تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1021 از 1042 اولاول ... 2152192197110111017101810191020102110221023102410251031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,201 به 10,210 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من شهر جدید هشتگرد هستم اینجا فقط مبین نت آنتن داره برای همین مودم ایرانسل رو بردم به مبین نت تبدیل کردم. حالا بخوام مخابرات بگیرم فیش تلفن روش زده تعاونی حالا نمیدونم مخابارت اینترنت بده یا نه. تو تهران که گیر داده بودن باید بری مدارک هیات مدیره رو بیاری. مبین نت هم که هزینه هاش زیاده و مخابرات که نامحدود هست برام بهتره . الان 1 مگش رو پسرخاله ام گرفته سرعتش خیلی عالیه. تازه تو تهران. تو هشتگرد نمیدونم. کسی تو هشتگرد هست داشته باشه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی نرمافزاری میشناسه سرعت و حجم دانلود در لحظه رو بصورت گراف ثبت کنه؟
    یعنی مثلا 24ساعت رو کامل نشون بده هرلحظه چه چیزی دانلود و اپلود شده و با چه سرعتی؟
    میخوام نوسان سرعت رو توی ساعات دانلود بفهمم چون خیلی نوسان داره
    سلام،
    از نرم افزار NetWorx استفاده کنین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من شهر جدید هشتگرد هستم اینجا فقط مبین نت آنتن داره برای همین مودم ایرانسل رو بردم به مبین نت تبدیل کردم. حالا بخوام مخابرات بگیرم فیش تلفن روش زده تعاونی حالا نمیدونم مخابارت اینترنت بده یا نه. تو تهران که گیر داده بودن باید بری مدارک هیات مدیره رو بیاری. مبین نت هم که هزینه هاش زیاده و مخابرات که نامحدود هست برام بهتره . الان 1 مگش رو پسرخاله ام گرفته سرعتش خیلی عالیه. تازه تو تهران. تو هشتگرد نمیدونم. کسی تو هشتگرد هست داشته باشه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
    از من به شما نصیحت ، هر چی شد بگیرید ، فقط مبین نت نه ...

4. این کاربر از .:Bardia:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از من به شما نصیحت ، هر چی شد بگیرید ، فقط مبین نت نه ...
    البته من مبین نت دارم اینجا چون شلوغ نیست سرعتم خیلی خوبه یعنی اینجا که من هستم سرچ میکنم هیچ وای فایی نیست سرعتم خیلی خوبه ولی به صرفه نیستش مخصوصا بخوام دانلود کنم.

تو منطقه شهید غریبی تهران چه شرکتی رو پیشنهاد میدین که سرعتش خوبه؟؟؟ خود مخابراتش نمیدونم خوبه یا نه.؟؟؟ اینترنت های وب خوبه ؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

البته من مبین نت دارم اینجا چون شلوغ نیست سرعتم خیلی خوبه یعنی اینجا که من هستم سرچ میکنم هیچ وای فایی نیست سرعتم خیلی خوبه ولی به صرفه نیستش مخصوصا بخوام دانلود کنم.

تو منطقه شهید غریبی تهران چه شرکتی رو پیشنهاد میدین که سرعتش خوبه؟؟؟ خود مخابراتش نمیدونم خوبه یا نه.؟؟؟ اینترنت های وب خوبه ؟؟؟؟؟
    من تهران نیستم ولی از های وب تعریف زیاد شنیدم ؛ بهتره بهشون زنگ بزنید و بپرسید در منطقه شما تعداد کاربراشون در چه حد هست ؛ اگه کم بود حتماً سرویس خوبی ارائه میکنند .

7. این کاربر از .:Bardia:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    از نظر پینگ با سرور های اروپا (برای گیم) کدوم ISP و سرویسی رو پیشنهاد می کنید تا قیمت 60-70 تومن ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    از نظر پینگ با سرور های اروپا (برای گیم) کدوم ISP و سرویسی رو پیشنهاد می کنید تا قیمت 60-70 تومن ؟
    پینگ خارجی توی هیچ کدوم از ISP ها ثبات نداره ؛ در بعضی مناطق پینگ بهتره و در بعضی مناطق پینگ همون ISP بیشتر ؛

من شاتل رو پیشنهاد میکنم .

10. این کاربر از .:Bardia:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در راستای نظر دوستان منم عرض میکنم،مبین نت دقیقا هم اندازه ی یه آدم خرج میگذاره رو دست صاحبش. انگار سرپرستی یه نفر رو به عهده گرفته باشی. واقعا خیلی زیاده هزینه هاش. من دقیقا فکر میکنم یه نفر به خانواده مون اضافه شده. میخوام از مخابرات بگیرم. البته هیچی از مخابرات نمیدونم. حتی نمیدونم کجا باید مراجعه کنم و شرایط و امکاناتش چیه. فقط به خاطر هزینه ی کمش باید برم سمت مخابرات. لعنت بر مبین نت. اولش همه چیزش عالی بود. دام پهن کرده بود. وقتی همه مردم افتادن به تله قیمتا رو زیاد کرد و کیفیت هارو کمتر. حالا عین زالو از خون مردم تغذیه میکنه.

12. 2 کاربر از پیمان. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در راستای نظر دوستان منم عرض میکنم،مبین نت دقیقا هم اندازه ی یه آدم خرج میگذاره رو دست صاحبش. انگار سرپرستی یه نفر رو به عهده گرفته باشی. واقعا خیلی زیاده هزینه هاش. من دقیقا فکر میکنم یه نفر به خانواده مون اضافه شده. میخوام از مخابرات بگیرم. البته هیچی از مخابرات نمیدونم. حتی نمیدونم کجا باید مراجعه کنم و شرایط و امکاناتش چیه. فقط به خاطر هزینه ی کمش باید برم سمت مخابرات. لعنت بر مبین نت. اولش همه چیزش عالی بود. دام پهن کرده بود. وقتی همه مردم افتادن به تله قیمتا رو زیاد کرد و کیفیت هارو کمتر. حالا عین زالو از خون مردم تغذیه میکنه.
    سرویس های مخابرات از نظر کیفیت در استان های مختلف فرق زیادی میکنه ؛ اگه تهران هستید ISP های بهتری مثل پارس و های وب هستند .

داره خودمونی میشه iliafshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من تا حالا مبین نت داشتم که چند وقتیه هم به شدت کیفیتش افت کرده هم پول زیادی می گره و هم دزدی و کلاهبرداری میکنه برای همین من میخوام ADSL بگیرم.تو منطقه 2 مخابرتی تهران (شهید مفتح) هستم بهترین شرکت ارائه دهنده اینترنت تو این منطقه به نظر شما کدوم شرکته؟اگر از دوستان کسی تو این منطقه از ADSl استفاده کرده خوشحال میشم نظراتشون رو بنویسند ! نظر خودم روی پارس انلاینه. چون بیشترین استفاده رو از اینترنت در ساعت های رایگان دارم پس کیفیت و سرعت تو این ساعت ها برام مهمه پارس انلاین از این نظر مناسبه؟ و یک سواله دیگه اینکه چجوری میشه نویز خط و و کلا هر عامل دیگری که باعث افت کیفیت از طرف سیم های خونه میشه رو قبل از گرفتن ADSL فهمید؟

15. 2 کاربر از iliafshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •