گفتم سرعت شبانه کمتر میشه مال منم بیشتر ساعت شبانه 1 مگ خیلی سیگنال عالی باشه 100 تا 300 کیلو اضافه میشه در کل نوسان شدیدی داره گوشی منم روت نشده وقتی 4G میذارم کلا دیگه همه چیز قطع میشه فقط ایتنرنت
گفتم سرعت شبانه کمتر میشه مال منم بیشتر ساعت شبانه 1 مگ خیلی سیگنال عالی باشه 100 تا 300 کیلو اضافه میشه در کل نوسان شدیدی داره گوشی منم روت نشده وقتی 4G میذارم کلا دیگه همه چیز قطع میشه فقط ایتنرنت
این سرعت اولی و سومی اصلا 3g هم محسوب نمیشه چه برسه LTE.
قشنگ معلومه 4g فقط یه اسمه تبلیغاتیه.
آره بخاطر نوسان و عدم کیفیت بقولی سرهم و ماست مالی کردن سرعت 4G و 3G فرقی نداره مگر شانس یاری کنه دکل خیلی نزدیک باشه دیگه کارها تو ایت مملکت همیشه همینطور بوده خوب بجای هزینه آنتن 4G میومدن 3G درست میکردن حتی کیفیتش خیلی کمتر از وایمکس خود ایرانسله ولی چون ایرانسل از اول تبلیغات پوچ داشته تا آخرم همینطور میمونه
احتمالا منطقه شما شلوغه و پهنای باند کمی اونجا تخصیص داده شده و الا آپلود سه و نیم مگی شما حاکی از سیگنال تقریبا متوسط شماست و باید بتونی تا 15 مگ بگیری. اگر نمیشه یعنی شلوغه یا پهنای باند کمه
این مدیران انجمن کجان. من به کی باید بگم نمی خوام برای من نقل قولهای من ای میل بشه یا توی صندوق ورودی بیاد اون آقای dj77 هم چیزی گفت که ارتباط نداشت
عزیز من مگه من مدیر انجمن هستم؟! بعد شما صحبتی از ایمل کردی که راهنماییت کنم؟!
شما باید بری توی همون ایمیل که برات میاد پایین ایمیل unsubscribe داره از اونجا می تونی اشتراکت رو حذف کنی
بلاكش كن خودتو راحت كن
Sent from my E15i using Tapatalk 2
من خودم تصمیم داشتم مودم 4G بگیرم اما به توصیه دوستان فعلا صبر می کنم تا شبکه ثبات نسبی پیدا کنه و در عین حال این قیمت های بالای مودم بشکنه و بطور عمده وارد بشه.
هیچ وقت قیمت اینترنت موبایل ارزونتر از adsl نمیشه
قیمت کف واسش تعیین میکنند ک شرکت های adsl ضرر نکنن
دقیقا
بهترین کارم همینه در شرایط فعلی
چون هنوز 3G هم اونطور که باید سرویس نمیده !
بله همینطوره، ولی نکته ی دیگه ای که هست اینه که اینترنت موبایل بصورت همراه هست و نبایدم توقع قیمت کابلی رو ازش داشت ضمن اینکه پهنای باندش هم معمولا در کشوری مثه کشور ما بیشتر و بهتر قابل ارائه نسبت به کابلی هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)