ممنون امتحان میکنم فقط شما هالووین هم تست کردین یا کسی نظری داره
Sent from my C6903 using Tapatalk
ممنون امتحان میکنم فقط شما هالووین هم تست کردین یا کسی نظری داره
وان میلیون= آنتونیو باندراس گلد سکرت=هالووین
دو موردی که نام بردم تقریبا مشابه با وان میلیون هستند اما نه به کیفیت اون! البته با قیمت کمتر گزینه بدی نیستند
هالووین را متاسفانه من خودم دارم و شیشه اش هم تقریبا پره
هالووین یک copycat (تقلید ناشیانه) از وان میلیون هست که از لحاظ ماندگاری و پخش بو اصلا با اون قابل مقایسه نیست.یک تم چرمی ،اشباع شده و سنتتیک در کل مدت استشمام می کنید بدون تغییر آنچنانی رایحه با پخش بوی ضعیف.در مجموع اصلا جالب نیست.
گلد سکرت، همونطور که گفته شد کپی وان میلیونه و یکبار که من تست کردم به نظرم بهتر از هالووین بود.
Last edited by farid123; 26-09-2014 at 17:08.
البته با توجه به قیمت هالووین گزینه خیلی خوبیه
من خودم تستش کردم به نظر بوی خیلی خوبی هم داشت
موندگاری و پخش بوش هم خیلی خوبه ( توی سایت های خارجی هم گفته شده ) کلا تا 150 تومن یکی از بهترین موندگاری ها و پخش بو ها رو داره ! تعجب میکنم دوستان اینجا میگن ضعیفه !
هالووین ادکلن مهمی نیست که بخواهیم در رابطش بحث کنیم شما به fragrantica یا basenotes و غیره هم مراجعه کنید کامنت های خیلی کمی را می بینید.ولی چیزی که تو ریویو ها بهش اشاره شده اینه که بعد از ادکلن زنانه هالووین که خیلی موفق بوده نسخه مردانه با فاصله زمانی زیاد موفقیتی نداشته.
از لحاظ بازه قیمت ، در همین رنج و کمی بالاتر ادکلن خیلی محبوب و موفقی قرار دارن(کپی هم نیستند) که ارزش خرید هالووین را خیلی پایین میارن.
الان نظر شما بجای هالووین دقیقا رو چیه؟ گلد سکرت؟
نه، من کامنت را در جواب اون دوستمون گفتم .بهترین کار برای شما اینه که برید و تست کنید چون بدترین خرید در مورد ادکلن خرید چشم بستست(Blind buying)
بله درسته ولی عطر فروشی که برم میبینی مدلای عجیب غریب با قیمتایی که دستم نیس پیشنهاد میدن میخوام محدود کنم به 2-3 مدل
خب اگه شما fragrantica رو قبول داری که همونجا امتیازی که به پخش و موندگاری این ادکلن داده شده عالی هست ! با توجه به سال تولید این ادکلن خب طبیعیه کامنت کمتری هم براش باشه
شما جوری میگین کپی انگار مثلا دارین در مورد برند ریو حرف میزنین !
بازم میگم در این رنج ( تا 150 ) هالووین یکی از بهترین موندگاری ها و پخش بو ها رو داره بوش هم از نظر من خیلی خوبه
حالا شما میشه تو این رنج ادکلن هایی که گفتین خیلی هم هستن رو بگین ؟ البته موندگاری و پخش هالووین رو هم داشته باشن ! ( نمیگم نیستن ولی زیاد هم نیستن )
.........................
Last edited by farid123; 25-02-2015 at 11:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)