تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1020 از 4105 اولاول ... 20520920970101010161017101810191020102110221023102410301070112015202020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,191 به 10,200 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام دوستان

رفیقه من سربازه ، و باد فتخش خیلی شدید شده ( در حد انفجار ) و به چند نفر زنگ زده ، بهش گفتن میتونه معافیت دایم بگیره ، من بهش میگم نگیر تو که جای خوبی افتادی و همین معافیت پزشکی به آینده ی شغلیت لطمه میزنه ، قبول نمیکنه و میگه برای شغلِ من مهم نیست .

رشتش حقوق هست حالا به نظرتون معافیت دایم بگیره ؟ در آینده به مشکل نمیخوره ؟

ممنونم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان

رفیقه من سربازه ، و باد فتخش خیلی شدید شده ( در حد انفجار ) و به چند نفر زنگ زده ، بهش گفتن میتونه معافیت دایم بگیره ، من بهش میگم نگیر تو که جای خوبی افتادی و همین معافیت پزشکی به آینده ی شغلیت لطمه میزنه ، قبول نمیکنه و میگه برای شغلِ من مهم نیست .

رشتش حقوق هست حالا به نظرتون معافیت دایم بگیره ؟ در آینده به مشکل نمیخوره ؟

ممنونم
    چند ماه خدمت داره اگه بالای 15 ماه خدمت داره معاف بشه ارزش داره اگه برای وکالت میخواد بخونه فکر نکنم معافیت مشکلی داشته باشه
    Sent from my ST25i using Tapatalk 2
    Last edited by SNOW PATROL; 13-09-2012 at 11:16.

3. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

چند ماه خدمت داره اگه بالای 15 ماه خدمت داره معاف بشه ارزش داره اگه برای وکالت میخواد بخونه فکر نکنم معافیت مشکلی داشته
    Sent from my ST25i using Tapatalk 2
    15 ماه شایدم کمتر خدمت داره ، برای وکالت هم میخواد بخونه !!!

البته الان سربازیش رو تو دادگستری افتاده ( شانسی افتاده )

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها معافیت پزشکی رو چطور درخواست میکنن ؟؟ باید به پلیس +10 مراجعه کنه ؟ اونجا درخواست داد کی میاد به درخواستش رسیدگی میکنه ؟ میره نیروی انتظامی ؟

راستی از وقتی که درخواست رو داد چقدر طول میکشه که معاینه بشه ؟ درخواستش برای افسردگی هست

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها معافیت پزشکی رو چطور درخواست میکنن ؟؟ باید به پلیس +10 مراجعه کنه ؟ اونجا درخواست داد کی میاد به درخواستش رسیدگی میکنه ؟ میره نیروی انتظامی ؟

راستی از وقتی که درخواست رو داد چقدر طول میکشه که معاینه بشه ؟ درخواستش برای افسردگی هست
    اول یک عدد دفترچه خدمت میخری.بعد تو خود دفترچه کامل توضیح داده چه مدارکی میخواد واسه درخواست معافیت پزشکی.فرم های توی دفترجه رو پر میکنی مدارک مورد نیاز رو هم جور کن.بعد میری واسه واکسن همونجا یه دکتر معاینه میکنه که باید بهش بگی من از نظر روحی مشکل دارم اونم واست مینویسه(این دکتر الکی هست و هر مریضی که خودت بگی برات مینویسه).بعد میری پلیس+10 و مدارک رو با دفترچه میدی یه مقدار هم پول باید بدی واسه دکتری که بعدا میفرستنت.دیگه باید بشینی منتظر باشی تا یه نامه معرفی به بیمارستان برات بیاد.اونجا بهت اعلام میشه که چه روزی ج ساعتی کجا باید بری.بعد گه رفتی اونجا باز باید منتظر بشی تا یه نامه برات بیاد که بهت اعلام بشه چه روزی چ ساعتی باید بری کمسیون پزشکی که توی نظام وظیفه شهرستان خودت برگزار میشه.بعد صبر کنی تا همونجا بگن معافی یا نه.البته ابن مراحل که گفتم در خوشبینانه ترین حالت بود چون بعضی ها برای اثبات بیماری باید یه مدت تو بیمارستان بستری بشن و زیر نظر پزشک باشن تا مشخص بشه بیماریشون واقعی هست یا نه مثل فشار خون/قند و... که باید در فواصل زمانی معین اندازه گیری بشه شاید افسردگی هم همینطور باشه نمیدونم و بعضی وقتها هم چندین بار میفرستن کمسیون باز میفرستن بیمارستان.کلا بین 3 تا 6 ماه باید روش حساب کنی تا به نتیجه برسی

7. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان یه پارتی جناب سروان تو مدیریت نیروی انسانی جور کردم.....میگه مدارکتو بیار تا همون پادگان واسه یگان پشت میز نشینم کنه...ولی میگه زیادم دلمو خوش نکنم....به نظرتون از پسش بر میاد؟
    میگن درجه سرباز ها رو هم بعد اموزشی همین مدیریت نیروی انسانی تعیین میکنه ...راسته؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

پدرم 42 ماه سابقه جبهه داره

برای برادرم 9 ماه کسری گرفت .میخواستم بدونم الان کسری برای من تو نظام وظیفه ثبت شده؟
    آخه گفته بودن تا اخر شهریور برای ثبت کسریهای خدمت وقت دادن

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان

پدرم 42 ماه سابقه جبهه داره

برای برادرم 9 ماه کسری گرفت .میخواستم بدونم الان کسری برای من تو نظام وظیفه ثبت شده؟
    آخه گفته بودن تا اخر شهریور برای ثبت کسریهای خدمت وقت دادن
    نه خیر برادر شما اگه اقدام کرده فقط برای خودش ثبت میشه و برای شما ثبت نمیشه و کسری بهتون تعلق نمیگیره

دوستان یه پارتی جناب سروان تو مدیریت نیروی انسانی جور کردم.....میگه مدارکتو بیار تا همون پادگان واسه یگان پشت میز نشینم کنه...ولی میگه زیادم دلمو خوش نکنم....به نظرتون از پسش بر میاد؟
    میگن درجه سرباز ها رو هم بعد اموزشی همین مدیریت نیروی انسانی تعیین میکنه ...راسته؟
    بله امکانش هست در مورد درجه هم بله نیرو انسانی نقش داره

11. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

1 مدت سربازی افرادی که پروژه کسری رو سال 90 شروع کرده و سال 91 اعزام به خدمت میشن

سلام دوستان من دانشجوی ترم آخر ارشد هستم و تا مهر ماه 91دفاع میکنم و دفترچه میفرستم..من از دی ماه سال90دوتا پروزه کسری خدمت برای بنیاد نخبگان نیروهای مسلح انجام دادم.پایاننامم هم موضوش نظامیه در کل شاید 12ماه کسری بگیرم...سوالم اینه که مدت خدمت من 16 ماه هست یا اینکه طبق قانون جدید 21ماه خدمته...لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه..اینم ایمیلم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان من دانشجوی ترم آخر ارشد هستم و تا مهر ماه 91دفاع میکنم و دفترچه میفرستم..من از دی ماه سال90دوتا پروزه کسری خدمت برای بنیاد نخبگان نیروهای مسلح انجام دادم.پایاننامم هم موضوش نظامیه در کل شاید 12ماه کسری بگیرم...سوالم اینه که مدت خدمت من 16 ماه هست یا اینکه طبق قانون جدید 21ماه خدمته...لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه..اینم ایمیلم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا جایی که من اطلاع دارم شما طبق قانون قدیم اعزام میشید ولی مطمئن نیستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •