پیگیری رو باید از زیرساخت کرد . این شرکتا فقط نقش واسطه دارن .
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پیگیری رو باید از زیرساخت کرد . این شرکتا فقط نقش واسطه دارن .
کجا نوشته؟
داداش شما وقتی با آسیاتک قرارداد بستی که نمیتونی بری از زیرساخت شکایت کنی و پیگیری کنی !!
باید انقد به آسیا گیر داد و پیگیری کرد که بره مشکل رو حل کنه دیگه
سلام
میخواستم بدونم کدوم یکی از این سرویسها سرعتش بشتره؟
( 128 ) - اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران طلايي
( 256 ) - اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران نقره اي
الان 512 نامحدود برنزی دارم سرعتش همیشه بین 60 تا 70 هست محدودیت دانلود هم نداره به نظر شما کدوم سرویسها بهتره؟اگر سویس دیگه ای هم مد نظر هست بگید.
ممنون.
اون سرویس ها در گیگ هدیه سرعتش بالاتره ولی بعد از تمام شدن گیگ دقیق نمی دونم چه قدره!
512 که همونه اگر بخوای نسبت به 512 مقایسه کنی اونم باید 16-17 باشه دیگه
من دیروز که زنگ زدم برای قطع کردن گفتن که 2 هفته زمان میبره همون حرفی رو که اپراتور زد رو به تنظیم مقرارت رادیویی شکایت کردم الان زنگ زدن گفتن تا 72 ساعت دیگه خطتت از حالت رانژه قطع میشه.هر مشکلی که دارید پیگیری کنید 100%به نتیجه میرسید
سلام دوستان
من به دلایلی از نمایندگی سرویس گرفتم چون نمیتونستم انلاین سرویس بگیرم الان هم میخوام که پنل رو کاملا در اختیار بگیرم چون الان شماره مشتری ندارم لطفا منو راهنمایی کنید چطوری شماره مشتری بگیرم.
یک مطلبی رو میگم امیدوارم بهم ایرد نگیرید. من مخابرات، شاتل، نوین نت و... رو امتحان کردم. امروز از آسیاتک سرویس دارم (512 برنزی نامحدود). حقیقتا بین سرویس دهنده های دیگه 60 کیلوبایت دانلود نامحدود و با قطعی کم و این کیفیت هرگز ندیدم اونم با 25 هزار تومان. ما باید موقع قرارداد توجه کنیم، سرویس 512 حداکثر 60 بهت میده، در حالی که قرارداد میگه اشتراک 10 هست یعنی 6 کیلوبایت هم که دانلود شما باشه ایرادی به قرارداد نیست! اینکه با این وضع دلار و هزینه های مختلف هنز شرکت داره قیمت قبلش رو کار میکنه و این کیفیت رو هم حفظ کرده جای تشکر داره بیشتر تا دعوا و فحش
ضمنا کسی که 24 ساعته میخواد دانلود کنه باید پول خیلی بیشتر از این حرفا بده، همین من و شما که پهنای باندمون مشترکه فردا متضرر میشیم اگه هر کدوم بخواییم شبکه رو بترکونیم! هفته ای دو سه تا دانلود حجیم داری اوکی، اما آرشیو فیلم و سریال که بخوای درست کنی یا هر چی گیم روزه رو دانلود کنی بهتره یه اشتراک حجمی یا نامحدود طلایی بگیری که شیر نباشه، اونم با زمانبندی استفاده کنی... شرمنده ولی خوبه به موقعش حق رو به شرکت هم بدیم، الان وضع زیرساخت افتضاحه، مساله انتخابات هم هست (و آژمایشها و مانورهای دولتی رو اینترنت) بعد یکسره تقصیرو گردن آسیاتک انداختن جالب نیست. تا مرداد منتظر قطعی و داغونی باشید چون خودتون باید دلیلش رو دیگه بعد از این همه وقت بدونید![]()
سلام من اسیا تک نیستم و حرفهای شما را نقض نمیکنم
لطف کنید از سرور داخلی و خارجی speedtest بگذارید تا نتیجه را ببینیم مثلا تهران و امستردام ممنون از شما
جالب بود! ممنون! اما مخابرات که 80 تا سرعت دانلود 512 میده خیلی بالاتنر از اینجاست!
پینگ اینجا تایم اوت نداشت که اضافه شده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)