تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1020 از 3347 اولاول ... 20520920970101010161017101810191020102110221023102410301070112015202020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,191 به 10,200 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یک سایت ایرانسل 20 وات سیگنال ارسال میکنه
    تلفن همراه 2 وات(در حالت فول) به سایت ارسال میکنه
    ضعف آنتن باعث ارسال تا 5 وات از طریق تلفن همراه میشه

در زمان روشن بودن دیتا در نسل سوم قطعه RF وPF دستگاه بدلیل ضعف آنتن داغ میشند
    دوست عزیز امکانش هست از خودتون اطلاعات اشتباه به مردم تحویل ندید ؟ 20 وات میدونید یعنی چی ؟! یعنی الان روح ما داره زندگی میکنه جسمی در کار نیست...من نمیدونم این آقا هنوز اینجا چیکار میکنه ؟ ناظما چیکار دارن میکنن ؟

خود گوشی موبایل روی باند 900 در نسل دوم بیشترین توان خروجیش 1 واته .. هرچقدر فرکانس بالا میره مقدار نیاز به توان خروجی کمتر میشه...روی LTE ایرانسل هم تست کردم تبلت Samsung Tabs 10.5 با سیگنال خیلی ضعیفه -101 داشت خودشو میکشت 600 میلی وات خروجی میداد.

3-4 وات از هر BTS بخواد بیاد بیرون 20 کیلومترو میتونه پوشش بده روی باند 900 ...بعد شما اومدی میگی 20 وات ؟! فرستنده های ماکروویو مخابراتی که 200 کیلومتر باهاش لینک میزنن 3-4 وات بیشتر خروجی ندارن..بعد چجوری یه BTS میخواد 20 وات خروجی بده از خودش بیرون ؟ کابل کواکس آنتن درجا میسوزه !

این فایل رو دانلود کنید یکم اطلاعاتتون بیشتر شه بعد بیاید اینجا اظهار نظر کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محاسبه dbm به وات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهش میکنم از مسئولین سایت...یه رسیدگی بکنن..هر کی هرجور دلش میخواد میاد اینجا اطلاعات غلط میده.
    با تشکر
    Last edited by MOH@ND3S; 23-02-2015 at 20:34.

2. 4 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز امکانش هست از خودتون اطلاعات اشتباه به مردم تحویل ندید ؟ 20 وات میدونید یعنی چی ؟! یعنی الان روح ما داره زندگی میکنه جسمی در کار نیست...من نمیدونم این آقا هنوز اینجا چیکار میکنه ؟ ناظما چیکار دارن میکنن ؟

خود گوشی موبایل روی باند 900 در نسل دوم بیشترین توان خروجیش 1 واته .. هرچقدر فرکانس بالا میره مقدار نیاز به توان خروجی کمتر میشه...روی LTE ایرانسل هم تست کردم تبلت Samsung Tabs 10.5 با سیگنال خیلی ضعیفه -101 داشت خودشو میکشت 600 میلی وات خروجی میداد.

3-4 وات از هر BTS بخواد بیاد بیرون 20 کیلومترو میتونه پوشش بده روی باند 900 ...بعد شما اومدی میگی 20 وات ؟! فرستنده های ماکروویو مخابراتی که 200 کیلومتر باهاش لینک میزنن 3-4 وات بیشتر خروجی ندارن..بعد چجوری یه BTS میخواد 20 وات خروجی بده از خودش بیرون ؟ کابل کواکس آنتن درجا میسوزه !

این فایل رو دانلود کنید یکم اطلاعاتتون بیشتر شه بعد بیاید اینجا اظهار نظر کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محاسبه dbm به وات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهش میکنم از مسئولین سایت...یه رسیدگی بکنن..هر کی هرجور دلش میخواد میاد اینجا اطلاعات غلط میده.
    با تشکر
    فک کنم از یک مهندس برق مخابرات بپرسی بد نیست

در ضمن مدیران انجمن قبلا بخاطره یکسری مسائل هم از بنده هم از شرکت ایرانسل هم از آقای کریم بیگی اخطاریه دریافت کردند

به راحتی توهین، نشر اکاذیب وتشویق اذهان عمومی قابل پیگرد قانونی میباشد
    برای اطلاعات بیشتر به مدیران انجمن مراجعه کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

روی LTE ایرانسل هم تست کردم تبلت Samsung Tabs 10.5 با سیگنال خیلی ضعیفه -101 داشت خودشو میکشت 600 میلی وات خروجی میداد.
    تب اس با چه برنامه به lte وصل شدید من با کد میرم مراحلشم زیاده متاسفانه LTE داشتن یک مورد میخری میای خونه میبنی چون گوشی برای ایران هست گزینه lte رو برداشتن!

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دوست عزیز کجای دنیا یک مودم 4 جی وای فای خوب 13 دلاره؟
    انگلیسی ها میگن اینقدر ثروتمند نیستم جنس ارزون بخرم.
    شما می دونید اون گوشی 214 تومنی چقدر استاندارد جذب رو رعایت کرده آیا می دانید سیگنال 3 جی و 4 جی خطرناکترن. پس چرا می خواهی گوشی رو که نمی دونی سازندش چیکار کرده به گوش و مغزت بچسبونی. حداقل بگرد یک برندی مثل اچ تی سی و هواوی پیدا کن. محصولات 4 جی هواوی توی کل دنیا شناخته شده هستش
    به نظر من مقداری بزار روش گوشی با اصالت بخر
    داداش جناب عالی الان از چیه مودم داری دفاع میکنی واقعا؟؟
    من دارم میگم قیمت تمام شده یه مودم واسه کارخونه (تولید کننده نه فروشنده داخلی)با توجه به قطعات داخلش خیلی خیلی کمتر از چیزیه که میفروشن دلیلشم نبود بازار گرم مثل موبایل واسه این مودم هاست بعدم قیمت هواوی y550 دقیقا با مودم TP-LINK M7350 LTE یکیه و کسی که میره مودم میخره بخاطر کلاس کاریشه و اینکه پولشو داره وگرنه با توجه به امکاناتش و قدرت کمترش نسبت به گوشی اصلا بصرفه نیست
    و اینکه هات اسپات گوشی قدرتش معمولا زیاده و کل خونه رو پوشش میده نیازی نیست زیر سرت بزاری ، میزاریش یه گوشه به عنوان مودم استفادش میکنی کلی دسترسی های دیگه و تنظیمات اضافه تر نسبت به مودم هم داره
    Last edited by starpars; 23-02-2015 at 20:58.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با این حرفت موافقم قطعا مودم ۴ جی برای کسی هست که دستش به دهنش برسه
    ضمنا من مودم رو به کسی پیشنهاد می کنم که اینترنت اصلیش 4 جیه نه adsl
    Last edited by ak313; 23-02-2015 at 21:57.

7. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تب اس با چه برنامه به lte وصل شدید من با کد میرم مراحلشم زیاده متاسفانه LTE داشتن یک مورد میخری میای خونه میبنی چون گوشی برای ایران هست گزینه lte رو برداشتن!
    گوشیها و تبلت های سامسونگی که از LTE پشتیبانی میکنن ولی گزینه LTE تو Network Mode نیست باید اول گوشی یا تبلت رو روت کنن سپس برنامه ES File Explorer رو نصب کنن..از تنظیمات برنامه Root Access فعال کنن..بعد وارد فلدر Device بشن ( پوشه فایل های خود گوشی )
    سپس وارد فلدر Data بعد Property شده و فایل Persist.radio.lteon که باز کنید پنجره Open As باز میشه و روی Text بزنید.بعد پنجره دیگه ای مشاهده میکنید که باید ES Note Editor رو انتخاب کنید.
    مرحله بعدی صفحه ای میاد که گوشه سمت چپ نوشته false با دکمه منوی گوشی یا سه نقطه سمت راست بالا Edit رو باز کنید..بعد کلمه false رو پاک کرده به true تغییر دهید.و سپس دکمه Back رو زده و Yes رو انتخاب کنید.
    در آخر گوشی یا تبلت رو ریستارت کرده و بعد از اینکه سیستم عامل کامل بالا اومد میبینید که گزینه LTE/WCDMA/GSM به منوی Network mode اضافه میشه.

نکته : با هر بار تعویض سیمکارت بغیر از روت باید تمامی مراحل رو از اول برید.

اگز وقتی برام بمونه و مطلب مشابه این تو فروم نباشه حتما سعی میکنم یه تاپیک جدا برای این مسئاله باز میکنم که برای همیشه باقی بمونه

موفق باشید.

9. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

گوشیها و تبلت های سامسونگی که از LTE پشتیبانی میکنن ولی گزینه LTE تو Network Mode نیست باید اول گوشی یا تبلت رو روت کنن سپس برنامه ES File Explorer رو نصب کنن..از تنظیمات برنامه Root Access فعال کنن..بعد وارد فلدر Device بشن ( پوشه فایل های خود گوشی )
    سپس وارد فلدر Data بعد Property شده و فایل Persist.radio.lteon که باز کنید پنجره Open As باز میشه و روی Text بزنید.بعد پنجره دیگه ای مشاهده میکنید که باید ES Note Editor رو انتخاب کنید.
    مرحله بعدی صفحه ای میاد که گوشه سمت چپ نوشته false با دکمه منوی گوشی یا سه نقطه سمت راست بالا Edit رو باز کنید..بعد کلمه false رو پاک کرده به true تغییر دهید.و سپس دکمه Back رو زده و Yes رو انتخاب کنید.
    در آخر گوشی یا تبلت رو ریستارت کرده و بعد از اینکه سیستم عامل کامل بالا اومد میبینید که گزینه LTE/WCDMA/GSM به منوی Network mode اضافه میشه.

نکته : با هر بار تعویض سیمکارت بغیر از روت باید تمامی مراحل رو از اول برید.

اگز وقتی برام بمونه و مطلب مشابه این تو فروم نباشه حتما سعی میکنم یه تاپیک جدا برای این مسئاله باز میکنم که برای همیشه باقی بمونه

موفق باشید.
    خوب نمیشه یک رام اروپایی ریخت و مشکل رو حل کرد
    مثلا برای گوشی خودم مدیا پد ایکس دارای زبان فارسی وان آپدیتی نیومد رفتم چینیشو ریختم الان زیان گوشی انگلیسیه و کی بورد فارسیم که زیاده

22:25
    Last edited by ak313; 23-02-2015 at 22:28.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خوب نمیشه یک رام اروپایی ریخت و مشکل رو حل کرد
    مثلا برای گوشی خودم مدیا پد ایکس دارای زبان فارسی وان آپدیتی نیومد رفتم چینیشو ریختم الان زیان گوشی انگلیسیه و کی بورد فارسیم که زیاده

22:25
    اون هم میشه ولی من روی galaxy Note N9005 تست کردم رام آلمانی و لهستانی ریختم که هر 2 کشور LTE دارن...ولی گزینه LTE پیشفرض نداشت.مگر کشور های خاصی باشن که من امتحان نکردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

مرسی دوستان چون گوشی تازه گرفتم گارانتی داره و یک ماه تعویض مایکروتل روت و رام نمیشه 1 ماه بگذره بیفتم به جونش البته خداکنه تا اون موقعه اندرویید 5 بیاد باید با همون کد 0011 انجام بدم الانم وضعیت سرعت خیلی خرابه زیر 1 مگ هم 4g 3g

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه تست سرعت LTE سرور خارجی هم بذارید ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •