تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1021 از 1746 اولاول ... 2152192197110111017101810191020102110221023102410251031107111211521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,201 به 10,210 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

در ضمن در مورد این فایل Voabank و اینکه جدا دانلودش کنین و بعد کپی پیست کنین کاملا اشتباهه و جواب نمیده
    این یه فایل فشردست و توسط خود پتچر بازی unpatchمیشه.من سر پتچ های قبلی این راهو رفتم و به -- خوردن افتادم.
    ولی فایلهای دیگه رو میشه مثل login یا LoginScreenIntro یا... که محل مشخصی تو پوشه بازی دارن.
    از اون راهی که شما دفعه ی قبل گفتین نمیشه .ولی اگه کسی بدون مشکل اپدیت کرد(چون خود client از compressدرش میاره) و اون فایل رو vobank رو بعد از اپدیت از تو پوشه یه کپی شو برای بقیه اپلود کنه و بقیه دانلود کنن و تو همون پوشه بگذارن میشه.من خودم چند بار اینطوری اپدیت کردم بازیمو رفتم از یکی دیگه vobank رو گرفتم.

2. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

اون اوایل فروم رو که می خوندم این دوستمون احمد رضا! (ویتچر666)فوق العاده خوب راهنمایی می کردن و از فعال ترین بچه های این تاپیک بودن وکلن بحث ها شون هم تخصصی بود ، خیلی خوشحال می شیم ایشون روباز در بین خودمون ببینیم و از همکاریشون رد انجمن استفاده ببریم!

---
    برای بار 5 ام من نتونستم آپدیتم تکمیل کنم بعد از 7-8 ساعت دانلود مثلا 30 مگ دیگه مونده ناگهان99% می شه و نه آپدیتی انجام می شه نه اتفاق خاصی می افته!

4. 2 کاربر از Ali-ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

اون اوایل فروم رو که می خوندم این دوستمون احمد رضا! (ویتچر666)فوق العاده خوب راهنمایی می کردن و از فعال ترین بچه های این تاپیک بودن وکلن بحث ها شون هم تخصصی بود ، خیلی خوشحال می شیم ایشون روباز در بین خودمون ببینیم و از همکاریشون رد انجمن استفاده ببریم!

---
    برای بار 5 ام من نتونستم آپدیتم تکمیل کنم بعد از 7-8 ساعت دانلود مثلا 30 مگ دیگه مونده ناگهان99% می شه و نه آپدیتی انجام می شه نه اتفاق خاصی می افته!
    آقا چاکریم
    نمی دونستم چرت و پرت هایی که می نویسم به درد کسی هم می خوره !
    هر وقت هرچی نوشتم تشکری چیزی نگرفتم گفتم لابد کامپیوترشون می ترکه چیزی اصلا دیگه نمی تونن جواب بدن.
    -----
    اگه که آپدیت اررور نمی ده که باید بزارین همین طور انجام بده ( مخصوصا اگه توی Applying Patches هست.)
    به عنوان راه دوم توصیه می کنم که Repair کنید.
    اگه یه چند بار اررور داد می تونین فایل Solution رو از Rads به یه جای دیگه انتقال بدین تا از اول شروع به پچ کردن بکنه. ( این معمولا برای وقتی یه که قسمتی از پچ خراب دانلود شده یا اینکه رویت یکم پچ رو عوض کرده (زیااااد پیش اومده) یا اینکه فایلی داره که اسمش تو چیلترینگ باشه.)
    اگه بازم نشد ، پاشین برین گیم نت محلتون بگین "آقا یه لول تازه بدین" بعد کپی می کنید و اوکی می شه !

6. 3 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

---
    اولین مساله اینه اطمینان حاصل کنی تو اون لحظه اینترنت خودت دچار مشکل نشده باشه
    من 4 بار فیلد شد تو همه موارد هم علتش دی سی شدن اینترنت خودم بود

8. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehdi680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Summoner's Rift

پيش فرض

داره خودمونی میشه mehdi680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Summoner's Rift

پيش فرض

اکانتم قفل شد

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

آقا چاکریم
    هر وقت هرچی نوشتم تشکری چیزی نگرفتم گفتم لابد کامپیوترشون می ترکه چیزی اصلا دیگه نمی تونن جواب بدن.
    -----
    اگه که آپدیت اررور نمی ده که باید بزارین همین طور انجام بده ( مخصوصا اگه توی Applying Patches هست.)
    اگه یه چند بار اررور داد می تونین فایل Solution رو از Rads به یه جای دیگه انتقال بدین تا از اول شروع به پچ کردن بکنه. ( این معمولا برای وقتی یه که قسمتی از پچ خراب دانلود شده یا اینکه رویت یکم پچ رو عوض کرده (زیااااد پیش اومده) یا اینکه فایلی داره که اسمش تو چیلترینگ باشه.)
    اگه بازم نشد ، پاشین برین گیم نت محلتون بگین "آقا یه لول تازه بدین" بعد کپی می کنید و اوکی می شه !

می رم از اداره دانلود می کنم می یارمش بی خیال خونه شدم :ی

یادش بخیر یه موقع چمپ مین شما فیز بود! بعد یه موقع لی سین رو برداشته بودی می گفتی بهترین چمپی که بازی کردم همینه! یادمه با ترینیستا یکی از بچه ها رو 1 به 1 له کرد ه بودی! یه موقع با ناسوس شروع کرده بودی و او نرو خدا یم دونستی تا اینکه توسط کانترش له شدی! همه این تاپیک رو حفظم :|و همیشه حرفتون این بود هیچ چمپی برتر از چمپ دیگه نیست! بازی بالانسه این بازی شما هست تعیین کننده هست!... در مورد بستن رانز هم توضیحاتی داده بودین! جالب بود تو این تاپیک همه خوب راهنمایی می کنن اما کسی رو ندیده به اندازه شما آموزش بده بازی رو شکارچی شکارچی ها!

12. 2 کاربر از Ali-ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من فکر میکردم خارجی باشین آخه خارجی هم چت میکردیم
    البته من سیلور پنجم اما dou میشم میتونیم چند بازی بازی کنیم اگه خوب بودم همیشه با هم بریم
    همه ادلیست های من ایرانی هستن چطور ممکنه ما با هم به زبانه بیگانه حرف زده باشیم قدرت خدارو
    خوش حال میشم با شما بازی کنم

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

سلام به همه رفیقا دوستان من بعده مدت طولانی برگشتم این چمپه رنگار بالاخره باف شد یا نرف؟

15. 2 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه last slayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تو قلب مشهد!!! فرامرز

پيش فرض

آقا چاکریم
    -----
    انصاا منم توییه روز صد صفه رو خوندم مطالبه خیلی نابی رو گفته بودین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •