بعد این میاد
حالا چکار کنم
بعد از وارد کردن یوزر و پسورد یس که میزنم این میاد
no را که میزنم این میاد
بعد از finish در اخر
![]()
بعد این میاد
حالا چکار کنم
بعد از وارد کردن یوزر و پسورد یس که میزنم این میاد
no را که میزنم این میاد
بعد از finish در اخر
![]()
سلام دوستان
ما يه شركت تاسيس كرديم از ADSL استفاده ميكنيم متاسفانه يكي از دوستان قديمي ما كه باهاش رو در وايسي هم داريم هر روز پا ميشه مياد و شروع ميكنه با لپ تاپش به ما وصل شدن (pass رو خودمون داديم متاسفانه) ..ميتونم از كامپيوتر خودم wireless رو قطع كنم چون خودم با lan وصل هستم اما همكارم كه اونم لپ تاپ داره قطع ميشه ميشه به نوعي پهناي باند اون مزاحم رو كم كرد از روتر موردم؟ ممنون ميشم راهنماييم كنيد....
باید از mac filter استفاده کنی!
Mac addresse کارتهایی رو که میخواهیی بتونن وصل بشن اضافه کن و بقیه رو ببند.
دوستان من پینگ گرفتم ولی بعضی مواقع time out میده
یعنی بعد از چند تا بسته این ارور رو میده
وی.پی.ان من هم فکر می کنم به همین دلیل قطع میشه
اشکال از چیه؟
1. وی.پی.ان
2. آی اس پی
3. کابل های مخابرات
4. ویندوز
مشکلتون کجاست؟
نشون میده خطتون درست رانژه نشده ممکنه اسپلیتر رو برعکس وصل کرده باشید یا از صفربند یا دوشاخه ضد برق استفاده میکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من دو تا اسپلیتر داشتم و هر دو رو واسه تلفن استفاده کردم، و adsl رو مستقیم به یه پریز نزدیک میزنم، توی سرعت هم فرقی احساس نکردم؛ یعنی اینک با اسپلیتر یا بدون اون! حالا به نظر شما اسپلیتر واسه adsl بدرد میخوره یا اینکه فقط واسه تلفنه که خش خش نکنه؟!
خیر اسپلیتر هیچ تاثیری روی کارکرد مودم نداره و فقط برای تلفن کاربرد داره . این موضوع قبلا توسط جناب a6l3i کاملا موشکافی شده.
ممنونم دوستان اگه بيشتر راهنماييم كنيد ممنون ميشم!
سلام بچه ها یه سوال زود تو رو خدا جواب بدید...من linksys120n دارم بعد یه سوال داشتم این چراغ wirlessesh همش داره مش زنه...یعنی موقعه ای که حتی با wirless کار نمی کنم ..یعنی کسی داره استفاده میکنه؟passwordam داره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)