پس ping این وسط بوقه هر چه سرعت پینگ پایین تر باشه سرعت لود صفحه با سرعت یکسان بیشتره مثلا شما اگه 128 سرعتت باشه و پینگت بالا باشه صفحه دیرتر باز میشه به نسبت زمانی که پینگت پایین تره باشه
پس ping این وسط بوقه هر چه سرعت پینگ پایین تر باشه سرعت لود صفحه با سرعت یکسان بیشتره مثلا شما اگه 128 سرعتت باشه و پینگت بالا باشه صفحه دیرتر باز میشه به نسبت زمانی که پینگت پایین تره باشه
مگه خبر نداری دوست عزیز؟
طبق اصل چهارم نیوتون هیچ مشکلی به صیانت ربط نداره
نه پینگ نه حجم نه قاطی کردن نه سرعت نه قیمت نه حجم بیشتر قیمت ارزانتر نه پشتیبانی
![]()
سلام اقا این صبانت به غیر تلفن هیچ راه ارتباطی دیگه نداره؟ ایمیل - خدمات انلاین از این چیزا من حدود 2 هفته س تو سایت ثبت نام کردم الانم هیچ خبری نیس
نه تلفن جواب می دهند صبانت نه نمایندگی اهواز و نه جواب شکایات رو میدهد دفتر تهران و جدیدآ 1 ماهه قطع و وصل بالا داره و سرعت شبانه از 350 شده 15 واقعآ عالیه و قیمیت ها بالا وووو
این صبانت اول تایم اوت بوده بعد دست و پا درآورده شده آی اس پی ! دیگه گندش دراومده. امکانش صفر هست این ماه تمدید کنم.
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=223ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=218ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=238ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=211ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=221ms TTL=51
افزایش بی رویه و بدون قانون هم مربوط به زیر ساخته ؟ قطع و وصلی مربوط به زیر ساخته ؟ جواب تلفن ندادن نمایندگی و جواب شکایت ندادن دفتر تهران بخاطر زیر ساخته ؟ افت سرعت از 350 به 15 برای سرویس 1 مگابایت از زیر ساخته ؟ نه بخاطر صبانته بخاطر غرور بالاست ......
x8800
پینگت با تهران چنده؟
Last edited by sswwee; 02-04-2014 at 01:47.
وب سایت مخصوص خربد و تمدید آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شما میتونم خرید کنم؟
Last edited by sswwee; 02-04-2014 at 01:44.
مرکز آپلود سنتر اینترنت صبانت راه اندازی شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتوانید فایل های خود را آپلود نمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)