بی زحمت این پست رو هم جواب بدین
بی زحمت این پست رو هم جواب بدین
این مدل برای شما مناسب هست HP Pavilion dv6-1225 اما فکر کنم FP نداره .
قیمت 17,700,000
این مدل برای شما مناسبه HP Pavilion dv6-1225 اما فکر کنم FP نداره.
قیمت 17,700,000
سلام.
دوستان لطفا ليست و قيمت hp هايي رو كه cpu سري 9 باشند و گرافيك خوب مثلا 4650 باشند و هارد 7200 داشته باشند رو بگيد. تا سقف 1 و نيم مليون تومن.
اگر هاردش 5400 باشه، براي عوض كردن با 7200 چقدر بايد سر داد ؟ و آيا به صرفه هست ؟
ممنون.
يه چند روز پيش يكي از دوستان بابام بخاطر قبول شدنم در كنكور (و هزار و يك مسئله ديگه) واسه من يه MacBook اورده بود (از نوع MB466LL/A ) اون طرف فكر كرده بود من يه بچه مثبتم و كلا فقط كار علمي ميخوام بكنم غافل از اينكه يه بازيخور هستم حالا بعد از اينكه باهاش صحبت كردم گفت يه لپ تاپ ديگه بگو اونو واست بگيرم.
براي همين هم ميخواستم يه لپ تاپ معرفي كنيد كه اولا رنج قيمتش تو مايه هاي اين باشه كه ضايع بازي نشه
دوما واسه بازي ميخوام نه آهنگ و فيلم و اينچيزا سوما وزنش خيلي مهم نيست چون بيشتر قرار كار يه كامپيوتر desktop رو بكنه همچنين باتريشم مهم نيست بلو ري و اين چيزاش مهم نيست ولي امكانات شبكه درست و حسابي داشته باشه(چون قراره با داداشم شبكه بزنيم)
خودم مدل SONY FW 490 JDB رو در نظر دارم حالا ميخواستم ببينم بهتر از اين هم لپتاپي پيدا ميشه يا نه (فقط لطفا DELL نباشه كه كلي خاطره بد ازش دارم SONY و HP و ... باشه) خيلي ممنون ميشم سري جواب بديد.![]()
بابا خواهشأ يكي جوابه اين همه سوالو كه مونده بده
بخدا خيلي صواب داره
داستان قشنگی بود.
من به همه برای بازی hp pavilion dv6 1225 معرفی میکنم اما نمیدونم MB466LL/A قیمت این چقدره. اگه منظورت واسه بازی هست از این بهتر SONY FW 490 JDB زیاده.
اینا که خیلی توپن ولی قیمتش بالاست( 1.7- 1.5)
احتمالا همون 1235 را بگیرم
کسی نیست به داد من برسه!!!!!!!!!!!!!!!!!! لطفا کمک کنید
سلام دوستان
من می خوام برم مجازی کامپیوتر خواجه نصیر
و شیرازی هستم یه لپ تاپ می خوام که برای این 4 ساله(اگه بهترش بعدا اومد و می تونستم که حتما عوض می کنم)
و بتونم تمام کارایی هایی که لازم دارم ازش بکشم(نرم افزار قبول شدم)
حدودا 1 تا 1 و نیم (یکمی هم بیشتر اشکالی نداره) توان مالیم هست
کمی صحبت که کردم و دیدم به نظرم دل بیشتر به دردم می خوره (کاراییش بیشتر هست و زیاد زیبایی ظاهری برام مطرح نیست می خوام باهاش خیلی کار کنم و کاراییش مهم هست و هر برنامه ای رو بتونه کار بده و اگه بشه قطعاتش رو عوض کرد و ارتقاش داد که خیلی عالی می شه)
ترجیح می دم هم اگه زیاد تفاوت قیمت نداشته باشه قسطی بگیرم اما نقدی هم زیاد مشکلی ندارم
من می تونم از دوبی هم بخرم کسی قیمت های اونجا رو داره؟ می صرفه از دوبی بخرم یا نه؟
زیاد هم بزرگ نمی خوام باشه (سنگین باشه که نمی تونم همه توی سفر کار کنم )
می خوام شارژ خوب نگه داره و چون معمولش توی این 4 سال سفر هستم و تمام امکانات داشته باشه
رم 4 به بالا می خوام سی پی یو هر چی بیشتر بهتر و هاردش هم بالا باشه
15 اینجش به پایین باشه (ترجیحم همون 15 اینچ هست)
هرچه زود تر کمکم کنید بهتره(چه مدلی و چه مارکی بخرم؟)
از کجا بخرم (شیراز تهران دوبی اگه جای دیگه ای از دنیا هم بگید که خیلی ارزون تر باشه همه شاید بخرم)
(جایی می شناسید که قسطی بدند چون اگه یه قیمتی باشه با نقدش خیلی بهتره)
منتظر نظرتون هستم
بای
--------------- جواب من رو هم بدید
کسی جواب اینو میدونه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)