وقتی آدما نمیتون جواب بدن از این مدلی حرف میزنن !
جواب یه سوال منم شما ندادی !
به هر حال فکر کنم امتیاز ها و کامنت های سایت های معتبری مثل fragrantica بیشتر اعتبار داره تا حرف های شما !
وقتی آدما نمیتون جواب بدن از این مدلی حرف میزنن !
جواب یه سوال منم شما ندادی !
به هر حال فکر کنم امتیاز ها و کامنت های سایت های معتبری مثل fragrantica بیشتر اعتبار داره تا حرف های شما !
دوستان گرامی
عطر ، انتخابش و نظر در مورد اون، کاملا سلیقه ای هست و گاها حتی نظرات بر خلاف هم!
قرار نیست کسی دیگری رو مجاب به پذیرش نظر خودش کنه
پس لطفا فقط به بیان نظر خودتون بپردازید از بحث خودداری کنید
قضاوت و تصمیم گیری دوستان در مورد انتخاب عطر به اختیار و نظر خودشان هست و بس
این شامپو کیلر ابی مردانه که تی وی تبلیغ میکنه بوی خوبی داره کسی ادکلن شبیه به بوی اون سراغ نداره؟
![]()
سلام
اساتید لطف می کنن در مورد ماندگاری،پخش و رایحه دیور هوم اینتنس توضیح بدن برامون؟ و همچنین آلور هوم سپورت اکستریم .
سپاس
دیور هوم اینتنس یکی از برترین عطرهای موجود از لحاظ ماندگاری و پخش هست رد بوی بالایی داره ماندگاریش هم فوق العادست
رایحه گرم و تلخی داره مناسب فصل سرد هست برعکس الور هوم اکستریم که خنک و شیرین هست
الور هوم اکستریم بین الور های شنل دارای پخش بوی بالاتری هست اما بهرحال از عطر خنک نمیشه انتظار پخش بوی عالی داشت! رایحه بیشتر مرکباتی داره و مناسب فصول گرمتر هست
دوستان این سه تا عطر رایحه شون مشابه همند؟
تام فورد توباکو وانیل
دی مارلی Pegasus
دی مارلی herod
بین این سه کدوم را پیشنهاد میکنید؟
به نظرتون بین Ungaro pour L'Homme 3 و Lalique Pour Homme کدوم بهتره ؟
مارلی هرود و توباکو وانیل از تام فورد بیشتر به هم شبیه اند به این دلیل که رایحه غالب تنباکو+ وانیل دارند و گرم و شیرین هستند و مناسب فصول سرد سال
اما پگاسوس تنها در وانیل با این دو مشترک هست و از تنباکو خبری نیست ملایم تر هم هست
پ.ن: فقط از روی اطلاعات نت ها گفتم و تجربه و تستی نداشتم![]()
توباکو وانیل و هرود شبیه هم هستند.گرم و شیرین با ماندگاری بالا.بوی تنباکو تو توباکو وانیل تازه تر و شفاف تره و تو هرود سنگین تر و پخته تره.جفتشون ماندگاری و پخش خوبی دارن.پگاسوس رایحش کلا با اون 2 تا فرق میکنه و خاص تره.بوی وانیل میده اما شیرین نیست.یا شیرینیش جوری نیست که زیاد احساس شه به نظرم تو این رنج قیمت تست کن ببین از رایحه کدوم خوشت میاد.از نظر کیفیت و ماندگاری و پخش 3 تاشون خوبن
دوستان رایحه مشابه دیور هوم اینستس چی پیشنهاد میکنید . البته با شیرینی کمتر که دل و نزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)