تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1022 از 2376 اولاول ... 22522922972101210181019102010211022102310241025102610321072112215222022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,211 به 10,220 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

تماس شكورى با سيد صالحى
    در بازى استقلال و پيكان، برخوردى بين هادى شكورى و سيد مهدى سيد صالحى اتفاق افتاد كه به مجروح شدن بازيكن پيكان انجاميد. سيدصالحى ابتدا با بانداژ اما بعد از گذشت دقايقى بانداژ را برداشت و با چشمى ورم كرده و كبود به بازى ادامه داد. روز گذشته هادى شكورى به واسطه اينكه برخورد آنها عمدى نبوده با سيد صالحى تماس گرفت و از حال او جويا شد و بابت اين برخورد شديد از او معذرت خواهى كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پولادى و عباسفرد به دنبال رضايتنامه
    مهرداد پولادى و عليرضا عباسفرد ۲ تن از بازيكنان استقلال كه تبديل به نيمكت نشينان ثابت تيم شده اند با وضع موجود و دور ماندن اجبارى از ميادين، قصد رفتن از استقلال را دارند. گفتنى است اين بازيكنان بارها و بارها عليه تيم و كادر فنى مصاحبه هاى تندى انجام دادند كه اين حركت، كنار گذاشتن آنها از تيم را ترغيب مى كند. مطلع شديم پولادى و عباسفرد قرار است امروز به باشگاه رفته و جلسه اى با واعظى آشتيانى انجام دهند. گويا بابت دريافت رضايتنامه آنها از آشتيانى قول مساعد گرفته اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سفر مرفاوى به تعويق افتاد
    صمد مرفاوى كه قرار بود طى روزهاى آينده به سفر حج مشرف شود سفر خود را به تعويق انداخت تا اواخر آبان ماه به مكه مكرمه برود. مرفاوى همچنين از كسانى كه موضوع سفر او را بيش از حد بزرگ جلوه دادند دلخور است و اعتقاد دارد اين موضوع نبايد تا اين حد در اذهان عمومى بزرگ شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عنايتى:
    كل استقلال در خدمت برهانى هستند تا گل بزند

اين روزها صحبت هاى زيادى مبنى بر بازگشت عنايتى به استقلال مطرح مى شود. او هنوز هم دلش با استقلال است و دوست دارد به تيم محبوبش باز گردد و براى اين تيم بازى كند. آقاى گل ۳ دوره ليگ كه فقط چند ماهى از قراردادش با النصر باقى مانده است، براى بازگشت به تيم آبى پوش پايتخت و به تن كردن پيراهن اين تيم لحظه شمارى مى كند. در همين رابطه با عنايتى همصحبت شديم و نظرات او را جويا شديم. گفت و گوى ما با وى را در پى بخوانيد:
    • اين روزها همه از بازگشت عنايتى به استقلال مى گويند. در اين مورد صحبت كنيد؟
    - من صحبت هايى را با برخى از مسئولين استقلال و حتى با قلعه نويى انجام دادم. حضور من در استقلال در اين فصل به خاطر قراردادم با النصر منتفى است اما با توجه به اينكه با شروع ليگ قهرمانان قرارداد من با النصر به پايان مى رسد مى توانم از آن موقع در خدمت استقلال باشم.
    • با اين حساب از اسفند ماه و اولين بازى در ليگ قهرمانان شما را با پيراهن آبى خواهيم ديد؟
    - من تا اواخر فروردين ماه با النصر قرارداد دارم و استقلال را از بازى سوم در ليگ قهرمانان و ادامه مسابقات ليگ همراهى خواهم كرد. در حال حاضر براى بازگشت به استقلال لحظه شمارى مى كنم چرا كه به اين تيم عشق مى ورزم. هواداران استقلال در هيچ كجاى دنيا همتا ندارند و از همين جا از آنها تشكر مى كنم كه مرا حمايت كردند. اميدوارم روزى كه به استقلال برمى گردم بتوانم با انجام بازى هاى خوب پاسخ محبت هاى آنها را بدهم.
    • رضا عنايتى كنونى با آقاى گل ۳ سال پيش استقلال از نظر بدنى چه تفاوتى دارد؟
    - هيچ تفاوتى ندارد. من در هر تيمى كه باشم با تمام وجود براى آن تيم بازى مى كنم و با تمريناتى كه در اين ۳ سال انجام دادم همان آمادگى ۳ سال قبل را دارا هستم. به هواداران استقلال قول مى دهم كه در هنگام بازگشت به اين تيم عملكرد مطلوبى داشته باشم.
    • پس از بازگشت به استقلال به آقاى گلى هم فكر مى كنيد؟
    - چرا كه نه. من هنوز هم توان زيادى دارم. تمام تلاش خودم را انجام خواهم داد تا دوباره بتوانم عنوان آقاى گلى را به دست آورم. من پتانسيل آقاى گل شدن را دارم و براى رسيدن به آن از هيچ كوششى دريغ نخواهم كرد.
    • خيلى ها معتقدند ليگ امارات ستاره هاى فوتبال ما را نابود مى كند. با اين عقيده موافقيد؟
    - ابداً. اينجا شرايط فرق مى كند. اگر بازيكن خارجى آن بازى را كه از او انتظار دارند انجام ندهد به راحتى اخراجش مى كنند و پولش را مى پردازند چرا كه پول زيادى دارند و همه چيز را در پول خلاصه مى كنند. با اين حساب شرايط براى ما بسيار سخت است. جالب اينجاست كه باخت تيم را تقصير خارجى ها مى اندازند و برد تيم را به حساب خودشان مى نويسند.
    • چرا به عنوان آقاى گل ۳ دوره ليگ ايران نتوانستيد به اروپا راه پيدا كنيد؟
    - من به خاطر نداشتن يك مدير برنامه خوب نتوانستم فوتبالم را در اروپا ادامه دهم. سال اولى كه در استقلال آقاى گل شدم پيشنهادات زيادى داشتم. در آن مقطع شالكه و هانوفر آلمان مهمترين مشتريان من بودند اما به دليل ناآگاهى از شرايط فوتبال روز دنيا و ترانسفر شدن نتوانستم به اروپا راه پيدا كنم. به هر حال هر انسانى سرنوشتى دارد و سرنوشت من هم اين طور رقم خورد و هيچ اعتراضى به اين موضوع ندارم و شكرگزار خداوند هستم.
    • استقلال اكنون ۶ مهاجم خوب دارد. با اضافه شدن شما نيز اين تعداد به ۷ مهاجم مى رسد. با اين شرايط بازى كردن در اين تيم سخت نمى شود؟
    - من كه هنوز به استقلال نيامده ام اما اگر هم به اين تيم بازگشتم نهايت تلاش خودم را انجام خواهم داد در تركيب قرار بگيرم. من از نيمكت نشينى مى ترسم و براى اينكه دچار آن نشوم دست به هر كارى خواهم زد.
    • شرايط فعلى استقلال را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
    - شرايط كنونى استقلال بسيار خوب است. آنها در بازى با پيكان هم خيلى خوب بازى كردند به ويژه در نيمه اول كه با ارائه فوتبالى منطقى نتيجه لازم را كسب كردند. يك نكته قابل توجه دگرگون شدن سياوش اكبرپور بود. سياوش در اين بازى كارهايى كرد كه برايم بسيار جالب بود. او ديگر تكروى نمى كرد و در خدمت تيم بود. قطعاً مربيان به سياوش آموزش داده اند. او ديگر عصبى نمى شد و در كل معتقدم يك دگرگونى در وى به وجود آمده است.
    • آرش برهانى ۳ گل به پيكان زد و اكنون آقاى گل ليگ است. به نظر شما آرش توان آقاى گل شدن را دارد؟
    - اگر آرش به همين روند ادامه دهد به راحتى عنوان آقاى گلى را به دست مى آورد. من روز بازى با پيكان در ورزشگاه حضور داشتم و مى ديدم كه كل تيم استقلال در خدمت آرش هستند و سعى مى كنند تمامى توپ ها را به او ختم كنند و او را در موقعيت گل قرار دهند. آرش بايد قدر بداند و از موقعيت هايى كه به دست مى آورد نهايت استفاده را بكند.
    • رضا عنايتى هنوز هم به تيم ملى فكر مى كند؟
    - چرا كه نه. من فقط تلاش مى كنم و اگر به تيم ملى دعوت شوم از نهايت جان براى تيم ملى مايه خواهم گذاشت. با اين كه مدت زيادى از تيم ملى دور بوده ام اما هيچ اعتراضى ندارم و مى دانم كه تقديرم اين بوده است.
    • شرايط النصر چگونه است؟
    - شرايط تيممان پس از پيروزى مقابل النصر خوب است و جمعه آينده نيز مقابل العين قرار خواهيم گرفت كه در صورت پيروزى در اين مسابقه بهتر از اين هم خواهيم شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مظفرى زاده: ديدار استقلال و پيكان را سختگيرانه قضاوت كردم

سعيد مظفرى زاده داور ديدار استقلال و پيكان گفت: براى اعمال قانون، مسابقه استقلال - پيكان را سختگيرانه قضاوت كردم. وى در مورد اخراج يدالله اكبرى در بازى استقلال و پيكان گفت: قبول دارم كه سختگيرانه قضاوت كردم، چون معتقدم اجراى قانون كار سختى است و من براى اعمال آن بايد نهايت دقت را مى كردم. او افزود: در بازى مشكل خاصى به وجود نيامد و تلاش كردم با توجه به حساسيت بازى اشتباهى نداشته باشم. ۲ پنالتى كه گرفتم نيز كاملاً درست بود. مظفرى زاده ادامه داد: با توجه به اين كه اين آخرين بازى بود كه از سوى AFC ناظر براى من مى فرستادند تمام تلاش خود را به كار بستم. خوشبختانه نمره خوبى هم گرفته و در فهرست داوران قرار گرفتم. اين داور بين المللى در ارتباط با اعتراض امير قلعه نويى در يك صحنه از بازى و اكتفا به يك تذكر ساده گفت: در آن لحظه تشخيص دادم كه فقط تذكر بدهم و ايشان هم قبول كرد. موضوع خاصى نبود كه بخواهم تصميم ديگرى بگيرم. مظفرى زاده درباره اعتراض هواداران استقلال به اخراج اكبرى اظهار داشت: كار درستى انجام دادم و حرفى هم ندارم. به هر حال اگر قرار باشد بابت هر تصميمى كه داوران مى گيرند با انتقاد مواجه شوند، كارى پيش نمى رود. وى در مورد عدم حضور مسعود مرادى در فهرست نهايى داوران جام جهانى گفت: او نهايت تلاش خود را كرد و اين عدم انتخاب از ارزش هاى او كم نمى كند. نبايد دنبال مقصر بود چون هميشه در اين انتخابات شمارى از شايستگان دعوت نمى شوند.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسي بايرن جان
    آقا دمت گرم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حسينى : قول داده ام به استقلال گل بزنم
    سيدمحمد حسينى مدافع تيم ذوب آهن گفت: مقابل استقلال تهران ۲ امتياز از دست رفته خانگى را جبران خواهيم كرد و من قول داده ام كه به آن ها گل بزنم. وى افزود: اگر قرار بود يك سوم توپ هاى ما مقابل استقلال اهواز به گل تبديل مى شد بايد حداقل ۵ گل مى زديم اما نمى دانم چه اتفاقى افتاده بود كه روز گلزنى ما نبود. او ادامه داد: ۳ موقعيت خوب را تنها خود از دست دادم. خيلى بدشانس بوديم اما خدا را شكر مى كنم كه بازى مساوى شد چرا كه روز گلزنى ما نبود و خوشحالم كه بازنده نبوديم هرچند داور گل سالم ما را قبول نكرد. فكر مى كنم مقابل آن ها جادو و طلسم شده بوديم كه با وجود موقعيت هاى صد در صدى نتوانستيم پيروز شويم.مدافع ذوب آهن با اشاره به گلزنى خود تصريح كرد: مهم زدن گل اول بود. با مربيان و بازيكنان تيم شرط بسته ام آمار گل هاى خود را بيش از ۸ برسانم. سعى مى كنم از بازى بعدى بيشتر براى گلزنى جلو بروم. حسينى بازى با استقلال را مهم ارزيابى كرد و گفت: از دست دادن ۲ امتياز خانگى انگيزه اى براى بازى مقابل استقلال شد تا آن را جبران كنيم. با اين كه استقلال تيم بزرگى است اما شكستش خواهيم داد. وى خاطرنشان كرد: شك نكنيد كه حداقل بازنده اين بازى نيستيم. برترى در اين ديدار مى تواند نيمى از راه قهرمانى نيم فصل اول را براى ذوب آهن هموار كند.مدافع گلزن ذوب آهن گفت: قول دادم به استقلال هم گل بزنم و تمام تلاشم را در اين راه انجام خواهم داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مرسي بايرن جان
    آقا دمت گرم
    انجام وظیفه هستش

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آبى پوشان بمب روحيه اند
    خِست ذوب آهن، قشنگى استقلال

استقلال بعد از غلبه بر پيكان از لحاظ روحى و روانى در شرايط بسيار مطلوبى قرار گرفت. در تيمى كه گل نزن ترين مهاجمش تا حد آقاى گلى ليگ مطرح مى شود مسلماً اتفاقات مثبت بسيارى رخ داده است اما بايد ديد آيا استقلالى ها مى توانند روند مثبتى كه در ۷ هفته اخير طى كرده اند را ادامه دهند؟ آنچه مسلم است اينكه يك تيم هميشه در اوج بماند كار سختى است اما بازى با ذوب آهن براى استقلال يك بازى ويژه است و آنها در شرايطى هستند كه براى مدعى شدن حتماً بايد اين بازى را ببرند.
    •••
    ذوب آهن هفته گذشته حتى در خانه نتوانست از پس استقلال اهواز برآيد و اين مسئله نشان مى دهد كه آنها فراز و نشيب بسيارى دارند. با توجه به اينكه روز جمعه احتمالاً تماشاگران بسيارى به ورزشگاه آزادى مى روند بايد پذيرفت كه ذوبى ها كار سختى را پيش رو دارند البته اين فشار جمعيت به نوعى مى تواند به ضرر استقلال هم تمام شود اما بايد ديد آيا ستاره هاى اين تيم مى توانند مثل روز بازى با پيكان بدرخشند؟ در بازى دوشنبه جبارى، جان واريو، برهانى و حتى اكبرپور روز بسيار خوبى را پشت سر گذاشتند اما مسلماً منصور ابراهيم زاده برنامه هاى بسيارى براى مهار ستاره هاى استقلال خواهد داشت. خط هافبك استقلال اين روزها با جبارى و جان واريو درمركز و حيدرى و منيعى در جناحين خوب كار مى كند. در پست هافبك دفاعى هم كاظمى جانشين اكبرى محروم مى شود تا قلعه نويى دغدغه اى نداشته باشد. هافبك هاى استقلال اگر بتوانند مركز ميدان را از ذوبى ها بگيرند مسلماً تيمشان را به پيروزى نزديك تر مى كنند البته در بحث كارهاى دفاعى استقلالى ها بايد كاملاً مراقب محمدرضا خلعتبرى دريبل زن و اسماعيل فرهادى باشند. ذوبى ها در ضدحملات تيم بسيار خطرناكى هستند و اگر خط دفاعى استقلال غفلت كند تاوان سختى پس خواهد داد.
    •••
    قلعه نويى و ابراهيم زاده مدتى با هم همكار بوده اند و با روش هاى كارى يكديگر آشنايى كامل دارند. شايد با توجه به شرايط جدول نتيجه تساوى به سود ذوب آهن باشد اما استقلال مثل نيمه اول بازى با پيكان هجومى ظاهر خواهد شد تا فاصله ۴ امتيازى خود با صدر جدول را به يك امتياز كاهش دهد. قلعه نويى در خط حمله بار ديگر از وجود اكبرپور و برهانى استفاده مى كند چرا كه آنها در اوج آمادگى هستند اما او بايد فكر اين را هم بكند كه اگر اصفهانى ها جلوى بازى سازى جبارى را بگيرند، نيمى از تاكتيك هاى هجومى استقلال خنثى مى شود. جبارى در بازى با پيكان ،۲ ۳ پاس طلايى داد و هماهنگى جالب او با جان واريو باعث شده تا خط ميانى استقلال صلابت بسيارى داشته باشد. اصفهانى ها كه به خست داشتن شهره اند نمى خواهند هر ۳ امتياز بازى را به استقلال بدهند. ذوب آهن معمولاً موى دماغ استقلال مى شود و قلعه نويى خوب مى داند كه تيمش جمعه كار ساده اى را پيش رو ندارد. او البته روى ۲ فاكتور حساب خاصى بازى كرده است. يكى حضور گسترده تماشاگران استقلال (پيش بينى مى شود بالاى ۷۰ هزار نفر جمعه خود را به آزادى برسانند) ديگر آمادگى نفراتى چون جبارى، حيدرى، جان واريو، برهانى و اكبرپور كه مقابل پيكان از ارگان اصلى تيمشان بودند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آرش برهانى گلزن ويژه واعظى آشتيانى
    آرش برهانى مهاجم استقلال آقاى گل فعلى رقابت هاى ليگ برتر است. نكته جالب اينكه برهانى هر ۹ گل خود را در دوره مديريت امير واعظى آشتيانى مديرعامل آبى پوشان به ثمر رسانده است. گفتنى است اگر اين مهاجم حداقل چند گل خود را در دوره مديريت على فتح الله زاده مديرعامل اسبق استقلال به ثمر مى رساند شايد فتح الله زاده هنوز مديرعامل استقلال بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •