تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1021 از 1298 اولاول ... 215219219711011101710181019102010211022102310241025103110711121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,201 به 10,210 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان این طرح جدید مخابرات رو دیدید که اومده ؟ اينترانت شرکت فن آوران اطلاعات پيشخوان ايرانيان
    2 گیگ اینترانت 17 هزارتومن ! (18 و 500 با مالیات) چه خبره مگه 17 هزار تومن برای 2 گیگ!
    البته این 17 هزار تومن برای یکساله ممکنه هزینه ی گیگ اضافه اش کمتر از اینها باشه.
    مخابرات یه همچین طرحی داره برای دفاتر پیشخوان که البته اون نامحدوده و فکر کنم ماهیانه 20 تومنه

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود بر دادا های خودم .

دوستانی که مخابرات دارند، ممنون میشم اگر به این سوالات پاسخ بدند :

1. من الان هم سرویس 10 مگ مخابرات رو مد نظر دارم برای خرید، منطقه ی مخابراتیمون هم شهید قندی هستش، سرعت دانلود تک کانکشن چقدر هست؟ منظورم از تک کانکشن، سرعت دانلود توی نرم افزار ها مثل مارکت های گوشی ها، به روز رسانی ویندوز و گوشی ها و یا دانلود با مرورگر هست نه با IDM.

ممنون میشم از دوستان اگر اسکرین شات از سرعت دانلودشون با مارکت ها و یا دانلود با دانلود منیجر خود مرورگر ها مثل فایرفاکس و کروم (پیش فرضشون) رو قرار بدند، لطف میکنید (از سرور های داخلی نباشه).

2. سرعت دانلود با استفاده از شیلتر شکن ها چطور هست؟ مثلا من دائم برام کریو وصل هست و توی این پارس آفلاین سرعت دانلود چه با کریو و چه بی کریو، یکی هست. حالا شما با فیلتر شکن بخواین دانلود کنید، با افت سرعت مواجه هستید؟ اگر آره، در چه حد؟

3. وضعیت ویدئو استریم ها چطوره؟ (ویدئوهای یوتیوب رو میشه راحت و سریع دید؟ این مورد فکر کنم برگرده به مورد 1 و 2 که پرسیدم و اگر اونا خوب باشه، اینم نباید مشکلی باشه).

4. سرعت باز کردن صفحات چطوره؟ ممنون میشم اگر تجربه ی خودتون از سرعت باز کردن صفحات به ویژه با شیلتر شکن در ساعات عادی و همینطور در ساعات رایگان رو بگید. چقدر با کندی روبرو هستید؟

5. وضعیت قطع بودن سرویس چطوره؟ کم؟ زیاد؟ کلا اگر توضیح بدید این رو هم، خوبه.

ممنون میشم اگر پاسخ این سوال ها رو دوستان لطف کنید و بهم بگید. شاد و پیروز و سربلند باشید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سرعت دانلود تک کانکشن چقدر هست؟
    تک کانکشن بین ساعات 1 طهر تا حدود 2 شب برای من حدود 60 کیلوبایته البته با نوسان و افت سرعت خیلی زیاد
    این هم یک تست تک کانکشن:

البته در ساعات رایگان وضعیت بهتر میشه

2. سرعت دانلود با استفاده از شیلتر شکن ها چطور هست؟ مثلا من دائم برام کریو وصل هست و توی این پارس آفلاین سرعت دانلود چه با کریو و چه بی کریو، یکی هست. حالا شما با فیلتر شکن بخواین دانلود کنید، با افت سرعت مواجه هستید؟ اگر آره، در چه حد؟
    من از freegate استفاده میکنم که سرعتش بد نیست.موقع دانلود با فری گیت سرعت چیزی حدود 120 تا 300 کیلوبایت سرعت دارم.البته این رو هم بگم که این سرعت هم خیلی نوسان داره
    سرعتش از حالت بدون فیلتر شکن بهتره ! سایت هارو هم بهتر باز میکنه

3. وضعیت ویدئو استریم ها چطوره؟ (ویدئوهای یوتیوب رو میشه راحت و سریع دید؟ این مورد فکر کنم برگرده به مورد 1 و 2 که پرسیدم و اگر اونا خوب باشه، اینم نباید مشکلی باشه).
    من معمولا میتونم ویدئوهای 360p رو بدون قطعی ببینم (با همون فریگیت) ولی کلا وضعیت یوتوب خیلی بد نیست.
    ولی خوب سایت های دیگه وضعیت خیلی بدی دارند برای من

4. سرعت باز کردن صفحات چطوره؟ ممنون میشم اگر تجربه ی خودتون از سرعت باز کردن صفحات به ویژه با شیلتر شکن در ساعات عادی و همینطور در ساعات رایگان رو بگید. چقدر با کندی روبرو هستید؟
    صفحه باز کردن خیلی بد نیست.البته بعضی وقت ها هم سایت های داخلی رو هم نمیشه بدون فیلترشکن باز کرد.وبگردیش با فیلتر شکن خوبه

5. وضعیت قطع بودن سرویس چطوره؟ کم؟ زیاد؟ کلا اگر توضیح بدید این رو هم، خوبه.
    من در ماه حدود 10 - 15 بار قطعی دارم بیشتر اونها هم 10 دقیقه بیشتر طول نمیشکند ولی خوب همون ها خیلی عذاب آورند بخصوص برای بازی آنلاین

4. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

البته بعضی وقت ها هم سایت های داخلی رو هم نمیشه بدون فیلترشکن باز کرد.وبگردیش با فیلتر شکن خوبه
    شدیدا تاکیید میشه
    من 80 درصد سایتایی رو که باز میکنم بدون فیلتر شکن باز نمیکه یا خیلی دیر و با چند بار رفرش بازمیکنه. 1 ماهی هست اینجوری شده برام.
    چرا اینجوریه دوستان؟
    واسه دانلود شبانه هم باید حداقل 7 تا دانلود همزمان بزنم تا سرعت 550 رو بهم بده. یک ماه اول رو خیلی بهم حال داد. سرعت دانلود 950 و همه چیزشمم عالی بود.بعد که اومدم 6 ماهشو گرفتم این بلارو سرم اوردن.
    امیدی نیست............

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تک کانکشن بین ساعات 1 طهر تا حدود 2 شب برای من حدود 60 کیلوبایته البته با نوسان و افت سرعت خیلی زیاد
    این هم یک تست تک کانکشن:

البته در ساعات رایگان وضعیت بهتر میشه

ممنون از پاسخت عزیز، همه چیزش پس تا حدودی میشه گفت بد نیست (چون شما از فری گیت استفاده میکنی و من کریو، طبیعتا کریو بهتر هست) ولی این تک کانکشن شدید رفت روی مخم، ای کاش این مشکل تک کانکشن رو نداشت، همین فردا میرفتم سر وقتش.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ممنون از پاسخت عزیز، همه چیزش پس تا حدودی میشه گفت بد نیست (چون شما از فری گیت استفاده میکنی و من کریو، طبیعتا کریو بهتر هست) ولی این تک کانکشن شدید رفت روی مخم، ای کاش این مشکل تک کانکشن رو نداشت، همین فردا میرفتم سر وقتش.
    عزیز مخابرات اصفهان نمیدونم ولی کرمان فری گیت بهتر از کریو چون پورت udp رو انگل کاریش میکنن.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همسایه ی طبقه ی بالای ما از آریافون اینترنت داره، با وای فای بهش وصل شدم و الان یک ساعته سایت speedtest رو درست بالا نمیاره تا تست بگیرم حتی و ... ؛ در صورتیکه پارس خودم بی هیچ مشکلی داره کار میده!

این یکم بدجوری آدمو توی انتخاب مخابرات مردد میکنه اونم برای من که دائم به اینترنت وصلم و کارم با اینترنته.

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

همسایه ی طبقه ی بالای ما از آریافون اینترنت داره، با وای فای بهش وصل شدم و الان یک ساعته سایت speedtest رو درست بالا نمیاره تا تست بگیرم حتی و ... ؛ در صورتیکه پارس خودم بی هیچ مشکلی داره کار میده!

این یکم بدجوری آدمو توی انتخاب مخابرات مردد میکنه اونم برای من که دائم به اینترنت وصلم و کارم با اینترنته.
    دوستِ عزیز مخابرات هم مثلِ اکثرِ شرکت های دیگه منطقه به منطقه فرق داره ، قطعا تستی که با سرویس همسایه تون انجام دادید معتبر تره.
    تو مخابرات حتی رو رنج IP ای هم که میگیرید تفاوت سرعت و کیفیت وجود داره چه برسه مرکز مخابراتی به مرکز مخابراتی
    فکر کنم مرکزتون را قندی گفتید که فکر کنم تو این مرکز کیفیت زیاد جالب نیست بازم از دوستانی که این مرکز هستند سوال کنید.
      محتوای مخفی: تست های عکس دار 

اینم تست برایِ شما با رنج 5.220

همین تست با رنج 37.255

رنج 5.221

با همین رنج مجدد و تست دانلود خالی

اینم اسپید تست با همون رنج 5.221

اینم IDM

یک چند وقتی بود رادیو جوان بدون قندون باز نمیشد ولی الان مجدد باز میشه و مشکلی نداره من الان یکی از ویدئوهاش را راحت با کیفیت 1080p استریم کردم.
    الان یوتیوب را هم چک کردم من گذاشتم رو Auto و خودش الان با کیفیت 360p راحت استریم کرد.

البته این تست ها برای الانِ که شب هست و ساعات رایگان ، در مورد روزانه اطلاعی ندارم.
    آخه کدوم عاقلی روزانه با کیفیت 1080p ویدئو می بینه.
    Last edited by M.Sadegh.M; 09-04-2015 at 01:56.

10. 2 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دیگه بالاخره هر چیزی بدیه خودش رو داره.مثلا پارس شبانه نداره ولی مخابرات شبانه داره.
    اگر قصد تعویض آی اس پی شما بخاطر شبانست بهترین جا همین مخابراته.شبانش وضعیت خیلی خوبه.مثلا تک کانکشن من توی ساعات شبانه روی یک مگابایته
    ولی خوب روزانش تعریفی نداره

12. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرعت تک کانکشن من از ساعت 9 شب تا 7 صبح روی 50KB هست چندین لینک همزمان سرعت حداکثر 200KB ..... سرویس 10 مگ ...من الله توفیق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •