دوستان نگفتین اگه ضربه کاشته هارو گل کنی نمره مربی بالا میره این حیاطیه لطفا ممنون![]()
دوستان نگفتین اگه ضربه کاشته هارو گل کنی نمره مربی بالا میره این حیاطیه لطفا ممنون![]()
آرمین جان دستت درد نکنه ،میبینم که استقلال و پیروزی رو هم تو پچت گذاشتی
دوست عزیز اینجا جای اس پرس نیست خودش گروه اجتماعی داره بفرما:
اینجا بحث نداریم به امضامم نیگاه نکن ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی آرمین آقا میتونیم اسم این بازیکنرو که تو بیکام ا لگنده مثلا جرارد بزاریم بعدشم وقتی توپ دستش میاد جراردبگه گزارشگر ولی واسه من نگفت جرارد چرا؟![]()
اس پرس؟؟؟؟!!!!پچ؟؟!!!من کیم؟؟!! اینجا کجاست؟؟!!
استقلال چیه پرسپولیس چیه؟تو پچش این دو تا تیم رو قرار داده چه ربطی به گروه اجتماعی کل کل سرخ و آبی داره؟!!!
هیچی رونی جان میخواستم بحث شروع نشه شما به دل نگیر![]()
مثل اینکه متوجه جمله من نشدی ، پیشنهاد می کنم 2 . 3 بار دیگه بخون
من هر جور این جمله رو می خونم توش بحث و کل کل نمی بینم
دوست عزیز گفتم که معزرت میخوام تموم میشه ممنون![]()
خوب وقتی که اسمش رو میزاری جرارد دوتا گزینه هم بعدش داره که یکی اسمه روی پیرهنش هست و یکی اسمی که گزارشگر میگه که اون رو هم باید رو جرارد قرار بدی.راستی آرمین آقا میتونیم اسم این بازیکنرو که تو بیکام ا لگنده مثلا جرارد بزاریم بعدشم وقتی توپ دستش میاد جراردبگه گزارشگر ولی واسه من نگفت جرارد چرا؟
دوست عزیز خواهشا تاپیک رو بهم نریزید. این دوستی که شما داری براش توضیح بدی فعالترین فرد در این تاپیک هست و در زمینه پچ و کلا ادیت این بازی استاد هست. دیگه نمی خواد برای ایشون توضیح بدی که چی کار کنه. خواهشا پست الکی ندیندوست عزیز اینجا جای اس پرس نیست خودش گروه اجتماعی داره بفرما:![]()
سلام
من میخواستم لیگ اسپانیا و انگلیس رو درست کنم ولی متاسفانه لینک های پست اول از کار افتادن
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)