تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1020 از 3745 اولاول ... 20520920970101010161017101810191020102110221023102410301070112015202020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,191 به 10,200 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه POLAAB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان دم همتون که زنگ میزنید و پیگیری میکنید گرم،تا ما بیخیال باشیم و پیگیری نکنیم اینا کاری انجام نمیدن
    پیگیری رو باید از زیرساخت کرد . این شرکتا فقط نقش واسطه دارن .

2. 2 کاربر از POLAAB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

تا حالا قوانینو چک کردی؟ خودشونم تو سایت نوشتن سایت مصرف منصفانه!
    کجا نوشته؟

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

پیگیری رو باید از زیرساخت کرد . این شرکتا فقط نقش واسطه دارن .
    داداش شما وقتی با آسیاتک قرارداد بستی که نمیتونی بری از زیرساخت شکایت کنی و پیگیری کنی !!
    باید انقد به آسیا گیر داد و پیگیری کرد که بره مشکل رو حل کنه دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم کدوم یکی از این سرویسها سرعتش بشتره؟
    ( 128 ) - اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران طلايي
    ( 256 ) - اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران نقره اي

الان 512 نامحدود برنزی دارم سرعتش همیشه بین 60 تا 70 هست محدودیت دانلود هم نداره به نظر شما کدوم سرویسها بهتره؟اگر سویس دیگه ای هم مد نظر هست بگید.
    ممنون.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم کدوم یکی از این سرویسها سرعتش بشتره؟
    ( 128 ) - اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران طلايي
    ( 256 ) - اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران نقره اي

الان 512 نامحدود برنزی دارم سرعتش همیشه بین 60 تا 70 هست محدودیت دانلود هم نداره به نظر شما کدوم سرویسها بهتره؟اگر سویس دیگه ای هم مد نظر هست بگید.
    ممنون.
    اون سرویس ها در گیگ هدیه سرعتش بالاتره ولی بعد از تمام شدن گیگ دقیق نمی دونم چه قدره!
    512 که همونه اگر بخوای نسبت به 512 مقایسه کنی اونم باید 16-17 باشه دیگه

7. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من دیروز که زنگ زدم برای قطع کردن گفتن که 2 هفته زمان میبره همون حرفی رو که اپراتور زد رو به تنظیم مقرارت رادیویی شکایت کردم الان زنگ زدن گفتن تا 72 ساعت دیگه خطتت از حالت رانژه قطع میشه.هر مشکلی که دارید پیگیری کنید 100%به نتیجه میرسید

9. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من به دلایلی از نمایندگی سرویس گرفتم چون نمیتونستم انلاین سرویس بگیرم الان هم میخوام که پنل رو کاملا در اختیار بگیرم چون الان شماره مشتری ندارم لطفا منو راهنمایی کنید چطوری شماره مشتری بگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

یک مطلبی رو میگم امیدوارم بهم ایرد نگیرید. من مخابرات، شاتل، نوین نت و... رو امتحان کردم. امروز از آسیاتک سرویس دارم (512 برنزی نامحدود). حقیقتا بین سرویس دهنده های دیگه 60 کیلوبایت دانلود نامحدود و با قطعی کم و این کیفیت هرگز ندیدم اونم با 25 هزار تومان. ما باید موقع قرارداد توجه کنیم، سرویس 512 حداکثر 60 بهت میده، در حالی که قرارداد میگه اشتراک 10 هست یعنی 6 کیلوبایت هم که دانلود شما باشه ایرادی به قرارداد نیست! اینکه با این وضع دلار و هزینه های مختلف هنز شرکت داره قیمت قبلش رو کار میکنه و این کیفیت رو هم حفظ کرده جای تشکر داره بیشتر تا دعوا و فحش

ضمنا کسی که 24 ساعته میخواد دانلود کنه باید پول خیلی بیشتر از این حرفا بده، همین من و شما که پهنای باندمون مشترکه فردا متضرر میشیم اگه هر کدوم بخواییم شبکه رو بترکونیم! هفته ای دو سه تا دانلود حجیم داری اوکی، اما آرشیو فیلم و سریال که بخوای درست کنی یا هر چی گیم روزه رو دانلود کنی بهتره یه اشتراک حجمی یا نامحدود طلایی بگیری که شیر نباشه، اونم با زمانبندی استفاده کنی... شرمنده ولی خوبه به موقعش حق رو به شرکت هم بدیم، الان وضع زیرساخت افتضاحه، مساله انتخابات هم هست (و آژمایشها و مانورهای دولتی رو اینترنت) بعد یکسره تقصیرو گردن آسیاتک انداختن جالب نیست. تا مرداد منتظر قطعی و داغونی باشید چون خودتون باید دلیلش رو دیگه بعد از این همه وقت بدونید

12. این کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

یک مطلبی رو میگم امیدوارم بهم ایرد نگیرید. من مخابرات، شاتل، نوین نت و... رو امتحان کردم. امروز از آسیاتک سرویس دارم (512 برنزی نامحدود). حقیقتا بین سرویس دهنده های دیگه 60 کیلوبایت دانلود نامحدود و با قطعی کم و این کیفیت هرگز ندیدم اونم با 25 هزار تومان. ما باید موقع قرارداد توجه کنیم، سرویس 512 حداکثر 60 بهت میده، در حالی که قرارداد میگه اشتراک 10 هست یعنی 6 کیلوبایت هم که دانلود شما باشه ایرادی به قرارداد نیست! اینکه با این وضع دلار و هزینه های مختلف هنز شرکت داره قیمت قبلش رو کار میکنه و این کیفیت رو هم حفظ کرده جای تشکر داره بیشتر تا دعوا و فحش

ضمنا کسی که 24 ساعته میخواد دانلود کنه باید پول خیلی بیشتر از این حرفا بده، همین من و شما که پهنای باندمون مشترکه فردا متضرر میشیم اگه هر کدوم بخواییم شبکه رو بترکونیم! هفته ای دو سه تا دانلود حجیم داری اوکی، اما آرشیو فیلم و سریال که بخوای درست کنی یا هر چی گیم روزه رو دانلود کنی بهتره یه اشتراک حجمی یا نامحدود طلایی بگیری که شیر نباشه، اونم با زمانبندی استفاده کنی... شرمنده ولی خوبه به موقعش حق رو به شرکت هم بدیم، الان وضع زیرساخت افتضاحه، مساله انتخابات هم هست (و آژمایشها و مانورهای دولتی رو اینترنت) بعد یکسره تقصیرو گردن آسیاتک انداختن جالب نیست. تا مرداد منتظر قطعی و داغونی باشید چون خودتون باید دلیلش رو دیگه بعد از این همه وقت بدونید

سلام من اسیا تک نیستم و حرفهای شما را نقض نمیکنم

لطف کنید از سرور داخلی و خارجی speedtest بگذارید تا نتیجه را ببینیم مثلا تهران و امستردام ممنون از شما

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

جالب بود! ممنون! اما مخابرات که 80 تا سرعت دانلود 512 میده خیلی بالاتنر از اینجاست!
    پینگ اینجا تایم اوت نداشت که اضافه شده....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •