شما به فکر تیم خودت باش ! همین پلگرینی از صدتا مربی لیگ برتری داغون بهتره ! نمونش فرگوسن ! اگه فرگوسن مربی بود منچستر تو فینال لیگ قهرمانان 90 دقیقه له نمیشد![]()
شما به فکر تیم خودت باش ! همین پلگرینی از صدتا مربی لیگ برتری داغون بهتره ! نمونش فرگوسن ! اگه فرگوسن مربی بود منچستر تو فینال لیگ قهرمانان 90 دقیقه له نمیشد![]()
ویرایش شد ...
Last edited by Mokafating; 11-06-2009 at 22:46.
چقدر خشنی شما ! یه پیشنهاد دوستانه داد همین ! جوش نیار !
قبلا مربیه ویارئال بوده و واقعا این تیمو در بالاترین سطح نگه داشته بود ! به نظر من تو رئال هم موفق خواهد بود ! البته انشاالله !
البته باید توجه کرد ما هدفمون از لالیگه خیلی بزرگتره !! لالیگا ها فقط این کاتالانا هستن ! ما باید با لیگ برتر بازی های خوبی بکنیم تا بتونیم به 10 تا جام برسیم !قبلا مربیه ویارئال بوده و واقعا این تیمو در بالاترین سطح نگه داشته بود ! به نظر من تو رئال هم موفق خواهد بود ! البته انشاالله !
به نظر من توی لیگ دیگه از خوانده راموس که بهتر نمی تونیم پیدا کنیم ! اگه یه مربی جام باشگاها می اووردیم بهتر بود !!
wow wow wow
وااای
چه خبره تاپیک
ایول بچها دست و پنجتون درد نکنه
در مورد ریبری بگم مهم نیست
اگه این فصل نشد فصل بعد دی
ولی باید مایکون رو بگیریم
و چند دفاع خوب
هافبک دفاعی هم همین لاس خوبه
====================
بینم کی بود به منچستر بد گفت؟؟؟؟!!!!!!!! دی
فردا ایشالا خبرهای خوشتری میشنویم
بچها این اردوهای تیم ملی لعنتی کی تموم میشه
دلم لک زد که کریس و کاکا رو با لباس رئال ببینم
البت ویا رو نیز هم
به نظر من راموس اگه همون راست بازی کنه بهتره ! ما دنبال دفاع وسط باشیم خیلی بهتره الان !وااای
چه خبره تاپیک
ایول بچها دست و پنجتون درد نکنه
در مورد ریبری بگم مهم نیست
اگه این فصل نشد فصل بعد دی
ولی باید مایکون رو بگیریم
و چند دفاع خوب
هافبک دفاعی هم همین لاس خوبه
====================
بینم کی بود به منچستر بد گفت؟؟؟؟!!!!!!!! دی
فردا ایشالا خبرهای خوشتری میشنویم
بچها این اردوهای تیم ملی لعنتی کی تموم میشه
دلم لک زد که کریس و کاکا رو با لباس رئال ببینم
البت ویا رو نیز هم
بله 100% همه ی رئالی ها دلشون برا قهرمانی در اروپا تنگ شده ! تازه این فصل هم فینال در ورزشگاه ما برگزار میشه !
همه چیز امادس تا یه فصل رویایی رو داشته باشیم !
آخ آخ بريد تو تاپيك بقلي ببينيد از حسودي دارن چي مينوسن
راستي جنبه بچه هاي منچستر هم خيلي كمه
پست من بعد از چند دقيقه بر فنا رفت و نزديك بود اخطار بگيرم
به گزارش RmadridFC: داوید ویا قیمت بسیاری دارد ولی داوید سیلوا اصلا فروشی نیست.
رئال مادرید به دنبال خرید داوید سیلوا بود ولی مقامات والنسیا اعلام کردهاند او را نمیفروشند. والنسیا میخواهد دست کم یکی از ستارگانش را نگاه دارد. آنها برای حل مشکلات مالی مجبور به فروش بازیکنان خود شدهاند اما مانوئل یورنته، رییس جدید باشگاه گفته تلاش میکند داوید سیلوا، داوید ویا و رائول آلبیول را نگاه دارد:
«سیلوا فروشی نیست و پیشنهادی هم برای او نرسیده.» خورخه والدانو مدیر رئال هم گفته بود قیمت داوید ویا به حدی بالاست که قابل خریدن نیست. چلسی هم ویا را میخواهد و بارسلونا و رئال مادرید هم مدتهاست میگویند دنبال او هستند. البته سیلوا برای والنسیا بازیکن مهمتری به شمار میرود.
به گزارش RmadridFC: منچستریونایتد با قبول پیشنهاد نجومی رئال مادرید برای فروش کریستیانو رونالدو به این تیم موافقت کرده و انتظار می رود مذاکرات باشگاه مادریدی و ستاره پرتغالی تا پایان ماه ژوئن به انتقال قطعی او به رئال منجرشود
منچستریونایتد به طور رسمی اعلام کرد که با پیشنهاد نجومی رئال مادرید مبنی بردراختیار گرفتن کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی خود موافقت کرده است. مادریدیها از دوسال پیش تاکنون برای خریدن رونالدو تلاش می کردند ولی باشگاه انگلیسی هربار با پیشنهاد باشگاه تحت هدایت رامون کالدرون برای فروش رونالدو مخالفت می کرد.
اما رئیس جدید باشگاه اسپانیایی فلورنتینو پرس چند روز پیش کاکا ستاره برزیلی میلان را با 65 میلیون یورو به سانتیاگوبرنابئو آورد و او را بعد از زین الدین زیدان که با 73 میلیون یورو درسال 2001 به همین تیم انتقال یافته بود، دومین بازیکن گران قیمت تاریخ کرد.
حالا با فروش کریس رونالدو به رئال مادرید با مبلغ 94 میلیون یورو که دو باشگاه برسرآن توافق کرده اند، رکورد جدیدی درنقل وانتقالات بازیکنان دنیای فوتبال رقم می خورد. انتظار می رود مذاکرات رئال مادرید با کریس رونالدو تا پایان ماه جاری میلادی و یا زودتر ازآن به پایان رسد و او به طور رسمی بازیکن تیم اسپانیایی اعلام شود.
در بیانیه رسمی باشگاه منچستریونایتد که امروز صبح بدین منظور منتشرشده آمده است:" منچستریونایتد از سوی رئال مادرید پیشنهاد 80 میلیون پوندی برای فروش رونالدو دریافت کرده که یک رکورد جهانی در بازار نقل و انتقالات محسوب می شود. با توجه به اظهارات کریستیانو رونالدو در مورد علاقه او به ترک منچستریونایتد و بعد از مذاکره به مدیربرنامه های او، یونایتد موافقت کرده تا مسوولان رئال مادرید با این بازیکن وارد مذاکره شوند.انتظار می رود مذاکرات دو طرف تا 30 ژوئن به پایان رسد و باشگاه تا آن تاریخ دراین رابطه اظهار نظری نخواهد داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)