نشون میده خطتون درست رانژه نشده ممکنه اسپلیتر رو برعکس وصل کرده باشید یا از صفربند یا دوشاخه ضد برق استفاده میکنید.
اسپلیتر درست وصل کردم صفربند و دوشاخه ضد برق هم نداریم دیگه نمیدونم مشکل کجاست
با سلام
معمولا این مشکلات به ترتیب زیر هست
1- آی اس پی
2- کابل های مخابراتی
3- وی پی ان
4- ویندوز هم زیاد دخیل نیست اما اسمش و میبریم
پ.ن: پیشنهاد میشه با شرکت تماس برقرار کنید
موفق باشید.
احتمالا خط شما رانژه نشده چون باید جلوی DSL و زیر Status مینوشت up و بقلش سرعت رو میزد.
نوع و مدل مودم رو در تاپیک زیر به همراه سوالتون بپرسید تا زودتر به حواب برسید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان این سایت شرکت tp link برای شما هم مشکل داره ؟
فکر کنم کلا دسترسی ipهای ایران رو به سایتش محدود کرده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
بله مشکل داره
من مودم TP-Link W8901G دارم و از صبانت سرویس میگیرم.
تنظیمات شبکه تو خود مودم روتر تنظیم شده.
میخوام از اکنانت شبانه که یوزر/پسورد دیگه ای دارهاستفاده کنم ولی چطوری باید PPPoE توخود ویندوز بسازم ؟
IP/gateway جایی نخواست!
لطفا یکی راهنمایی کنه!
شما برای اینکه راحت بتونید اکانتها رو رو عوض کنید مجبورید مودم رو روی بریج تنظیم کنید و با کانکشن داخل ویندوز کانکت بشید
بعد از این کار حتما توجه داشته باشید که به صبانت زنگ بزنید و مک آدرس جدید رو تو سیستمشون ثبت کنندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش ساخت کانکشن PPPOE در ویندوز Xp
برای شروع کار در پائين سمت چپ ويندوز دكمه Start را كليك كنيد . سپس Control Panel را انتخاب كنيد .Passwordخود را كه از شرکت گرفته ايد را وارد كنيد .( همچنين Password Confirm آنرا تكرار نمائيد ) و دو گزينه پائين آن را انتخاب نموده و دكمه Next را بزنيد .
-Network Connection را دوبار كليك كنيد .
- Create a new connection را كليك كنيد ، صفحه New Connection Wizard باز مي شود .
- دكمه Next را بزنيد .
- Connect to the internet را انتخاب و Next را بزنيد .
- Set up my connection manually را انتخاب و Next را بزنيد .
- گزينه Connect using a broadband ….. را انتخاب و دكمه Next را بزنيد .
در ISP Name نام شرکت یا هر نام دلخواه دیگر را وارد كنيد .
UserName خود را كه از شرکت گرفته ايد را وارد كنيد .
در صورتیکه می خواهید یک شورت کات از کانکشن خود را روی دسک تاپ داشته باشید گزينه Add a shortcut to this connection to your desktop را انتخاب كرده و Next را بزنيد .
حالا با زدن دکمه Finish کانکشن شما ساخته شده و می توانید در قسمت پایین با زدن دکمه Connect به اینترنت وصل شوید.
سلام
اره من به خاطر مشکلات که تو شرکت هست از نرم افزار ADSL Autoconnect استفاده می کنم که همیشه آنلاین باشه کامپیوتر بعضی موقع Disconnect میشه بعدش هم Hibenate می کنم و بعد از زوشن شدن اینترنت وصل میشه و صفحه ی باز نمیشه باید به قول شما قاطع می زنه باید reset کنم!
باید دیگه Disconnect نشه تا سالم بعد از Hibenate شدن وصل بشه!
با تشکر
سلام دوستان
من یه مودم linksys مدل wag200g دارم که امروز تقریبا هر 5 دقیقه به مدت 30 ثانیه قطع می شه و بهد خو به خود
وصل می شه به نظرتون اشکال از مودمه یا از شرکت isp؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)