سلام ، ميشه تقريبا بگي فايل اديت كه بوندس ليگا هم توش باشه، كي مي سازيش و كي ميزاري اينجا؟
آخر هفته 2 روز تعطیلی داریم احتمالا توی اون دو روز این کار رو انجام بدم
آرمین جان یه سوال:
اگه dlc بعدی بیاد اونوقت همه زحمات شما از بین میره یا میشه دوباره برگردوند؟
یه درخواست هم داشتم لطف کن و آپشن فایل خودت رو بزار.
سلام بله من مجبورم دوباره ادیت فایل بسازم ولی از اونجایی که من اطلاعات قبلی رو در قالب یک فایل متنی نگه می دارم می تونم از اونها استفاده کنم من ادیت فایلی رو که الان در اختیار دارید خیلی سریع تر از ادیت فایلی که برای PES 2010 بدون DLC ساختم ایجاد کردم دلیلش اینه که من مجبور بودم از سایت های معتبر و سرچ کردن توی گوگل نام های اصلی بازیکنان فیک رو پیدا کنم ولی الان اکثر اونها رو دارم جالبه بدونید وقتی DLC 1.05 اومد هر کسی یه شیرین کاری می کرد و بازیکنان جدید رو تشخیص می داد که کونامی برای اولین بار نام فیک برای اونها طراحی کرده بود و من کسی بودم که برای اولین بار اسم Hleb رو تشخیص دادم فکر کنم Runa نوشته بود برای فیک Hleb .gif)
در هر صورت من این اطلاعات ادیت رو نگه داشتم و در صورت اومدن DLC جدید اقدام به ایجاد ادیت فایل جدیدی می کنم که مطمئنا اینقدر هم طول نمی کشه چون کار سخت در دست داشتن اطلاعات هست نه ویرایش کردن با PES Editor چون خدمات جالبی داره
من از آپشن آنلاکر استفاده می کنم مال خودم نیست این رو که می ریزید همه بازیکنان لاک آنلاک میشن توصیه می کنم به فیس بازیکنان کلاسیک و هایدن نگاه کنید فی های جالبی ریلینک کردم.gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرمین جان الان من تو بیکام ا لگندو رفتم 6تا مسابقه گذشته کلا 4تاشو بازی کردم نمره متعادلمم7.35بوده ولی نمره مربی همش میاد رو 6وخورده ای
.gif)
.gif)
بعدشم تا حالا تونشتم 3تا از skills هامو بالا ببرم یه دونه ولی همش از نیمه دوم بازیم میده بعد از 4تا بازی پدرم درومد همش ازیت میکنه خودمم انگلی گزاشتم تو لاتزیو هم بازی میکنم ولیگ اولمه 6تا 67و4تا68 و2تا80و1دونه90دارم بقیشم که وللش به نظر شما میتونم 12تا 95اون skills هایی که میخوام رو بگیرم؟
به نظر من اگه دندون رو جیگر بذاری می تونی پیشرفت کنی عجله نکن تازه 17 سالته می خوای بشی زین الدین زیدان از الان؟ شما استامینای کمی دارید ولی اون پارامتر وقتی رشد کرد می تونید زمان بیشتری بمونید توی زمین