برو 8مگ شاتل بگیر که ثابته تو تمام مراکز های وب یه خورده ریب میزنه.512نامحدود سرعتشون 50 هست دادا
برو 8مگ شاتل بگیر که ثابته تو تمام مراکز های وب یه خورده ریب میزنه.512نامحدود سرعتشون 50 هست دادا
حسین جان 8 مگ شاتل به درد من نمیخوره! من فعلا نامحدود 512 مخابرات رو که 50 تا توی دانلود میده و وبگردیش هم نرماله تقریبا تست میکنم ! من خودم قبل دومگ شاتل بودم دوسال تقریبا و بخاطر دور بودن از مرکز مخابراتی(تو آخرین نقطه از نظر دیتا رسانی بودنم،بطوریکه دو تا کوچه پایین تر از من شاتل ساپورت نمی کرد) دهنم سرویس شد!شبها میومد روی 10کیلو بایت ، اینقدر تلاش کردم تا آخر فهمیدم مشکل اصلی خط من نیستش، بلکه شاتله که مثل آدم همون اول نگفت منطقه زندگی من تقریبا آخرین نقطه هستش ! های وب ریپ میزنه ، ولی چون سرعتش برام مهمه و 8 گیگ 25000تومنه، شب رایگانم که نداره دردسر بشه! در ضمن یه چیز باحال داره اونم طرحهای فشفشه هستش! مثلا 3 گیگ میخری 3هزارتومن توی یک روز میتونی مصرفش کنی! خیلی خوبه این طرح! واسه منی که مشتری دارم مثلا از من درایور لپتابش رو میخواد،4 تومن میده 2گیگ براش دانلود میکنم! سه سوته!خلاصه مزیت داره نسبت به شرکتای دیگه برای من! حالا دیگران رو نمیدونم! هرکی بسته به مصرفش یه شرکتی میگیره!
Last edited by nima_mani; 13-10-2013 at 16:58.
دوباره میری قسمت خرید .
سرویست رو انتخاب میکنی وبه جای اینکه پرداخت رو بزنی از بانک رو پنل میزنی و فعال میشه
منظورت اینه که تک لینک کاهش پیدا کرده ؟ چند تا لینک همزمان، که فعلا 220 هستش.درسته؟
منظور من لینک نیست اگه 10 لینک هم بزاری این 220 بین همه تقسیم میشه من تک کانکشن رو گفتم که بعضی از سایت ها تک کانکشن دانلود میدن یا مثل دانلودر مرورگر ها
آیا برای این که حجم رایگان حساب بشه حتما باید ساعت یک شب مودم رو ریستارت بکنیم ؟ اگه ریستارت نکنم از حجمم کم میشه ؟
سلام.من امروز اینترنتم قطع بود، عروب که وصل شد پینگم وحشتناک بالا رفته، اکثر سایت ها مثل همینجا و خرید سایپا اصلا باز نمیشه کفرم دراومده هیچکس نیست که رسیدگی کنه، مخابرات علنا داره از جیب مردم میدزده، او از 128 نامحدود که از 8کیلو بالاتر نمیره اینم از1مگ که اینطور افتضاحه ،حداقل تنکابن که اینطوریه...... دیگه واقعا خسته شدم.....![]()
من اینکارو میکنم ولی دوستم نت رو ریستارت نمیکنه رایگان حساب میشه.
البته من با یه برنامه اینکارو میکنم.
ساعت میزارم که فلان ساعت مودم رو ریستارت کنه.
البته کار اصلی این برنامه ریستارت کردن مودم نیست.
کارش چیز دیگه ای هستش.
اسمش اینه Macro Express.
اگه کار باهاش رو بلدی میتونی این کارو بکنی.
آدرس برنامه رو می تونید بزارید اینجا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)