تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1020 از 1174 اولاول ... 205209209701010101610171018101910201021102210231024103010701120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,191 به 10,200 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

رئال 9 بازیکن را می‌فروشد و ریبری را نمی‌خواهد

سایت گل- فلورنتینو پرس رییس باشگاه رئال مادرید گفته اگر بایرن مونیخ نخواهد فرانک ریبری را بفروشد او قادر به خرید این بازیکن نخواهد بود. پرس همچنین گفته 9 بازیکن برنابئو را ترک خواهند کرد.

پرس گفته است: «ریبری متعلق به بایرن است و بایرن نمی‌خواهد او را بفروشد. باید به خواسته باشگاه او احترام بگذاریم. اما اگر آنها بخواهند نظرشان را عوض کنند اوضاع طور دیگری خواهد شد.» همچنین پرس قصد دارد تعداد بازیکنان تیم را کم کند: «دست کم 9 بازیکن که در تیم اصلی حاضر هستند باشگاه را ترک خواهند کرد.»

در سال‌های اخیر جوانان بومی زیادی در تیم‌های پایه رئال پرورش نیافتند و پرس می‌گوید تعجب می‌کند که بازیکنان سابق تیم‌های پایه مادرید را می‌بیند که در تیم های دیگر خوش می درخشند: «در چند سال گذشته بازیکنانی در رئال بوده‌اند که در سطح بالایی قرار نداشتند ولی وقتی از تیم ما رفتند در تیم‌های دیگر عالی کار کردند. مانند آلوارو نگردو و خوان ماتا.» پرس درباره خرید کاکا هم گفته: «مذاکرات کار آسانی نبود. کاکا به دو دلیل به رئال آمد. اول این که او می‌خواست بیاید و دوم رابطه دوستانه ما با آدریانو گالیانی.»

************************************************** *********************************

واقعا چقدر مهربونه این عمو پرز ! : دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من از اومدن کاکا خیلی خوشحال شدم برعکس از اومدن رونالدو خیلی ناراحت شدم

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا تبریک می گم از اومدن رونالدو ،اما پارسال همه رو خوب گذاشته بود سر کار ...

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من از اومدن کاکا خیلی خوشحال شدم برعکس از اومدن رونالدو خیلی ناراحت شدم
    چرا ناراحت ؟! کلی سود برامون داره بابا ! بازیمن خوبیم که هست ! دوسش نداری ؟! طرفدار منچستری ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا ناراحت ؟! کلی سود برامون داره بابا ! بازیمن خوبیم که هست ! دوسش نداری ؟! طرفدار منچستری ؟!
    من حالم از منچستر بهم میخوره و طرفداره دو آتیشه رئال هم هستم / در ضمن از کریس هم بدم میاد چون که اگه تو رئال بترکونه میگن رئال هیچی نبود کریس اومد رئال ترکوند !!!

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

اقا کسی لطفا در مورد رائول حرف بد نزنه !!( با خودم طرفه ) :دي
    در مورد رونالدو هم اگه رو نیمکت هم بشینه کل فصل رو کلی برامون سود داره !! :دي

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

من حالم از منچستر بهم میخوره و طرفداره دو آتیشه رئال هم هستم / در ضمن از کریس هم بدم میاد چون که اگه تو رئال بترکونه میگن رئال هیچی نبود کریس اومد رئال ترکوند !!!
    منم عین خودتم !! :دي
    ولی دیگه الان یه رئالی به حساب می اد ! منچستر اگه قدرت داشت نگهش می داشت ! منچستر بره با نانی بدرخشه !!: دي (شرمنده ی طرفدارای منچستر به خصوص احمد !: دي )
    منچستری ها از وقتی بکام اومد هی گیر دادن به ما ! بعدش نیستروی اومد ! بازم گیر دادن ! بابا شما اگه می فهمیدین نگهشون می داشتین الان هم واسه مانن دیگه به شما تعلق ندارن !

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

آقا تبریک می گم از اومدن رونالدو ،اما پارسال همه رو خوب گذاشته بود سر کار ...
    به به ! مهدی ! چند وقت بود نبودی عزیز !! :دي

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم عین خودتم !! :دي
    ولی دیگه الان یه رئالی به حساب می اد ! منچستر اگه قدرت داشت نگهش می داشت ! منچستر بره با نانی بدرخشه !!: دي (شرمنده ی طرفدارای منچستر به خصوص احمد !: دي )
    منچستری ها از وقتی بکام اومد هی گیر دادن به ما ! بعدش نیستروی اومد ! بازم گیر دادن ! بابا شما اگه می فهمیدین نگهشون می داشتین الان هم واسه مائن دیگه به شما تعلق ندارن !
    100% باهات موافقم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ADEL_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

رئال خوب كاري كرد رونالدو و كاكا رو خريد ولي اگر يك مربي بزرگ از ليگ برتر نياره اينها نميتونن به دردش بخورن . ( البته امسال هم فكر كنم پلگيريني مربي رئال خواهدبود )
    Last edited by ADEL_r; 11-06-2009 at 22:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •