سلام دوستان
با به فنا رفتن مبین نت دنبال یه جایگزین میگردم براش.
در حال حاضر کم هزینه ترین راه برای دانلود فایل (روزانه و شبانه فرقی نمیکنه) و بدون خط تلفن کدومه ؟ (ایرانسل،مبین نت، رایتل، gprs ، .....)\
با تشکر
سلام دوستان
با به فنا رفتن مبین نت دنبال یه جایگزین میگردم براش.
در حال حاضر کم هزینه ترین راه برای دانلود فایل (روزانه و شبانه فرقی نمیکنه) و بدون خط تلفن کدومه ؟ (ایرانسل،مبین نت، رایتل، gprs ، .....)\
با تشکر
سلام.من شهرستان هستم و قصد خرید سرویس 1 مگ از های وب رو دارم.مسئولش بهم گفت 1 مگ با ترافیک 3 گیگ سرعت دانلود بین 500 تا 700.میخواستم ببینم این قضیه صحت داره؟میخواستم دوستانی که تجربه کار با این شرکت رو دارن و شهرستانی هم هستن بگن که این قضیه صحت داره یا کذب و تبلیغ هست.کیفیت خدمات و پشتیانیش چطوری هست..اگر میگم شهرستانی ها چون شرکت های اینترنتی توی شهر های بزرگ بخاطر رقابت همه کار میکنن ولی تو شهرستان ها نه.
ممنون
سلام
من تهرانم . اما یکی دونفر از دوستان که از شهرستان بودن راضی نبودن و تخلیه کردن
فعلا های وب وضع خوبی نداره پینگ بالاست و سرعت هم کم. سرعت تک کانکشن پایینه و پشتیبانی بیسواد که هر مشکلی باشه میگه از طرف خودتونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 19-03-2014 at 19:30.
سلام، به دوستان گلم،
آقا بهترین شرکت برای خط ADSL تو بندرعباس چیه؟ مخابرات، شاتل، های وب، آسیا تک؟کدومشون خدمات بهتر با قیمتی پایینتر میدن؟
ممنون
سلام دوستان
کی میتونه کمک کنه و سوال منو جواب بده
برای بازی انلاین world of warcraft خود شرکت بلیزارد از چه شرکتی اینترنت بگیرم
مصرفم پایینه ولی واقعا واسم مهمه که شب ها سرعتم پایین نیاد و تایم اوت نداشته باشم از سرور های اروپا
الان از مخابرات استفاده میکنم راس ساعت یک شب 50% تایم اوت دارم و اصلا نمیشه بازی کرد :| ولی روز هاش خوبه
مشهد هستم![]()
دوستان گرامی من یک سوال داشتم خیلی ممنون میشم جواب بدین.
من برای شرکت در چند جشنواره فیلم مجبورم فایل هایی از 600 مگابایت تا 2 گیگ رو آپلود کنم. من فقط می تونم در سرور اون ها فایل خودم رو براوس کنم و آپلود رو بزنم. اما سرعت اینترنتم که مخابرات هست اصلا جواب نمیده. می خواستم بدونم کدوم سرویس اینترنتی در تهران برای آپلود این فایل ها جواب میده و مناسب هست؟
سلام الان قبض خونه ما به اسم صاحب قبلی میاد و دسترسی هم به صاحب قبلی نداریم و درمدارک مورد نیاز adsl فرم دایری امضا شده توسط مالک خط تلفن رو می خواد حالا ما باید چکار کنیم
آقااا سلام علیک
واسه لپتاپم اینترنت میخوام بذارم. الان از مودم خونه اسفاده میکنم که هی کابلشو از pc میکشم و میزنم به لپتاپ . اینرتنت همراه میخوام راستش ، . بعضیا میگن از ایرانسل استفداه کن بعضی ها....
چکار کنم حالا؟؟؟ شما راهنمایی کنید
دوستان کسی نرمافزاری میشناسه سرعت و حجم دانلود در لحظه رو بصورت گراف ثبت کنه؟
یعنی مثلا 24ساعت رو کامل نشون بده هرلحظه چه چیزی دانلود و اپلود شده و با چه سرعتی؟
میخوام نوسان سرعت رو توی ساعات دانلود بفهمم چون خیلی نوسان داره
سلام
دوستان یه سوال داشتم
من دانلودم از سرور های داخلی هم توی روز هم تو شب خوبه...دانلود از سرور های خارجی هم تو روز خوبه...ولی دانلود از سرور های خارجی توی شب سرعتش خیلی کمه
میخواستم بدونم دلیلش چیه
راه حلی چیزی نیست؟
یا باید به خاطر این isp بسوزیمو بسازیم
ممنون
Last edited by Amir Hossein; 31-03-2014 at 10:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)