه؟
با سرعت 512 و ترافيك 1گيگ تو ماه جواب ميده؟
اصلا به ترافيك ربط داره يا نه؟
چه نوع کابلی گرفتید؟ VGA? DVI? HDMI?
بچه ها وقتي Gears O W بازي ميكنم . البته SAW هم همينطور . بعضي وقتا وسط بازي يهو نور صفحه كم ميشه . جريان چيه ؟
مثل وقتي كه ال سي دي گوشي قبل از رفتن به استندباي نورش كم ميشه . چرا ؟
بچه ها من 2 ماهه به LIVE وصل نشده بودم!!!!
امروز left for dead 2 و گرفتم بعد گفت قبلش باید یه update بشه مصل شدم به live ولی هنوز اصلا وصل نشده بودم که پیغام داد من کنسولم بن شده( گریه)!!!!!!!!!!!!!!
آخه چرا من 2-3 ماهه اصلا وصل نشده بودم مطمئن بودم بن نشده سیستمم چرا اینطوری پیغام داد؟!!!
ربطی نداره ! حتی اگه برای اولین بار هم وصل شی امکان بن شدن هست !بچه ها من 2 ماهه به LIVE وصل نشده بودم!!!!
امروز left for dead 2 و گرفتم بعد گفت قبلش باید یه update بشه مصل شدم به live ولی هنوز اصلا وصل نشده بودم که پیغام داد من کنسولم بن شده( گریه)!!!!!!!!!!!!!!
آخه چرا من 2-3 ماهه اصلا وصل نشده بودم مطمئن بودم بن نشده سیستمم چرا اینطوری پیغام داد؟!!!
الان میتونی رو هارد بازی نصب کنی ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)