تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1022 از 2199 اولاول ... 22522922972101210181019102010211022102310241025102610321072112215222022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,211 به 10,220 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

میدونم جاش اینجا نیست ولی میخوام بدونم کدوم شرکت تو اهواز بیشترین سرعت رو نسبت به پولی که میدیم بهمون میده؟
    به اين راحتي ها هم نيست

بايد عوامل ديگه مثل تعداد شير شده و نوع اينترنت (ADSL, وايرلس) و ... رو هم درنظر بگيري

منظورت از بيشترين سرعت چقدر است

يكي از دوستام تو دزفول يه راحتي و بدون دردسر داره از 4 مگ استفاده مي كنه. شبي هم بالاي 10 گيگ مجاني دانلود مي كنه

سلام.

آقای مبین نت یک سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
    کسانی 1MB داشتن، حالا که لیمیت شدن به چه سرعتی محدود شدن ؟ خواهشاً جواب بدین. خیلی ممنون
    تو پست هاي قبلي گفته شده 10- 12 كيلو بيت ميشه

2. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا خسته نباشد. پس اسم شرکت رو عوض کنید و بزارید : اینترنت بسیار کم سرعت، گران و پر نوسان مبین نت. من توی هیچ شرکت دیگری انقدر بازی های مسخره ندیدم. پرداخت اینترنتی مضحک ، کنترل حساب به زبان انگلیسی، قطعی های حداقل نیم ساعته ، تعرفه های حجمی بی معنی و...

دوستان عزیزی که حتی یک درصد ممکنه وسوسه شده باشن برای این سرویس باید بهشون بگم استفاده از اینترنت هوشمند دایال آپ خیلی به صرفه تره....

4. 4 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

باسلام
    ما خونمون طرفاي سرد خونه با پيش شماره 724 هسش و بدليل اينكه تلفنمون رو pcm هسش امكان استفاده از adsl روندارم. دو تا سوال داشتم:
    1- امروز رفتم مخابرات بهم گفتن كه امكان اينكه از pcm بيرون بياريم فعلا نيست. به نظرتون راه حل ديگه اي ندارم؟(براي گرفتن خط adsl)
    2- اگه مجبور بشم از وايرلس استفاده كنم از ايرانسل استفاده كنم يا مين نت؟ ميشه واسه هر كدومش هزينه تمام شده از مودم و غيره را بگيد؟(256)

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

واقعا خسته نباشد. پس اسم شرکت رو عوض کنید و بزارید : اینترنت بسیار کم سرعت، گران و پر نوسان مبین نت. من توی هیچ شرکت دیگری انقدر بازی های مسخره ندیدم. پرداخت اینترنتی مضحک ، کنترل حساب به زبان انگلیسی، قطعی های حداقل نیم ساعته ، تعرفه های حجمی بی معنی و...

دوستان عزیزی که حتی یک درصد ممکنه وسوسه شده باشن برای این سرویس باید بهشون بگم استفاده از اینترنت هوشمند دایال آپ خیلی به صرفه تره....
    دوست عزیز امیدوارم به من برچسب کارمند مبین نت نزنید، ولی آش به این شوریا که شما می فرمایید نیست!
    از لحاظ سرعت حداقل در ساعات غیر رایگان به هیچ وجه مشکلی نداره. قیمتش شاید کمی بالاتر باشه (البته بیشتر در خرید سرویس های پرحجم) که با توجه به سیار بودنش منطقیه. کنترل حساب انگلیسی رو درست میفرمایید. قطعی نیم ساعته رو بنده شخصاً تجربه نکردم، کلاً تو این چند ماه قطعی های خیلی کم و چند دقیقه ای داشتم، نه بیشتر. در مورد تعرفه های حجمی بی معنی هم کاملاً موافقم.
    در کل برای کسانی که مثل من سیار بودن براشون مهمه یا دسترسی به ADSL ندارن گزینه ی مناسبیه!

7. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

آقای مبین نت یک سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
    کسانی 1MB داشتن، حالا که لیمیت شدن به چه سرعتی محدود شدن ؟ خواهشاً جواب بدین. خیلی ممنون
    تعرفشون رو 512 لیمیت شده ...

9. این کاربر از مبین نت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقای مبین نت نمیشه یه سرویس بدین 1 مگابایت نامحدود 24 ساعته با ضریب اشتراک 1 به 4 . من خیلی خیلی خیلی دانلود میکنم و نیاز دارم . ممنون .
    خیر ... در حال حاضر ممکن نیست و برنامه ای ندارن ... احتمال داره تا اول مهر تعرفه های جدید داده بشه اما این طرح شما فعلا که دربینشون نیست ...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کدوم سرویس ؟! اگه منظورتون تعرفه های نامحدوده که اونارو هیچ شرکتی توصیه نمیکنه ... چون همشون محدودن فقط کافیه شما بشینی یه هفته دانلود کنی بطور خودکار سرویستون جمع میشه ... مثالم بخواید واستون شرکت شاتلو عرض میکنم که یکی از دوستان طی 2هفته حدود 60 گیگ دانلود داشتن و بعد ازاون سرویس محدود و ترافیک رایگان شبانشون حذف گردید ...

12. این کاربر از مبین نت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

باسلام
    ما خونمون طرفاي سرد خونه با پيش شماره 724 هسش و بدليل اينكه تلفنمون رو pcm هسش امكان استفاده از adsl روندارم. دو تا سوال داشتم:
    1- امروز رفتم مخابرات بهم گفتن كه امكان اينكه از pcm بيرون بياريم فعلا نيست. به نظرتون راه حل ديگه اي ندارم؟(براي گرفتن خط adsl)(256)
    اگه بتوني يه نفر رو تو مخابرات پيدا كني يا با يكي از پيمان كارهاي مخابرات صحبت كني و يه چيزي بدي كار نشد نداره و واستون يه خط جديد مي كشند

اگه اپارتمان نشين هستيد (كه با داشتن PCM هستيد) احتمالا بايد يه واحد تو ساختمون تون خطش pcm نباشه شايد بتوني بري خطش رو ازش بخري

2- اگه مجبور بشم از وايرلس استفاده كنم از ايرانسل استفاده كنم يا مين نت؟ ميشه واسه هر كدومش هزينه تمام شده از مودم و غيره را بگيد؟(256)
    وايمكس نه وايرلس
    برو به سايتشون و نگاه كن
    Last edited by arash59b; 26-08-2012 at 17:01.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام
    1- امروز رفتم مخابرات بهم گفتن كه امكان اينكه از pcm بيرون بياريم فعلا نيست. به نظرتون راه حل ديگه اي ندارم؟(براي گرفتن خط adsl)
    خیر مقدور نیست ...

قیمت مودم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تعرفه ها :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هزینه نصب و راه اندازی اولیه هم بین 8 تا 12 هزار تومن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کانفیگش + نصبش + پرداخت هزینه ها همش 1 تا 2 روز وقت نمیبره شاید هم زودتر اگه سرشون شلوغ نباشه
    اره زیاده اما مودم من ایرانسلی بوده. امیدوارم حداکثر دو سه روزه بدن دیگه!! شغالقمر که نمیکنن! چهارتا تنظیمات نرم افزاریه دیه!

Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •