سلام
اینترنت سکوریتی ، آنتی ویروس + فایروال
سلام
اینترنت سکوریتی ، آنتی ویروس + فایروال
سلام
من یه چند ماهی که از آنتی ویروس نو 32 استفاده میکردم و حالا پاکش کردم و الان می خوام آنتی ویروس کسپراسکای رو نصب کنم ولی موقع نصب این پیغامو پایین رو میده! هرکار کردم اون فایلو پیدا نکردم پوشش هم از درایو C پاک کردم ولی هنوز میگه یه فایله نود32 هنوز فعاله!!
لطفا کمکم کنید.........
سلام
من یه چند ماهی که از آنتی ویروس نو 32 استفاده میکردم و حالا پاکش کردم و الان می خوام آنتی ویروس کسپراسکای رو نصب کنم ولی موقع نصب این پیغامو پایین رو میده! هرکار کردم اون فایلو پیدا نکردم پوشش هم از درایو C پاک کردم ولی هنوز میگه یه فایله نود32 هنوز فعاله!!
لطفا کمکم کنید.........
سلام
به آدرس زیر برید ، دوست و استاد بسیار عزیزمون ( محمدرضا جان ) بطور کامل توضیح دادن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من اینترنت سکیوریتی 2010 دارم ، مشکلم اینه که همش میخواد آپدیت کنه ، با اینکه توی تنظیماتش براش زمان هم تعیین کردم ولی معمولا هر دو روز زرد میشه و میگه آپدیت کنم ، وقتی هم چندبار آپدیت بشه کی فعلی بلاک میشه و باید کی جدید داد
خواستم بدونم راهی هست جلوی آپدیت های زیاد کسپر بگیرم یا نه ؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
همین که تنظیمات آپدیت رو روی دستی ( manuall ) قرار بدید، دیگه از حالت خودکار خارج شده و آپدیت نمیشه تا هر وقت که خودتون آپدیت کنید.
پیغام زرد شدن کاسپر رو هم میتونید نادیده بگیرید یا اینکه در نسخه 2010 تا اونجا که یادم هست با زدن گزینه hide messeage پیغام رو مخفی کنید.
سلام
دوست عزیز ارزش آنتی ویروس به آپدیت بودن اونه ،
ضمنا فقط حجم آپدیت اولیه زیاده ، بعدش دیگه زیاد حجم ندارن .
آپدیت روی خودکار نیست و من تنظیمات روی دستی قرار دادم ... و بهش تاریخ 20 هر ماه هم دادم اما چون هشدار آپدیت مدام میده مجبور میشم آپدیتش کنم اگه هم مخفیش کنم بعد مثلا 5 روز قرمز میشه و پیغام قرمز داده ها منسوخ و کهنه شده میدهد،
منم دوست دارم داده ها آپدیت بشه ولی اینقدر پشت هم و به دفعات زیاد لازم نیست و مهم تر اینکه باعث میشه کی فعالم از بین بره و من هر چند روز یه بار دنبال یه کی جدید بگردم
کسی راه حلی برای حل مشکل من داره ؟؟؟
Last edited by Vivah; 06-11-2011 at 01:12.
سلام.
آیا کسپر را هم میشه مثل نود فایل های آپدیتش را آفلاین از روی یه سیستم کپی کرد و باهاشون کسپر یه سیستم دیگه را آپدیت کرد؟
ممنون
سلام دوستان..من کسپر 2012 دارم.بعد که یه فلش وصل میکنم و میگرده یه تروجان مثلا پیدا میکنه یه گزینه میاد که میخواد کل درایو ویندوز رو بگرده و بعد ریست کنه کامپیوتر رو....هر بار فلش تروجان دار وصل میکنم باید یه بار کامپیوتر رو ریست کنه...چرا؟
بله امکان داره ، حتی میشه پوشه ای برای ذخیره آپدیتها مشخص کنید تا در هنگام آپدیت ، یک نسخه از آپدیتها را در این پوشه ذخیره کند. این پوشه را به هر کامپیوتری ببرید و نسخه مشابه کسپر شما را داشته باشه ، بدون مشکل آپدیت میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)