سلام بچه ها
سرعت دانلود طرح طلایی تو روز 256 کیلو بایت بر ثانیست یا بیشتره؟
سلام بچه ها
سرعت دانلود طرح طلایی تو روز 256 کیلو بایت بر ثانیست یا بیشتره؟
باز دوباره گوشاتون داره دراز میشه و میخواید دل ببندید به حرف های بعضی ها !
عادتمونه و کاریشم نمیشه کرد البته
کسی دل به حرف کسی نبنده
هیچ تغییر مثبتی ایجاد نمیشه
حرف وزیر و ... هم بیخیال
کار از ریشه مشکل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزم. الاهی که 4k بشی یعنی 2160p بجای فول اچدی 1080p! در مورد شبانه خبری نیست؟ من الان مشکلم شبانه ست که از روی طرح ها برداشتن و فقط پاییزه 2 گیگ درماهش مونده.![]()
من طلایی دارم ولی برام حدود 100 است
خدا کنه اون بعضی ها منظورت من نباشم !
به هر حال من فقط اطلاع رسانی کردم !
همون 1080p واسم کافی ـه .
شما بهتره با پشتیبانی تماس بگیری یا حضوری بری برای بازگرداندن شبانه ات . الان طرح های طلایی , نقره ایی , برنزی فقط دارای شبانه رایگان هستند و باید هم داشته باشند .
چه طرح های جدید چه قدیمی .
درسته ولی من 21 بهمن طرحم تموم میشه و فقط طر حهای پاییزه طلایی و نقره ای فقط با 2 گیگ ترافیک شبانه داره لذا باید بقیه شو شارژ بخرم که اصلا به صرفه نیست. این رو داخل تعرفه نوشته. تماس هم گرفتم همین رو گفتن بخدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال6.طرح هایی که هم اکنون شامل شبانه رایگان هستند، کدامند؟
پاسخ:فقط طرح طلايي پاييزه و طرح نقره اي پاييزه داراي شبانه رايگان هستند(ساعات رایگان1-7بامداد)
Last edited by Masoud.Neshat; 23-01-2014 at 15:46.
سلام به دوستان عزیزم. خط تلفن من pcm است مجبور شدم از مخابرات نت تهیه کنم اگر بخوام خطم را تخلیه کنم ایا مخابرات اجازه میدهد از شرکت های دیگر نت تهیه کنم . اگه راهی سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.برای تخلیه خط باید چه کاری انجام بدم. با تشکر.
خواهش مکنم هر کی میتونی کنه من را راهنمای کنه
Last edited by josade530; 04-02-2014 at 23:47.
سلام من آخرش متوجه نشدم روند خرید گیگ باید چطور باشه که آخرین گیگ 2100 ت بی افته,
میشه یه توضیحی در این مورد بدی؟
ممنون.
دقیقا منظورش خودتی امید
میگم نکنه این تغییرات مثبتی که میگی مربوط به پینگ و این حرفا باشه ؟
چون اگه واقعا تغییرات در این زمینه باشه و سرویسهایی با پینگ عالی راه بیفتن خیلی خوب میشه
فکر کن همچین سرویسهایی راه بیفته . اسم سال 93 رو میزاریم سال اشتی ملت با بازی انلاین
حیف که احتمالش هست از سال 93 به بعد دیگه مشهد نباشم واسه همین میترسم شارژ کنم . فعلا که تا اخر فروردین شارژ دارم .
Last edited by Gregar; 23-01-2014 at 16:27.
اگر منظورش من بودم که واقعا واسش متاسفم .
در رابطه با پینگ و کاهش پینگ نیست . اصلا غیر ممکنه . چون این کار مربوط به زیر ساختــه .
از یک تا 5 گیگ هر گیگــ همون 4200 ت .
از 6 تا 10 به بعدش میشه هر گیگ فکر کنم 3100 ت
و از 11 گیگ به بعدش هم هر گیگ میشه 2100 ت .
یعنی :
5x4200
5x3100
7x2100
==== کلا 17 گیگ که میشه 51.200 تـــ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)