تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1021 از 2376 اولاول ... 21521921971101110171018101910201021102210231024102510311071112115212021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,201 به 10,210 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

آرش آقای گل
    انتخاب بهترین بازیکن از جمع نفرات استقلال به واقع کار مشکلی است. در دیدار برابر پیکان اگر یدالله اکبری اخراج نمی شد چه بسا فوتبال چشم نواز استقلال روز به مراتب سخت تری را برای مدیرروستا و شاگردانش رقم میزند. پیکان که در ابتدا همه راههای نفوذ را بسته بود صاحب یک ضربه پنالتی شد که روی خطای پژمان منتظری به دست آمد. طالب لو اما با مهار این پنالتی یکبار دیگر قابلیت خود را در دفع پنالتی به رخ کشید تاروحیه مضاعفی به تیم تزریق کند با این حال 1 دقیقه بعد پیکان روی یک ضربه کرنر و سرزنی سعید لطفی به گل رسید تا استقلال در خانه عقب بیفتد. استقلال البته به سیاق دیدارهای قبلی روند هجومی را در دستور کار قرار داد تا هماهنگی جباری و جانواریو در کمربند میانی میانه میدان را خیلی زود در انحصار استقلال درآورد. همین روند حرکتی بود که با خطایی روی خسرو حیدری یک پنالتی را برای استقلال به ارمغان آورد. پنالتی آرش برهانی به تور دوخته شد تا روز خوب این بازیکن استارت بخورد. دقایقی بعد باز هم این برهانی بود که ضربه سر جانواریو را با یک سرزنی دیگر تکمیل کرد گل دوم را به نام خود ثبت کرد. گل سوم برهانی اما در فاصله ای کوتاه با یک ضربه آکروباتیک حساب کار را در همان نیمه اول یکسره کرد. نیمه دوم را استقلال کمی محتاط تر آغاز کرد که این احتیاط با اخراج یدالله اکبری از بازی به اوج رسید. استقلال با این حال همچنان دفاع منطقی را در دستور کار قرار داده بود و حفظ توپ قابل توجهی داشت که با حملات جسته و گریخته همراه می شد. برهانی هم اتفاقا برای حفظ پیروزی جای خود را به بیژن کوشکی داد تا استقلال شکل دفاعی تری به خود بگیرد. پیکان اما در غالب زمانی که استقلال 10 نفره بود نتوانست از برتری عددی خود استفاده کند. اما این اتفاق در 10 دقیقه انتهایی بازی شکل دیگری به خود گرفت و پیکان توانست از فرصت هایش بهتر استفاده کند. نتیجه این شرایط به ثمر رسیدن گل دوم پیکان توسط ایمان حیدری بود که 10 دقیقه انتهایی بازی را نفس گیر کند. حملات پیکان اما مغلوب دفاع استقلال شد تا در نهایت چربش تفکرات قلعه نویی در روز درخشش برهانی وقرق صدر جدول گلزنان توسط او به تفکرات مدیرروستا ، استقلال را برنده این میدان کند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بازیسازی می کنم و دیده نمی شوم
    اکبرپور: بیشتر از همه به آرش کمک کردم
    زوج سیاوش اکبرپور و آرش برهانی این روزها خط حمله استقلال را به یکی از نقاط قوت این تیم تبدیل کرده است. اکبرپور یک بازیساز دونده نشان داده که نقش بسزایی در بردهای اخیر استقلال داشته است. بازیکنی که این روزها به مهره مطلوب قلعه نویی تبدیل شده از اوضاع و احوال فعلی اش می گوید.
    * خیلی ها معتقدند تو نقش بسزایی در گل زدن های آرش برهانی داری. اینطور فکر می کنی؟
    - من خیلی بابت شرایط این روزهای آرش خوشحالم. خیلی دوست داشتم آرش به روزهای اوجش برگردد و نزدیک به خودش شود. خود آرش هم می داند که من بیشتر از همه کمکش کردم. من هم با شنیدن حرف های قلعه نویی و تعریف هایی که از آرش کرد، تصمیم گرفتم بیشتر گل بزنم.
    * اما تو همین حالا هم روند خوبی را در استقلال پیش گرفته ای و جزو نفرات تأثیرگذار تیم هستی.
    - در فوتبال ایران همیشه بازیکنانی که بیشتر گل می زنند، بهتر دیده می شوند اما بازیکنی که بازیسازی می کند، دیده نمی شود.
    * همچنان معتقدی استقلال قوی ترین تیم لیگ ایران است؟
    - بله، تیم ما مدعی اول قهرمانی است و تنها رقیبش می تواند پرسپولیس باشد. استقلال و پرسپولیس جز یکدیگر رقیب دیگری برای قهرمانی ندارند.
    * از اینکه قلعه نویی از آرش تعریف کرده، ناراحتی؟
    - نه اصلاً ناراحت نیستم. آرش دوست خوب من است. اصلاً چنین خصلتی در بین بازیکنان استقلال وجود ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهاجم جدید استقلال در برزیل پیدا شد
    رجبی: روی پرسپولیس را کم می کنیم

گویا سفر رضا رجبی به برزیل به پیدا کردن یک مهاجم ششدانگ و چهارچوب شناس ختم شده است. پس از اینکه دیروز روی خروجی یکی از خبرگزاری ها خبری بود مبنی بر اینکه شاید رجبی تا 3 هفته دیگر به ایران برنگردد با هتل او در برزیل تماس گرفتیم و از قضا (!) موفق به مکالمه با او شدیم. رجبی که انتقادهای اخیر از دی کارمو مهاجم گل نزن پرسپولیس را شنیده بود، می گفت: «آقا یک فوروارد پیدا کرده ام که روی استقلالی ها را پیش پرسپولیسی ها سفید کند. قول می دهم فوتبال ایران چنین مهاجمی به خود ندیده است.»
    از جزئیات مهاجم جدید آبی پوش از دفاع آخر سال های دور این تیم پرسیدیم: «اسمش روبرتو سیلوا فیلیو است و 29 سال سن دارد، بازیکن سابق اسپورتینگ لیسبون پرتغال و حال حاضر سائوپائولو برزیل که با تیم شهر لیسبون در فصل 2005 – 2006 قهرمان پرتغال شده است.»
    رضا رجبی معتقد است اگر دیر می جنبیده یک باشگاه چینی او را روی هوا می زده و از این بابت استقلال شانس آورده است. حالا این که استقلال چگونه می تواند یک مهاجم را از سائوپائولو، یکی از پرافتخارترین و بزرگ ترین تیم های برزیل به ایران بکشاند خود جای سوال دارد. هرچند ما هر چه در میان بازیکنان این تیم گشتیم چنین نامی پیدا نکردیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

گل می زدم اما دیده نمی شدم
    برهانی: امیدوارم دایی دعوتم کند
    برای پیدا کردن ستاره روزهای اخیر استقلال نیازی به کنکاش نیست. آرش برهانی همین نزدیکی هاست. مغضوب فصل گذشته و محجوب این روزهای هواداران استقلال فاصله بین یک فصل. انگار باید طی می شد تا برهانی تبدیل شود به همان فوروارد مستعد گذشته ها. برای استقلال چه چیزی بهتر از یک آرش برهانی آماده؟
    * چه اتفاقی افتاد که از یک مهاجم گل نزن به یک مهاجم گلزن تبدیل شدی؟
    - من فصل قبل در 6 بازی اول 4 گل زدم اما چون تیم نتیجه نمی گرفت، بازی هیچ بازیکنی به چشم نمی آمد بعد هم که خودتان شاهد بودید مشکلات زیاد شد و خیلی قضاوت ها درباره من با بی انصافی انجام می شد. همه اینها دست به دست هم داد تا از لحاظ روحی به هم بریزیم.
    * و امسال این مشکلات همه حل شده؟
    - امسال واقعاً هیچ مشکلی ندارم. هر وقت آرامش و تمرکز داشته باشم، می توانم بهترین بازیها را بکنم و گل های خوبی بزنم.
    * به طور کلی استقلال خیلی یکدست شده. قبول داری این هماهنگی شرایط تو را هم بهتر کرده است؟
    - من از تمامی بازیکنان تشکر می کنم چون همه آنها دوست دارند من گل بزنم. همچنان از کادر فنی ممنونم چون تمرینات ویژه ای برای بهتر شدن من در نظر گرفت و البته یک تشکر هم برای هواداران استقلال که حمایتم می کنند.
    * اگر همینطور پیش بروی عنوان آقای گلی لیگ را هم تصاحب می کنی.
    - من به آقای گلی فکر نمی کنم چون موفقیت استقلال از همه چیز برایم مهمتر است. در واقع قهرمان شدن استقلال مهمتر از آقای گل شدن من است.
    * فکر می کنی رقیبان اصلی تو برای آقای گلی چه کسانی هستند؟
    - همه کسانی که در جدول گلزنان حضور دارند و مدعی هستند می توانند برای من رقیب باشند.
    * حال که آرش برهانی به مرز آمادگی رسیده چقدر به بازگشت به تیم ملی فکر می کنی؟
    - آرزوی هر بازیکنی رسیدن به تیم ملی است. بعد از چند مدت دوری دلم واقعاً برای تیم ملی تنگ شده. امیدوارم که علی دایی این بار دعوتم کند هر چند او سرمربی تیم ملی است و همه چیز بستگی به تصمیم علی دایی دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بازگشت عنایتی به استقلال عملی نیست
    حضور رضا عنایتی در جایگاه VIP استادیوم آزادی در جریان بازی استقلال و پیکان دوباره شایعه بازگشت او به استقلال را تقویت کرد. دیروز خبر بازگشت آقای گل آبی پوش دهان به دهان می چرخید و حتی شایعه شده بود که استقلال قرار است از میان امیرآبادی و مجیدی یک نفر را به جای او به النصر بدهد و البته مبلغی پول هم به عنوان خسارت به باشگاه اماراتی بپردازد اما پرس و جوی ما باعث شد بفهمیم رضای آقای گل تحت هیچ شرایطی نمی تواند وسط فصل النصر را رها کند و باید تا پایان دوری الامارات صبر کند. اواخر سال 87 یعنی زمانی که استقلال خود را آماده حضور در جام باشگاههای آسیا می کند، وقتی است که عنایتی می تواند به تهران برگردد و پیراهن شماره 11 خود را از میثم منیعی پس بگیرد.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بمناسبت بازی با ذوب اهن

استقلال حمله
    آرش بايد گل بزنه
    استقلال حمله
    ذوبي آتيش بزنه
    استقلال حمله

استقلال حمله
    سيا بايد گل بزنه
    استقلال حمله
    منصور آتيش بزنه
    استقلال حمله

استقلال حمله
    پيروز بايد گل بزنه
    استقلال حمله
    خلعتبري آتيش بزنه
    استقلال حمله

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تقدیم به سرداران بی بدیل استقلال و امیر قلعه نویی
    خوان دوازدهم : سرنگونی پیکان

بخوان دوازده چه شد پر فسون که پیکان زجدول شدی باژگون
    یلان سفید پوش روستا مدیر بناگاه ز افلاک فتادی بزیر
    یلانی بلند اختر و نیک بخت به آبی نمود روزگاران چه سخت
    چو ناصر برفتی بدیدارشان نبودی سرانجام خوش کارشان

دگر بار فیروز همان طنزگوی نشاندی به ماتم که روکنز پوی

همه آبیان بیمناک از نبرد بمیدان نهادی بسی پایمرد
    کمر سفت کردی به ریسمان وبند که امروز باید کلک را بکند
    چنین گفت امیر ستیزنده خوی سیه گربه و بخت بد را بشوی
    بکین خواهی 4 سال نبرد قدیم بگسترده در پیش خوان وعدیم
    که امروز بینید هنر های نیک دریبل و بسی ضربه و تاکتیک
    به آرش همان نیزه دار دلیر بگفتا هنررا نشان ده که بیند امیر
    همه تاژیان رو نهاده به رزم به افکند پیکان همه رای جزم

چو داور به سوت رزم آغازکرد کتابی گشود و سرقصه را باز کرد

بگاه دوو بیست چو بازی رسید که داور بناگاه بسوتش دمید
    پنالتی چه بی موقع و بی دلیل که خواهد ببندد یلان را به پیل
    چه غافل که ره را ببندد وحید به ره شوت طهماسب شیرشید
    جهان آفرین تا جهان آفرید پنالتی بگیر این چنین کس ندید
    همه آبیان شاد و فرخنده ناک به افسون این مرد نیکو و پاک
    هنرهای وی را هزار آفرین بگفتند مردان ایران زمین
    چون پیکانیان بخت دادند زکف یکی بخت دیگر نکردی تلف

بکرنر چو پژمان سوتی بداد همانرا سعیدش زکف در نداد
    بدروازه تاژیان در سپوخت همان توپ نیکو بتورش بدوخت

سه وسه دقیقه چوگشتی روان که نوبت به آرش رسید این زمان
    حریف با خطا کرد مردی نگون بسوت اندر آورد داور پنالتی کنون

یکی شوت فنی که آرش زدی که دروازه بان سوی دیگر شدی
    دگر بار آرش چهار گاه بعد به دروازه آتش زدی همچورعد
    به سیم گل آین آرش پیش تاز به قیچی زدی شوتکی دل نواز
    هنر را درعالم بغایت رساند که دایی بر او آفرین ها بخواند
    به دفترنوشتی چه نیکو سخن که یادم بماند بخوانم ورا انجمن

به نیمه رسید وقت بازی بسر که داور نواختی بسوتش شرر
    بیآورد فرمان، به رختکن روید قوا را دگر باره تجدید کنید

برختکن شتابان همه رفته شاد ازین فتح شیرین ونیکونهاد
    امیر پند و اندرز فراوان داد به هافبک دویدن شتابان داد
    بحباری آن مرد نیکو خصال بگفتا که پاس رابده هردوبال
    دریغا یدالله پند نا شنید همه آبیان را بکرد نا امید
    چه ناشی زدی او حریف نژند خطا گونه آنسان حریف درفکند
    چو داور به اخراج او سوت زد همی تیم آبی چو ناک اوت کرد
    به پیکانیان جانکی تازه داد به آنان قوایی، بی اندازه داد
    همه یکسره شور و حمله کنان بتاختند همه سوی دروازه بان

بناگاه ایمان به یک شوت راست به دروازه آبیان در نواخت
    نتیجه کنون شد بنزدیک هم سپردند همه آبیان دل به غم
    که این چند دقیقه بسالی گذشت به آبی دلان وه چه سختی نهشت

به رای خداوند و بخت بلند گرفتند این آبیان امتیازی بچند
    که پیکان ز جدول بیفتاد سخت بچند پله آبی به بالا برفت
    .
    .
    کنز پوی=جوینده گنچ
    محسن سلیمانی- آ ل

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نویی تجربه تلخ بازی با پرسپولیس را تکرار کرد

كاش قلعه نويى كمى جسارت داشت

پس از اخراج يدالله اكبرى امير قلعه نويى، سرمربى استقلال گلزن ترين بازيكن ميدان را بيرون كشيد و بيژن كوشكى را جانشين وى كرد. پس از آن انتظار مى رفت با توجه به سروسامان نسبى كه استقلال در كارهاى دفاعى گرفت براى آنكه دوباره بر توپ و ميدان سوار شود يك مهاجم دونده با قدرت حمل توپ و مسلط به فوتبال زمينى را به ميدان بفرستد كه روى نيمكت كسى جز فرهاد مجيدى( با احترام به احمد خذيراوى كه به دليل كم تجربگى اسمش را نياورده ايم.)

اين خصوصيات را نداشت اما قلعه نويى باز هم از ترس اينكه هجومى شدن تيمش اين فرصت را پيش بياورد كه پيكانى ها خط دفاع استقلال را تحت فشار قرار دهند از آوردن وى خوددارى كرد و به دلايلى كه نمى دانيم او را روى نيمكت نشاند. ديروز مجيدى مى توانست نه به اندازه برهانى اما يك مهاجم گلزن باشد و او اين فرصت را به دليل احتياط قلعه نويى از دست داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى:
    بازى در پرسپوليس و استقلال سخت است

مهاجم استقلال تهران گفت: كارشناسان بايد نيمه پر ليوان را ببينند و نسبت به دى كارمو انتقاد منصفانه داشته باشند. آرش برهانى، در مورد اينكه مهاجم پرسپوليس را در عدم گلزنى به وى تشبيه كرده اند، اظهار داشت: فكر مى كنم دى كارمو همانند سال گذشته من دچار عدم اعتماد به نفس شده است؛ اما نبايد به او فشار آورد. وى افزود: سال قبل در شش هفته اول چهار به گل ثمر رساندم؛ اما به قدرى انتقاد غير منصفانه شد كه ديگر نتوانستم گلزنى كنم. اين بازيكن ادامه داد: به نظرم اين راه درست نيست كه يك بازيكن را اين همه مورد انتقاد قرار دهند. او موقعيت هاى خوبى را از دست داده است؛ اما توانست براى خود موقعيت خلق كند و مهم هم همين مسأله است. برهانى تصريح كرد: بازى در تيم هاى پرسپوليس و استقلال سخت است، شايد يك بازيكن به لحاظ فنى خوب باشد؛ اما در زمين كارايى ندارد. بايد به بازيكنان در اين دو تيم زمان داد تا با شرايط آشنا شوند به خصوص كه در اين دو تيم توقعات بالا است. اين مهاجم كه با به ثمر رساندن سه گل خود را به صدر گلزنان ليگ رساند، در اين باره گفت: براى من موقعيت تيمى مهم تر از آقاى گلى است، ابتدا دوست دارم استقلال قهرمان شود و سپس آقاى گل شوم. وى همچنين درباره تمجيد قلعه نويى از وى پس از بازى مقابل پيكان عنوان كرد: او به من لطف دارد. قلعه نويى از سه سال پيش خواهان حضور من در استقلال بود و خودم فكر مى كنم يكى از بازيكنان مورد علاقه او هستم. از او تشكر مى كنم چرا كه در اين مدت زحمات زيادى برايم كشيد و دوست دارم باز هم جواب اعتماد او را بدهم. برهانى در مورد جريان بازى روز گذشته مقابل پيكان ابراز داشت بازى سختى بود. هر دو تيم فوتبال خوبى را به نمايش گذاشتند. آنها در خط حمله عالى بودند و هافبك هاى اين تيم براى لحظاتى كار ما را دشوار كردند. اين بازيكن افزود: اگر اشتباه داورى نبود مطمئنا پيكان را با گل هاى بيشتر شكست مى داديم داور در اخراج اكبرى عجله كرد. مهاجم استقلال در ارتباط با تمايل رضا عنايتى براى بازگشت، اظهار داشت: عنايتى بازيكن بزرگى است و مى تواند در ليگ قهرمانان آسيا به تيم ما كمك كند. خوشبختانه جو استقلال به قدرى صميمى شده كه هيچكس از بازگشت بازيكنى ناراحت نمى شود و ما از بازگشت او استقبال مى كنيم. برهانى كه پس از هت تريك پس از بازى ديروز اعلام كرده بود دوست دارد مورد توجه سرمربى تيم ملى قرار گيرد، در اين رابطه عنوان كرد: سعى مى كنم به گونه اى بازى كنم كه بتوانم نظر على دايى را جلب كنم. اميدوارم او نظر مثبتى روى من داشته باشد چرا كه آرزوى هر بازيكنى است كه در تيم ملى بازى كند. وى در پاسخ به اين سوال كه على دايى چه ميزان مى تواند به پيشرفت او كمك كند گفت: به هر حال او مهاجم بوده است و اگر دعوت شوم از تجربيات او استفاده مى كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يدالله اكبرى:
    قهرمانى آسيا را كم دارم

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در بازى مقابل پيكان براى نخستين بار در عمر فوتبالم از بازى اخراج شدم. يدالله اكبرى، درباره بازى استقلال مقابل پيكان اظهار داشت: تيم ما ديروز بازى بسيار خوبى را انجام داد. بازيكنان تيم به خصوص بعد از اخراج من بسيار تلاش كرده و با غيرت بازى كردند. وى افزود: پيروزى شيرينى بود؛ اما شخصا در حال سكته بودم. فشار زيادى روى من بود و اگر بازى مساوى مى شد، شرايط خوبى برايم پيش نمى آمد. اين بازيكن در پاسخ به اين سئوال كه چرا با اين بدشانسى ها روبرو مى شود، عنوان كرد: امسال در بعضى بازى ها مسائل دست به دست هم مى دهد تا بدشانسى بياورم. خودم هم دوست ندارم اين اتفاق بيفتد. اكبرى در مورد تصميم سعيد مظفرى زاده مبنى بر اخراج وى ابراز داشت: تصميم او صد در صد سختگيرانه بود؛ اما به هر حال تصميمى است كه گرفت و ما هم بايد به نظر او احترام بگذاريم. البته اين اخراج براى من گران تمام شد چون براى اولين بار در عمر فوتبالى ام بود كه اخراج مى شدم، با اين حال از كسب پيروزى بسيار خوشحال شدم. هافبك آبى پوشان در ادامه با انتقاد از گزارشگر بازى گفت: از ميرزايى گلايه داشته و دوست ندارم كه او بازى هاى ما را گزارش كند، چون به جاى گزارش بازى به حاشيه مى پردازد. وى اضافه كرد: هر گاه او بازى ها را گزارش مى كند ترجيح مى دهم صداى تلويزيون را كم كنم. به جاى او ترجيح مى دهم خيابانى گزارشگر بازى هاى ما باشد. هرچند مى گويند او پرسپوليسى است؛ اما هميشه واقعيت ها را مى گويد. اكبرى تاكيد كرد: از آقايان گزارشگر مى خواهم در جريان بازى فقط به گزارش مسابقه بپردازند و خطى عمل نكنند. اين بازيكن با بيان اين كه جاى كاظمى بازى نمى كند، اظهار داشت: اينكه چون حسين سه اخطاره بوده از من استفاده شده است را قبول ندارم. او دوست خوب من و بازيكن بزرگى است. وى در مورد هت تريك برهانى عنوان كرد: از درخشش وى خوشحالم. همه ما در تيم بايد به او كمك كنيم تا آقاى گل شود. او بازيكن بزرگى است كه آينده خوبى خواهد داشت. اكبرى همچنين در پاسخ به اين سئوال كه آيا قلعه نويى از وى بابت اخراج گلايه كرد؟ گفت: او حرفى نزد؛ اما به او و همه استقلالى ها حق مى دهم كه ناراحت شوند. بازيكن استقلال در پايان درباره رقابت با پرسپوليس براى قهرمانى گفت: با همه احترامى كه براى پرسپوليس قائل هستم بايد بگويم كه اين تيم را براى قهرمانى جا خواهيم گذاشت. از نظر تيمى و مربى در سطح بهترى هستيم. در كلكسيون افتخارات خود قهرمانى آسيا با استقلال را كم دارم كه اميدوارم به اين مقام هم برسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •