تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1021 از 1421 اولاول ... 215219219711011101710181019102010211022102310241025103110711121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,201 به 10,210 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

خطم رانژه هستش و دی اس ال دارم! دمت گرم! امشب شارژ کنم از این بلاتکلیفی دربیام! یه ماه 512 نامحدود تست کنم ببینم راضیم میکنه یا نه! احتمالا 8 مگ دینامیت های وب رو میگیرم اگه از مخابرات برم!
    برو 8مگ شاتل بگیر که ثابته تو تمام مراکز های وب یه خورده ریب میزنه.512نامحدود سرعتشون 50 هست دادا

2. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

برو 8مگ شاتل بگیر که ثابته تو تمام مراکز های وب یه خورده ریب میزنه.512نامحدود سرعتشون 50 هست دادا
    حسین جان 8 مگ شاتل به درد من نمیخوره! من فعلا نامحدود 512 مخابرات رو که 50 تا توی دانلود میده و وبگردیش هم نرماله تقریبا تست میکنم ! من خودم قبل دومگ شاتل بودم دوسال تقریبا و بخاطر دور بودن از مرکز مخابراتی(تو آخرین نقطه از نظر دیتا رسانی بودنم،بطوریکه دو تا کوچه پایین تر از من شاتل ساپورت نمی کرد) دهنم سرویس شد!‌شبها میومد روی 10کیلو بایت ، اینقدر تلاش کردم تا آخر فهمیدم مشکل اصلی خط من نیستش، بلکه شاتله که مثل آدم همون اول نگفت منطقه زندگی من تقریبا آخرین نقطه هستش ! های وب ریپ میزنه ، ولی چون سرعتش برام مهمه و 8 گیگ 25000تومنه، شب رایگانم که نداره دردسر بشه! در ضمن یه چیز باحال داره اونم طرحهای فشفشه هستش! مثلا 3 گیگ میخری 3هزارتومن توی یک روز میتونی مصرفش کنی! خیلی خوبه این طرح! واسه منی که مشتری دارم مثلا از من درایور لپتابش رو میخواد،4 تومن میده 2گیگ براش دانلود میکنم! سه سوته!خلاصه مزیت داره نسبت به شرکتای دیگه برای من! حالا دیگران رو نمیدونم! هرکی بسته به مصرفش یه شرکتی میگیره!
    Last edited by nima_mani; 13-10-2013 at 16:58.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

حسین جان 8 مگ شاتل به درد من نمیخوره! من فعلا نامحدود 512 مخابرات رو که 50 تا توی دانلود میده و وبگردیش هم نرماله تقریبا تست میکنم ! من خودم قبل دومگ شاتل بودم دوسال تقریبا و بخاطر دور بودن از مرکز مخابراتی(تو آخرین نقطه از نظر دیتا رسانی بودنم،بطوریکه دو تا کوچه پایین تر از من شاتل ساپورت نمی کرد) دهنم سرویس شد!‌شبها میومد روی 10کیلو بایت ، اینقدر تلاش کردم تا آخر فهمیدم مشکل اصلی خط من نیستش، بلکه شاتله که مثل آدم همون اول نگفت منطقه زندگی من تقریبا آخرین نقطه هستش ! های وب ریپ میزنه ، ولی چون سرعتش برام مهمه و 8 گیگ 25000تومنه، شب رایگانم که نداره دردسر بشه! در ضمن یه چیز باحال داره اونم طرحهای فشفشه هستش! مثلا 3 گیگ میخری 3هزارتومن توی یک روز میتونی مصرفش کنی! خیلی خوبه این طرح! واسه منی که مشتری دارم مثلا از من درایور لپتابش رو میخواد،4 تومن میده 2گیگ براش دانلود میکنم! سه سوته!خلاصه مزیت داره نسبت به شرکتای دیگه برای من! حالا دیگران رو نمیدونم! هرکی بسته به مصرفش یه شرکتی میگیره! ---------------------------------------------------------------------------------------- حسین من 512 نامحدود شارژ کردمولی فقط افزایش پنل زده 25440 تومن و چیزی به عنوان فعال شدن سرویس هم نمیبینم توی پنل! چه جوری باید فعالش کرد؟
    دوباره میری قسمت خرید .
    سرویست رو انتخاب میکنی وبه جای اینکه پرداخت رو بزنی از بانک رو پنل میزنی و فعال میشه

5. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

قبلا که همون سرعت رو میداد الان فکر کنم یه کم کاهش پیدا کرده

منظورت اینه که تک لینک کاهش پیدا کرده ؟ چند تا لینک همزمان، که فعلا 220 هستش.درسته؟

7. این کاربر از piuma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

منظورت اینه که تک لینک کاهش پیدا کرده ؟ چند تا لینک همزمان، که فعلا 220 هستش.درسته؟
    منظور من لینک نیست اگه 10 لینک هم بزاری این 220 بین همه تقسیم میشه من تک کانکشن رو گفتم که بعضی از سایت ها تک کانکشن دانلود میدن یا مثل دانلودر مرورگر ها

9. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

2 مگ نامحدود 120 فیکس دانلود

11. 5 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ennio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آیا برای این که حجم رایگان حساب بشه حتما باید ساعت یک شب مودم رو ریستارت بکنیم ؟ اگه ریستارت نکنم از حجمم کم میشه ؟

13. این کاربر از Ennio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تنکابن

پيش فرض

سلام.من امروز اینترنتم قطع بود، عروب که وصل شد پینگم وحشتناک بالا رفته، اکثر سایت ها مثل همینجا و خرید سایپا اصلا باز نمیشه کفرم دراومده هیچکس نیست که رسیدگی کنه، مخابرات علنا داره از جیب مردم میدزده، او از 128 نامحدود که از 8کیلو بالاتر نمیره اینم از1مگ که اینطور افتضاحه ،حداقل تنکابن که اینطوریه...... دیگه واقعا خسته شدم.....

15. این کاربر از omid_k0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

آیا برای این که حجم رایگان حساب بشه حتما باید ساعت یک شب مودم رو ریستارت بکنیم ؟ اگه ریستارت نکنم از حجمم کم میشه ؟
    من اینکارو میکنم ولی دوستم نت رو ریستارت نمیکنه رایگان حساب میشه.
    البته من با یه برنامه اینکارو میکنم.
    ساعت میزارم که فلان ساعت مودم رو ریستارت کنه.
    البته کار اصلی این برنامه ریستارت کردن مودم نیست.
    کارش چیز دیگه ای هستش.
    اسمش اینه Macro Express.
    اگه کار باهاش رو بلدی میتونی این کارو بکنی.

17. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ennio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من اینکارو میکنم ولی دوستم نت رو دیسی نمیکنه رایگان حساب میشه.
    البته من با یه برنامه اینکارو میکنم.
    ساعت میزارم که فلان ساعت مودم رو دیسی کنه.
    آدرس برنامه رو می تونید بزارید اینجا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •