تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1022 از 1211 اولاول ... 225229229721012101810191020102110221023102410251026103210721122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,211 به 10,220 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آرمین جان الان من تو بیکام ا لگندو رفتم 6تا مسابقه گذشته کلا 4تاشو بازی کردم نمره متعادلمم7.35بوده ولی نمره مربی همش میاد رو 6وخورده ای بعدشم تا حالا تونشتم 3تا از skills هامو بالا ببرم یه دونه ولی همش از نیمه دوم بازیم میده بعد از 4تا بازی پدرم درومد همش ازیت میکنه خودمم انگلی گزاشتم تو لاتزیو هم بازی میکنم ولیگ اولمه 6تا 67و4تا68 و2تا80و1دونه90دارم بقیشم که وللش به نظر شما میتونم 12تا 95اون skills هایی که میخوام رو بگیرم؟
    من كه تا بحال نمره 7.35 نديدم.فكر كنم منظورت نمره ي ميانگين 7.35 . بعد از هر بازي ،مربي يه نمره بهت ميده كه مجموع اين ها ميشه نمره ي ميانگين.
    يه پيشنهاد دارم اين كه از نقطه تو جملاتت استفاده كن.فقط چند دقيقه طول كشيد تا تونستم نوشته هات رو رمز گشايي كنم. فكر كنم اون جا هم منظورت اينه كه مثله انگل خودت رو تو لاتزيو جا كردي.
    ميشه بگي توي كدوم پست بازي مي كني؟اون دو تا 85 و يك 90 كدوم توانايي ها هستند؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام ، ميشه تقريبا بگي فايل اديت كه بوندس ليگا هم توش باشه، كي مي سازيش و كي ميزاري اينجا؟
    آخر هفته 2 روز تعطیلی داریم احتمالا توی اون دو روز این کار رو انجام بدم

آرمین جان یه سوال:
    اگه dlc بعدی بیاد اونوقت همه زحمات شما از بین میره یا میشه دوباره برگردوند؟
    یه درخواست هم داشتم لطف کن و آپشن فایل خودت رو بزار.
    سلام بله من مجبورم دوباره ادیت فایل بسازم ولی از اونجایی که من اطلاعات قبلی رو در قالب یک فایل متنی نگه می دارم می تونم از اونها استفاده کنم من ادیت فایلی رو که الان در اختیار دارید خیلی سریع تر از ادیت فایلی که برای PES 2010 بدون DLC ساختم ایجاد کردم دلیلش اینه که من مجبور بودم از سایت های معتبر و سرچ کردن توی گوگل نام های اصلی بازیکنان فیک رو پیدا کنم ولی الان اکثر اونها رو دارم جالبه بدونید وقتی DLC 1.05 اومد هر کسی یه شیرین کاری می کرد و بازیکنان جدید رو تشخیص می داد که کونامی برای اولین بار نام فیک برای اونها طراحی کرده بود و من کسی بودم که برای اولین بار اسم Hleb رو تشخیص دادم فکر کنم Runa نوشته بود برای فیک Hleb

در هر صورت من این اطلاعات ادیت رو نگه داشتم و در صورت اومدن DLC جدید اقدام به ایجاد ادیت فایل جدیدی می کنم که مطمئنا اینقدر هم طول نمی کشه چون کار سخت در دست داشتن اطلاعات هست نه ویرایش کردن با PES Editor چون خدمات جالبی داره

من از آپشن آنلاکر استفاده می کنم مال خودم نیست این رو که می ریزید همه بازیکنان لاک آنلاک میشن توصیه می کنم به فیس بازیکنان کلاسیک و هایدن نگاه کنید فی های جالبی ریلینک کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آرمین جان الان من تو بیکام ا لگندو رفتم 6تا مسابقه گذشته کلا 4تاشو بازی کردم نمره متعادلمم7.35بوده ولی نمره مربی همش میاد رو 6وخورده ای بعدشم تا حالا تونشتم 3تا از skills هامو بالا ببرم یه دونه ولی همش از نیمه دوم بازیم میده بعد از 4تا بازی پدرم درومد همش ازیت میکنه خودمم انگلی گزاشتم تو لاتزیو هم بازی میکنم ولیگ اولمه 6تا 67و4تا68 و2تا80و1دونه90دارم بقیشم که وللش به نظر شما میتونم 12تا 95اون skills هایی که میخوام رو بگیرم؟
    به نظر من اگه دندون رو جیگر بذاری می تونی پیشرفت کنی عجله نکن تازه 17 سالته می خوای بشی زین الدین زیدان از الان؟ شما استامینای کمی دارید ولی اون پارامتر وقتی رشد کرد می تونید زمان بیشتری بمونید توی زمین

3. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من كه تا بحال نمره 7.35 نديدم.فكر كنم منظورت نمره ي ميانگين 7.35 . بعد از هر بازي ،مربي يه نمره بهت ميده كه مجموع اين ها ميشه نمره ي ميانگين.
    يه پيشنهاد دارم اين كه از نقطه تو جملاتت استفاده كن.فقط چند دقيقه طول كشيد تا تونستم نوشته هات رو رمز گشايي كنم. فكر كنم اون جا هم منظورت اينه كه مثله انگل خودت رو تو لاتزيو جا كردي.
    ميشه بگي توي كدوم پست بازي مي كني؟اون دو تا 85 و يك 90 كدوم توانايي ها هستند؟
    آره بابا همون نمره میانگین دیگه دوتا 85ها یکی واسه اکسلیلیشنه فکر کنم هوشه واون یکی هم یکی از اون ثابتس میرم نیگا میکنم میگم
    آره انگلی هستم تو لیگ ایتالا رو ورداشتم که از 17 سالگی لژیونر بشم

5. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

1

آره بابا همون نمره میانگین دیگه دوتا 85ها یکی واسه اکسلیلیشنه فکر کنم هوشه واون یکی هم یکی از اون ثابتس میرم نیگا میکنم میگم
    آره انگلی هستم تو لیگ ایتالا رو ورداشتم که از 17 سالگی لژیونر بشم
    اول كه مي خواستي پست انتخاب كني، CF يا SS يا WG زدي؟
    اكسلريشن يعني شتاب.اگه اكسلريشن بازيكن بالاي 80 باشه كه خيلي خوب اومده.
    بازيكن من پستش SS .اول كه شروع كردم تاپ اسپيد 81 بود بادي بالانس 79 استامينا 74 اگيليتي 76 منتاليتي 81 و اگرشن 76 و بقيه هم زير 72.
    چند بار بازي اول يا همون Scout match رو بازي كردي كه شماره هات خوب اومد؟
    آخه من امتحان كردم هر دفعه شماره ها يجوري مياد و همه ي شماره ها بستگي به بازي اول داره.اين بازيكن كه الان باهاش ميرم از همه بهتر اومد.

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آرمین جان یک مشکل توی ادیت فایلت دیدم که چهره ی مارادونا و باتیستوتا و باجو و... همه مثل هم و اشتباه ریلینک شده بود.
    Last edited by vampyre; 28-02-2010 at 15:07.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول كه مي خواستي پست انتخاب كني، CF يا SS يا WG زدي؟
    اكسلريشن يعني شتاب.اگه اكسلريشن بازيكن بالاي 80 باشه كه خيلي خوب اومده.
    بازيكن من پستش SS .اول كه شروع كردم تاپ اسپيد 81 بود بادي بالانس 79 استامينا 74 اگيليتي 76 منتاليتي 81 و اگرشن 76 و بقيه هم زير 72.
    چند بار بازي اول يا همون Scout match رو بازي كردي كه شماره هات خوب اومد؟
    آخه من امتحان كردم هر دفعه شماره ها يجوري مياد و همه ي شماره ها بستگي به بازي اول داره.اين بازيكن كه الان باهاش ميرم از همه بهتر اومد.
    WF دوطرف
    کسلریش90هست اسپیدش85 هست استامینا 79 هست اگیلیتی88 هستمنتالیتی ندیدم زیر62ندارم
    نمرش از بازی اول که توحالت 4رمی سختی هست نمیدونم همش بالی نصف بود
    بازی اول 2تا پاس گل دادم یه دونه هم گل زدم اونم تو15دقیقهآخرشم3-2بردیم خوبه یا دوباره شروع کنم؟

9. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

اصلاً به این چیزا ربطی نداره علی جان من خودم... اولش خیلی بد بودم ... فصل دوم رفتم میلان:::
    برای نیم فصل معدل قدرتم شده بود 79 برای فصل دوم خیلی خوبه!!!
    ( مهم تیمیه که توش بازی میکنی ) البته به عرضه خودتم بستگی داره!!!

11. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلاً به این چیزا ربطی نداره علی جان من خودم... اولش خیلی بد بودم ... فصل دوم رفتم میلان:::
    برای نیم فصل معدل قدرتم شده بود 79 برای فصل دوم خیلی خوبه!!!
    ( مهم تیمیه که توش بازی میکنی ) البته به عرضه خودتم بستگی داره!!!
    ای بابا پس سه ساعت داشتم گل لغت میکردم من تیم ملی هم دعوت شدم کجایی؟

13. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

خب عزیزم میگم تیمت باید معروف باشه اگر تیم ملی ایرانو انتخاب کردی که تا 10 سال دیگه هم تلاش کنی هنوز پایین میمونی!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب عزیزم میگم تیمت باید معروف باشه اگر تیم ملی ایرانو انتخاب کردی که تا 10 سال دیگه هم تلاش کنی هنوز پایین میمونی!
    ای بابا من از اینترو میلانو یوون و.......حتی بارسا پیشنهاد دارم ولی برم اونجا انگار بادستای خودم رفتم رو نیمکت نشستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •