کار نکرد هم 2008 هم 2005
![]()
من چند وقت هست بازیSplinter Cell Double Agentرو گرفتم اما این ارورر رو میده:
![]()
فکر کنم مشکل از کرک هست
سلام دوستان من کرک سالم بازی re5 رو میخوام ممنون میشم
بیزحمت نگید در تاپیک در خوست کرک بیان کنید چون جوابی نشنیدیم
سلام دوستاني كه با اجراي بازي resident Evil 5 با اين پيغام روبرو ميشن:
ERR09:Unsupported Function
بايد در مسير زير:
c:\My Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5
فايل config.ini را باز كنيد و در خط "Resolution=792x572 " را تغيير دهيد و از بازي لذت ببريد!!!!!
تشكر يادتون نره
فکر نکنم چون تو XP هم نصب کردم همین جوری بود
سلام دوستان ، مشكل من در GTA IV مي باشد. ببينيد وقتي ميرم تو Social Club ( يعني وقتي رو لانچر كليك مي كنم و صفحه DOS مياد و بعدش Social Club باز ميشه ) اين پيام براي من مياد.
بعدش رو Ok كه كليك مي كنم اين پيام مياد.
خواهش مي كنم يكي راهنماي كامل و جامعي بكنه ، من الآن يك ماهه در حسرت بازي كردن اين بازي هستمو هرچند مدارس شروع شده ولي روزي 1 ساعت كه اشكالي نداره بازي كنم. ازتون خواهش مي كنم... .
من كرك Razor 1911 رو هم ريختم ( البته اگر بگيد نحوه كرك كردن چه جوريه ممنون ميشم چون يه عالمه فايل توي اون كرك بود كه كرك لانچر در يك فايل زيپ بود ) درايور گرافيك رو هم نصب كردم. ويندوزم هم XP sp3 هست. سيستمم هم اينه.
CPU : Core 2 Quad Q9550
Main Board : P5QC ASUS
RAM : 4 GB DDR3
VGA : 1 GB / Geforce 9600 GT
H.D.D : 500 GB / Free Space : 450 GB
Power : Green 780 W
خيالم از سيستمم راحته ولي نميدونم بايد چي كار كنم ...![]()
دوستان یه پیشنهاد داشتم و اون هم اینه که
یه لیست از مشکلاتی که تو نصب بازی ها پیش میاد و راه حل اونها رو تو پست اول بزاریم تا هم تاپیک
شلوغ نشه و هم همه بتونن راه حل رو زود پیدا کنند.
ممنون
کمک کمک:4 1:
کمک کمک:(
من وقتی می خوام بازی رو بالا بیارم این پیغام رو میده
RE5DX9.exe - bad image
the application or dll d:\program files\BOYSTEMPC\RESIDENT EVIL 5\xlive.dll is not a valid widows image. please check this againts your installation diskette
باید بگم که ویندوز من windows 7 هست و دفعه اول که این بازی eroor داد گفت فایل xlive.dll رو نداری منم از اینترنت دانلود کردم حالا که dll رو ریختم این eroor رو میده
Last edited by saman-be-roya-miravi; 23-09-2009 at 21:17.
همه چیز رو ریختی!؟؟؟؟؟
Last edited by amamset; 24-09-2009 at 14:22.
بله همه چيز از جمله .Net FrameWork 3.5 و Nvidia Driver Update و Windows Live و تمامي نرم افزار هاي ديگر. ديگه نمي دونم بايد چي كار كنم.
Please Help Meeeeeeee![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)