تنظیمات قسمت آپدیت کسپر برا من اینجوریه:
چجوری این را میشه آپدیت کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنظیمات قسمت آپدیت کسپر برا من اینجوریه:
چجوری این را میشه آپدیت کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نخیر، برا قرمز نشدن کاسپر در صورت آپدیت نکردن راه حلی نیست. اگر هم هر روز نمیخواد آپدیت کنید، همون 5 روز یک بار موقع قرمز شدن کاسپر هم خوبه.
بله هر وقت که مورد خطرناکی پیدا میکنه برا اطمینان از اینکه فایل های اساسی ویندوز آلوده نشده باشند ریستارت میکنه تا اون ها رو اسکن کنه.
همون قسمت copy updates to folder رو تیک بزنید و یک مسیر رو هم براش انتخاب کنید. حالا یک بار کاسپر رو آپدیت کنید تا آپدیت ها در مسیری که مشخص کردید ذخیره بشند.
برای استفاده از این پوشه در یک سیستم دیگه هم در تب Update source با استفاده از گزینه add مسیر این پوشه رو بهش معرفی کنید د واکی کنید و بعد کاسپر رو آپدیت کنید تا از روی اون پوشه آپدیت بشه.
سلام خدمت دوستان
آیا سایت سافت گذر برای انتی ویروس کسپراسکای سرور ابدیت رایگان داره ..؟
مثل سروری که برای eset smart security قرار داده
اگه نداره سایتی در این مورد وجود داره..؟
من میخوام جدیدترین نسخه رو دانلود کنم میخوام بدونم سرور ابدیت رایگان براش وجود داره
با تشکر
قبلا داشت الان مثل اینکه برداشتند.
سایت معتبر دیگه ای رو سراغ ندارم.
اگر برا راحت شدن از دادن کلید، دنبال سرور رایگان میگردید، کاسپراسکای بر خلاف ناد 32 ، فقط برای آپدیت درخواست کلید نمیکنه و در صورت اکتیو نبودن کلا از کار میفته
ممنون از پاسختون
یه سوال دیگه هم داشتم تفاوت نسخه pure و نام های دیگه انتی ویروس kaspersky با هم چیه..؟
Kaspersky Pureدو محصول اصلی کسپرسکی Anti Virus و Internet Security هستند.
اینترنت سکیوریتی همون آنتی ویروس هست بعلاوه بسته های امنیتی و ضروری دیگه برای محافظت در برابر تهدید های اینترنتی که مهمترینش فایروال هست.
نسخه Pure هم که به تازگی در اومده، همون اینترنت سکیوریتی هست بعلاوه بسته های اضافی دیگه ای که مستقیما ربطی به حفظ امنیت در برابر مخرب ها و حملات رو ندارند و انواع و اقسام برنامه های مستقل دیگه ای وجود دارند که کار این اجزای اضافی نسخه Pure رو حتی بهتر از اون انجام میدند، ولی خب کسانی که نیاز به این موارد دارند میتونند یک جا در این نسخه، اون ها رو داشته باشند.
مواردی مثل :
ذخیره سازی پسورد های سایت ها
پشتیبان گیری از اطلاعات
بهینه سازی سیستم عامل و برنامه ها
امنیت در شبکه
پاک کردن غیر قابل برگشت اطلاعات
رمز گذاری و مخفی سازی اطلاعات
نسخه اینترنت سکیوریتی برای یک کاربر معمولی خانگی، گزینه کامل و مناسب و محصول اصلی این شرکت در این مورد هست که هر ساله ورژن جدیدش طراحی میشه، به علت داشتن کاربران زیاد، مرتبا باگ هاش برطرف میشه و در تست های سایت های مختلف شرکت داده میشه و لذا به اون صورت نیازی به استفاده از نسخه pure نیست، به خصوص که کلید هم به زحمت براش گیر میاد.
نسخه pure برای افرادی طراحی شد که مایل به استفاده از این اجزای اضافی یاد شده در یک محصول به طور یک جا بودند. برای اطلاعات بیشتر این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از سایت کاسپر ببینید.
Last edited by omid-p30; 25-01-2012 at 11:25.
بعضی اوقات یه سری سایت ها رو که می خوام ببینم کسپراسکای اونا رو بلوکه می کنه از جمله خود همین سایت . خواستم ببینم چطوری می تونم آدرس این سایتها را به لیست کسپر اسکای اضافه کنم که اونا رو بشناسه و دیگه بلوکه نکنه؟
با سپاس![]()
ٌWeb Antivirus White Listبرای ورژن 2012 به این طریق عمل کنید :
لیست سفید آدرس های اینترنتی
با کلیک راست روی آیکون کاسپر و زدن گزینه settings وارد بخش تنظیمات بشید.
به قسمت Web Anti Virus برید.
روی گزینه Settings موجود در قسمت Web Anti Virus کلیک کنید.
در پنجره ای که باز میشه به سر برگ Trusted Urls برید.
با استفاده از گزینه Add آدرس سایت رو وارد کرده و تمامی پنجره ها رو اوکی کنید.
Last edited by omid-p30; 30-11-2011 at 17:47.
با سلام
چرا کاسپر اینترنت سکوریتی 2012 روی فایر فاکس 7 یا 8 فعال نمی شه. ممنون میشم اگه اگه راهنمایی کنید.
باتشکر
شاد باشید![]()
برای فایرفاکس 7، باید با آپدیت کامل کاسپر پچ f نصب شده باشه. اگر همچنان افزونه های فایرفاکس فعال نبوند، فایرفاکس رو پاک و دوباره نصب کنید.
برای فایرفاکس 8 هم پچ g به زودی منتشر خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)