با تشکر از شما دوست عزیز. ولی راستیتش اینه که من هیچ تجربه ای از ps3 و نرم افزارهاش ندارم. مثلا فرمور چیه یا cfw!!
میشه بیشتر توضیح بدین. ممنون میشم
با تشکر از شما دوست عزیز. ولی راستیتش اینه که من هیچ تجربه ای از ps3 و نرم افزارهاش ندارم. مثلا فرمور چیه یا cfw!!
میشه بیشتر توضیح بدین. ممنون میشم
ببین ما دونوع فرم ور کلی داریم
ofw=original frimeware
cfw=custem firemware
اینowورژن اصلی فرم ور هست که توسط سونی ساخته شده مثلا فرم ور ارجینال3.55و3.7و...
بعد ماcfwرو میریزم که باعث میشه کنسول جیلبریک بشه(این کار قبلا با دانگل انجام میشد)بعد از جیل بریک هم میشه یه برنامه ریخت رو کنسول که بازی های کپی رو اجراکنه(مثلا برنامه multi man)
خوب حالا ماcfwهای مختلی داریم شاید از 20نوع بیشتر که آدم های مختلفی اونو ساختن تا کنسول کپی خور بشه که بهترینشkmeawوrebugهست...
در نتیجه مشکلی که شما دارید اینه که از cfwهای جدید و بهتر استفاده نشده برای همون اون مشکلو دارید با ریختن این فرم ور هایی که گفتم بلکل حل میشه
با عرض سلام مرسی واسه راهنماییتون. حالا من این فایل cfw رو از کجا بیارم؟ اگه تو سایت بذارینش ممنون میشم با نحوه ریختنش تو دستگاه. بازم خسته نباشین
اول اینو بگم که اگه مشکلتون با فرم ور باشه حل میشه ممکنه یه چیز دیگه هم باشه ولی اینو
بفرماییدمتحان بکنید ببینیم چی میشه
در ظمن باید حتماofwتون3.55باشه....
لینک دانلود:(kmeaw)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبقیه سوالاتتونو تو تاپیک مربوط به -- این کنسول بپرسیداون رو از حالت Extract خارج کرده و فايل PS3UPDAT.PUP () رو کپي و در پوشه UPDATE که قبلاً در کول ديسک ساختيم انتقال بديد. حالا کول ديسک رو در حالت سيف مود (حالت امن) از کامپيوتر جدا و به يکي از درگاههاي USB کنسول متصل ميکنيم (درحالي که PS3 خاموش هست). تأکيد ميکنم، دوستان سيف مود رو جدي بگيريد! (خيلي ساده از طريق آيکون کوچيکي که کناره نمايس ساعت هست به نام Safely Remove Hardware و انتخاب درايو فلش مموريتون برق رو از مدار اون خارج کنيد تا هنگام جدا کردن اون از جايگاه USB به اطلاعاتمون صدمه وارد نشه. صدمه ديدن اطلاعات يعني هنگ کردن کنسول در حين آپديت! پس خواهشاً اين موضوع رو دست کم نگيريد. (راه ديگه سيف مود کردن؛ راست کليک روي درايو کول ديسک و انتخاب Eject هست)
Last edited by S.J-REZ2; 16-09-2011 at 15:12.
سلام
می خولم ps3 بگیرم ولی هیچ اطلاعاتی دربارش ندارم لطف کنید یکم راهنماییم کنید
Eboot چیه به چه دردی می خوره ؟ حجمش حدودا چقدره ؟
بهترین cfw در حال حاضر چیه ؟
تمامی بازی ها با استفاده از این ه ک قابل بازی کردن هستن ؟
چند تا بازی اومده که آپدیتش بالاتر از 3.55 باشه؟
راسته که برای اجرا بعضی از بازی ها باید DVD ارجینال تو دستگاه باشه ؟
بعد از اینکه گرفتم هارد خودشو ارتقا بدم یا هارد اکسترنال بگیرم ؟
حجم بازی هاش حدودا چند گیگه؟
بخوام بدم بیرون هر بازی رو چقدر برام میریزن؟
مدل فته 60 از کجا بفهمم رفرشه ؟
چقدر احتمال این هست که چراغ زرد بده ؟
برای جلوگیری از چراغ زرد چه پیشنهاداتی دارید ؟
برای خرید دست دوم به چه نکاتی توجه کنم ؟
منظور از بازی ها پلاتینیوم چیه ؟
فعلا اینا بود اگه چیزی به رحنم رسید دوباره می پرسم![]()
Last edited by behexen; 17-09-2011 at 05:40.
1-ebootفایلی ککه باعث میشه بازی bootبشه(یعنی اجرا بشه) حجمشم متفاوته تو بازی ها
2-kmeawوrebugورژن های آخرشون بهترینcfwها هستند اگه کابر عادی برای بازی هستیدkmeawولی اگه کارهای حرفه ای داریدrebugبهتره
3-نه خیلی از بازی های جدید که فرم ور بیشتر از3.55میخوان قابل اجرا نیست ولی گاها به لطف هکرا قابل اجرا میشه بازی های جدید مثلا:la.noire
4-والا دقیقا نمیدونم ولی تقریبا زیاده ولی بعضی هاشم مثل مثال بالا قابل اجرا میشه ها....
5-بله بایدBlue-rayاورجینال تو دستگاه باشه این دستگاه بازی های اورجینالش روی بلو ری هیت....شما میتونی یه بازی ارزون برای این کار بخری که20تومن میشه
6-هارد اکسترنال چون برای بازی ریختن باید هاردو ببری(البته میشه خودتم بریزی)ولی در صورتی که هارد خود کنسولو ببری نمیشه خیای ها هم خودشون کنسول ندارن
7-والا از4گیگ هست تا بالای30گیگ خیلی حجما متفاوته
8-اگه هارد ببری1500میگیرن ولی اگه خود بازی رو بخری(توصیه نمیشه)اون موقع گرون ترم میشه
9-والا زیاد معلوم نمیشه چون انقدر قشنگ روش کار میشه که نگو....
10-خیلی خیلی خیلی کم...
11-ببینید این کنسول مثل ایکس باکس نیست.......از نظر این جور مشکلا شاید از 100کنسول یکیش بشه پس لازم نیست کار خاصی بکنید........فقط یه نکته خیلی مهم میگم همیشه کنسول رو یه جایی بزارید که هوا زیاد گرم نیست و جریان داره
12-ترنمیز باشه.....یعد خود دشتگاه رو تست کن که مشکل نداشته باشه......باهاش حتما بازی کن یکم...فرم ور اش3.55یا از اون به پایین باشه که کپی خور بشه....
13-والا من اینو خودمم نمیدونم قضیش چیه یکی به ما هم بگه/![]()
سلام به همه عزیزان
یه سئوال داشتم!
من میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم واسه ps3
میخوام بهترین انتخاب انجام بدم که با ps3 جور باشه و مچ باشه
راستی 500 بگیرم یا 1 ترا ؟
از چه برندایی بگیرم بهترینه؟با چه بافری؟
مقسی![]()
ببین هارد خاصی لازم نیست فقط اینکهUSB2باشه و اینکهFAT32البته(NTFS)هم میشه ولی خیلی دردسر داره
مارک های سیگیت وWDخیلی عالی ان و خوب کار میکنن...والا1ترابایت بگیری خیلی راحتی و بهتره...چون بازی های زیاد500گیگ جواب نمیده
کارت درست رفیق
مدل های usb3 بهتر نیستن؟
جزییات خاصی دیگه ای مد نظرتون نیست واسه اینکه بازی فریز نکنه؟یا هنگ نکنه؟
خودتون از چه مدلی استفاده میکنید؟
اینو بگم که این مطلب از ata.royalfalcon هست . از ایشان نهایت تشکر رو دارم :
با توجه به اینکه چندین بار درباره هارد اکسترنال پرسیده میشه ، به نظر من بهترین هارد اکسترنال مناسب برای ps3 که به راحتی در بازار هم پیدا میشه سیگیت هست !!!
انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable با آداپتر usb2 مزیت این هارد نسبت به مدل پایین 7200 دور بودن پلاتر و 16 مگابایت کش دارد. و در حجمهاي 500 و 750 گيگ موجوده !!!
لینک این مدل در سایت سازنده
انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با آداپتر usb2 این مدل 5200 یا 5400 دور هست و 8 مگ کش داره !!! و در حجمهاي 320 گيگ الي 1.5 ترا موجودهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک این مدل در سایت سازنده
نکته مهم این هست که این هارد با دونوع اینترفیس فروخته میشه usb2 یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین . ps3 اسلیم فقط با usb2 کار میکنه !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا معني عكس زير (قسمت پايين گوشه سمت راست) اين هست كه هارد با كارتريج usb3 فروخته ميشه .
من مدل دومی رو با حجم 500 گیگ و با آداپتر usb2 رو خریدم 78 هزارتومن !!
انتهای این هاردها مثل عکس زیر قابل جدا شدنه و میتوان انواع اینترفیس رو استفاده کرد مثلا usb2 و usb3 و esata و firewire حتی میتونین با کندن کارتریج هم به طور مستقیم از ساتا هم استفاده کنین .
انواع کارتریج
البته خودش یه آداپتر یا کارتریج داره (بستگی به مدلش usb2 یا usb3) بلکه برای سایر اینترفیس ها باید جداگانه خریداری بشه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)