دیروز برای شماره ی پیگیری جدیدم که بعد از یک هفته هنوز خبری نبود زنگ زدم، گفتن هنوز در حال پیگیری هست
احتمال داره جزو همون شماره پیگیری هایی بشه که جوابی واسش ندن....![]()
دیروز برای شماره ی پیگیری جدیدم که بعد از یک هفته هنوز خبری نبود زنگ زدم، گفتن هنوز در حال پیگیری هست
احتمال داره جزو همون شماره پیگیری هایی بشه که جوابی واسش ندن....![]()
سلام
یه سوال
512 نامحدود در ماه حد مجاز دانلود چقدره؟
ممنون
والا تا قبل از این جریان ها 2مگ نامحدود مشناختم نزدیک 500 گیگ دانلود کرده بود و مشکلی نبود و خودم هم بالای 300 گیگ یکبار دانلود کردم و مشکلی نبود.
512 هم تا 90 گیگ میدونم دانلود کردن و مشکلی نبوده.
الان هم فکر کنم مشکلی نباشه همین حدود، مشکلی که پیش اومده و معلوم نیست ایرانسل داره چیکار میکنه اینه که مصرف دوره های فعلی و قبلی وقتی که تموم میشه و میری تو دوره بعدی واسه خودشون یک شبه 2 یا 3 برابر میشن که اون موقع دردسر هست.....![]()
مال من که کم شده رفته روی 35 تا از 250 تا
اخه یکی بگه پول رو میگیرید سرویس نامحدود میدین یعنی چی؟اونقدر دانلود هم نداشتم.....
2 روز مونده به شارژ میگیرم سرعتم روی 1 مگ میزارم
هر چی دزده جمع شده تو ایرانسل
طبق آمارهای ارائه شده تنها 3.18 درصد از ضریب نفوذ اینترنت کشور مربوط به وایمکس میشود.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در میان استانهای کشور، تهران با ضریب نفوذ 9.25 درصدی بالاترین نرخ استفاده از وایمکس را دارد و پس از آن استان خوزستان با رتبه 9.17 در رده دوم این جدول قرار دارد.
اما به غیر از این دو استان سایر استانهای کشور اغلب در حوزه وایمکس ضریب نفوذی کمتر از دو درصد دارند و از این قاعده تنها استانهای هرمزگان با 4.97، اصفهان با 32.3، کردستان و کهگیلویه و بویراحمد با 2.3، فارس با 2.22 و با 2.1 درصد از این استانها جدا میشوند.
در میان استانهایی که ضریب نفوذ وایمکس آنها بالاتر از یک درصد کمتر از دو درصد نیز میتوان به خراسان رضوی (1.63)، مازندران (1.45)، آذربایجان غربی (1.23)، گلستان(1.23)، گیلان (1.22)، مرکزی (1.19)، سمنان (1.13) ، بوشهر و سیستان و بلوچستان (1.12)، زنجان (1.11) و آذربایجان شرقی (1.07) اشاره کرد.
همچنین استانهای اردبیل (0.86)، کرمان (0.77)، ایلام (0.73)، البرز (0.71)، خراسان شمالی (0.68)، همدان (0.48)، یزد (0.47)، لرستان (0.23)، خراسان جنوبی (0.22)، چهار محال و بختیاری (0.18)، کرمانشاه (0.15) و قزوین (0.4) ضریب نفوذ وایمکس دارند و بنا بر آمارها در نهایت تعداد کاربران وایمکس کشور حدود دو میلیون و 389 هزار و 585 نفر بوده است و تعداد مشترکین این سرویس 955 هزار و 834 نفر به شمار میرود.
سلام
یعنی شانس اوردم از ماه پیش وایمکس را تمدید نکردم. ( قبلا 1 مگ نا محدود داشتم بیشتر از 1 سال استفاده کردم در ماه بین 200 تا 300 گیگ ترافیک مصرف می کردم. )
الان رفتم داخل پنل دیدم ترافیک ماه های قبل را بین 400 تا 700 گیگ نشان می دهد!)
خوب اصل مطلب: من حدود 24 تومان در حساب وایمکس دارم. این موجود را چه کار می توانم بکنم؟ می توانم به حساب خط ایرانسل منتقل کنم؟ یا به حساب وایمکس دوستم؟ یا باید مصرفش کنم؟
به هیچ وجه قابل انتقال نیست فقط میتونید بسته ترافیک هدیه کنید که برای اونم باید تعرفه تون فعال باشه و پولش رو پرداخت کرده باشید .یا باید اضافه کنید و همون تعرفه قبلی رو بگیرید یا اگر هنوز هزینه طرح جاری رو به طور کامل ندادید میتونید تعرفه رو به اندازه موجودیتون تغییر بدید مثلا 512 یک ماهه 2 گیگ بعد از ساعت 24 همان روز فعال میشه .
سلام
امروز یک مودم bm633 با یک اشتراک 512 یکساله با 18 گیگ ترافیک گرفتم.
الان خودم نصبش کردم.(البته نصبی نداشت ، cd را میگذاشتیو بعدم شناسه و رمز را میزدی وصل میشد.)
فروشنده گفت نصاب میاد برات نصب میکنه حالا که خودم نصب کردم میخوام بگم دیگه نیاد.(8 هزار تومن هزینه اش هست)
حالا یک سوال اگه بگم نصاب نیاد این فرم هایی که امضا نداره که من مودم را سالم تحویل گرفتم مشکلی ایجاد نمی کنه.
از همه مهم تر ضمانت نامۀ مودم امضا نشده میخوام بدونم فروشنده باید امضا میکرده یا نصاب که میاد نصب موقع نصب امضا میکنه و تحویل میده؟
الان چیکار کنم به نظرتون؟
ممنون از شما
Last edited by M.Sadegh.M; 07-01-2014 at 18:41.
فکر کنم نصاب اجباری هستش یعنی اون 8 تومن را بالاخره ازتون میگیرن.
دوستان من اینترنت 3 ماهه دارم و ترافیک ماهیانه ام تمام شده.
تو این سه ماه, چند بار هم از طریق بسته های افزایشی حجم اضافی خریدم. این دوره 3 ماهه تا 2 روز دیگه تموم میشه.
امروز که نگاه کردم دیدم حجم اصلی خریداری شده تموم شده. اما یه چیز دیگه زیرش نوشته: 2 گیگابایت ترافيک ويژه بسته هاي افزايشي مدت دار. یعنی همین الان که اینترنت اومدم از این 2 گیگابایت داره استفاده میشه.
میخوام بدونم این چیه و از کجا اومده؟ هدیه ایرانسله؟ نکنه بعدا از حسابم کم کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)