تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1020 از 2376 اولاول ... 20520920970101010161017101810191020102110221023102410301070112015202020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,191 به 10,200 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

كارمندان استقلال هم پاداش مي‌گيرند

تا امروز رسم بر اين بود كه بازيكنان پس از پيروزي يا شكست با پاداش يا جريمه رو برو مي‌شدند، اما اين رسم در باشگاه استقلال دچار كمي تغيير شده است.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اين طور كه گفته مي‌شود قرار است در ازاي سه پيروزي متوالي استقلال غير از بازيكنان به كارمندان باشگاه هم پاداش داده شود.

در واقع اين مساله انگيزه اي بيشتري را هم براي كارمندان باشگاه ايجاد خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال قيد مهاجم خارجي را مي‌زند

26 گل زده در 12 بازي آمار خوبي براي استقلال محسوب مي‌شود.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، تيمي كه به طور ميانگين بيشتر از دو گل در هر بازي زده بايد از خط حمله خوبي هم برخوردار باشد. با توجه به حضور مهاجماني مثل اكبرپور، برهاني و نيكمت‌نشيني مجيدي و عليزاده و قرار نگرفتن عليرضا عباسفرد در ليست 18 نفره به نظر مي‌رسد استقلال ديگر خيلي به دنبال جذب مهاجم خارجي نباشد و شايد همين رفتن رضا رجبي به برزيل بهترين شوك براي مهاجمان اين تيم بود تا راه گل زدن به حريفان را پيدا كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منيعي:
    براي تيم ملي تلاش مي کنم
    هافبک استقلال تهران که به تازگي به ترکيب اصلي تيمش اضافه شده است، در تلاش است تا با ارايه بازي هاي درخشان در ليگ برتر، به تيم ملي فوتبال راه پيدا کند.

ميثم منيعي به خبرنگار ورزشي برنا گفت: خيلي خوشحالم که امير قلعه نويي بالاخره به من اعتماد کرد و حالا يکي از يازده بازيکن اصلي استقلال هستم، اميدوارم به حدي خوب بازي کنم که هم براي تيمم مهره اي تاثيرگذار باشم و هم اينکه توسط علي دايي به جمع ملي پوشان دعوت شوم تا بتوانم تيم ملي را در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 آفريقاني جنوبي همراهي کنم.

منيعي در ادامه با اشاره به بازي استقلال با ذوب آهن گفت: آنها صدرنشين ليگ برتر هستند و به همين دليل نمي توانيم خودمان را از پيش برنده بدانيم، البته اگر بتوانيم با آمادگي کامل خود برنامه هاي تاکتيکي تيم رادر طول 90 دقيقه اجرا کنيم، با توجه به اينکه از حمايت هواداران پر شمار هم بهره مي بريم، مي توانيم شاگردان ابراهيم زاده را شکست بدهيم و فاصله مان با صدر جدول را کمتر کنيم.

بازي تيم هاي استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان در حالي روز جمعه هفته جاري در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود که ذوب آهن با 25 امتياز صدرنشين هستند و استقلالي ها با 21 امتياز و به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به پرسپوليس، سومين تيم جدول رده بندي ليگ برتر هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آرش برهاني در گفت و گو با برنا
    خوشحالم که آن کابوس ها را پشت سر گذاشتم/با اين تيم،قهرماني حق ماست

"پارسال هم همين موقع ها عکسم روي جلد روزنامه ها بود،اما با اين تفاوت که آن روزها به من حمله مي شد و اين روزها تشويقم مي کنند.خدا را شکر مي کنم که آن کابوس ها را پشت سر گذاشتم." آرش برهاني پوست انداخته است. اين را خودش هم قبول دارد ،اما تاکيد مي کند که اين پوست انداختن ريشه هايي روانشناختي دارد و با مسائل فني خيلي ارتباط پيدا نمي کند.

مهاجم اول استقلال پس از يک نمايش رويايي برابر پيکان به سوالات خبرنگار ورزشي برنا پاسخ داد که متن اين گفت و گو را در زير مي خوانيد:
    * ابتدا درباره بازي با پيکان صحبت کن!
    - بازي خيلي خوبي بود. تيم ما کاملاً هجومي و حساب شده بازي کرد و اگر آن اشتباه داور مسابقه نبود و يدالله اکبري اخراج نمي شد،مي توانستيم به گل هاي بيشتري برسيم.
    * فکر مي کردي که پيکان به آن شکل مقابل شما بازي کند و در يک نيمه سه گل بخورد؟
    - بله،فکرش را مي کرديم. حتي وقتي گل سوم را زديم،رفتيم تا گلهاي بيشتري بزنيم.
    * قلعه نويي بين دو نيمه به بازيکنان چه گفت؟
    - اميرخان گفت بايد گلهاي بيشتري بزنيد و بازي را در کنترل خود قرار دهيد. گفت اگر فشار بياوريد،پيکان جلو نمي کشد.
    * خيلي از کارشناسان اوج گيري تو را با حل مشکلات روحي و رواني ات مرتبط مي دانند.خودت اين مسئله را قبول داري؟
    - بله، من از لحاظ فني همان آرش برهاني سال قبل هستم،منتهي مراتب يک‌سري صحبت ها با من شد که از لحاظ رواني خيلي کمکم کرد و در واقع ريکاوري خيلي خوبي برايم بود.امسال بدون استرس بازي مي کنم و حتي خودم از فوتبال خودم لذت مي برم.
    *قلعه نويي پس ازبازي ديروز(دوشنبه) مدعي شد که تو يکي از بهترين مهاجمان ايران پس از انقلاب هستي.
    - اميرخان به من لطف دارد و اين لطف ايشان حتي زماني که در استقلال نبودم،شامل حالم شده بود.
    * فکر مي کردي که سه گل به پيکان بزني؟
    - حقيقتاً نه،اما مي دانستم روز خوبي خواهم داشت.
    * درباره گل سوم خودت صحبت کن.
    - يک لحظه ديدم توپ پشتم است.اگر مي خواستم برگردم و استپ کنم دفاع پيکان توپ را مي زد، اين شد که تصميم گرفتم قيچي برگردان بزنم. اين دومين بار بود که اينطوري گل زدم؛ يکبار ديگر هم با پيراهن تيم ملي به مالزي چنين گلي را زدم.
    * براي رسيدن به عنوان آقاي گلي چند رقيب جدي داري.درباره آنها صحبت کن.
    - البته کار من و ديگر بازيکنان استقلال از حالا به بعد سخت تر خواهد شد؛زيرا همه تيم ها براي آنکه از استقلال گل نخورند،محکم تر بازي مي کنند.
    * احتمال قهرماني استقلال در ليگ هشتم را چقدر مي داني؟
    - خيلي زياد.با اين پتانسيلي که تيم ما دارد، قهرماني حقمان است.
    * راه رسيدنت به تيم ملي با اين بازي‌هاي خوب هموارتر شده است.فکر مي کني دايي تو را به تيم ملي دعوت کند؟
    - اين آرزوي هر بازيکني است.سعي مي کنم اين روند ادامه داشته باشد.
    * سال گذشته به دليل گل نزدن از تو انتقاد مي شد و حالا همه از عملکرد تو تمجيد مي کنند. درباره اين تغيير شرايط صحبت کن.
    - بله، پارسال همين موقع ها عکسم روي جلد روزنامه ها بود اما با اين تفاوت که آن روزها به من حمله ميشد و اين روزها تشويقم مي کنند.البته من خوشحال بودم که نقد مي شوم.پارسال همه روي من حساس شده بود و آن‌قدر انتقاد مي کردند که تعادل روحي ام بهم خورده بود. واقعاً بي انصافي مي کردند. در 6 بازي 4 گل زده بودم،اما چون استقلال خوب نتيجه نمي گرفت،همه مرا مورد هدف قرار داده بودند. خوشحالم که آن کابوس ها را پشت سر گذاشتم.
    * درباره بازگشت احتمالي رضا عنايتي به استقلال چه نظري داري؟
    - آقا رضا بازيکن بزرگي است و خوشحال مي شوم که برگردد.
    *فکر نمي کني با حضور او در خط حمله استقلال ترافيک شود؟
    - حتماً مربيان براي اين مسئله هم راه حلي پيدا مي کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رجبي در تماسي تلفني مدعي شد
    شايد تا سه ماه آينده در برزيل بمانم!

نزديک به دو هفته از سفر آناليزور استقلال تهران به برزيل گذشته،اما وي کماکان ترجيح مي دهد که در سرزمين قهوه به جستجوي خود براي يافتن مهاجم ادامه دهد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در روزهايي که پاي مهاجمان استقلال به گلزني باز شده است،رضا رجبي در برزيل به دنبال مهاجم است تا مقدمات حضور او را در تهران فراهم کند.
    جالب اينکه رجبي چند روز قبل در تماس با يکي از نزديکان استقلال مدعي شده در صورتي که مهاجم مورد نظرش را پيدا نکند،شايد به اقامتش در برزيل ادامه دهد و تا سه ماه آينده هم در اين کشور بماند.
    اين در حالي است که استقلالي ها منتظر بازگشت رجبي هستند تا از آخرين وضعيت مهاجم خارجي خود اطلاع کسب کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

درخواست قلعه نويي از گروه آناليزش
    دلايل ضعف خط دفاعي را در بياوريد

اگرچه استقلال در هفته دوازدهم مسابقات ليگ برتر پيروزي با ارزشي مقابل پيکان به‌دست آورد،اما اميرقلعه نويي کماکان از ساختار خط دفاعي خود ناراحت است.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" پس از پايان بازي ديروز سرمربي استقلال از گروه آناليز خود درخواست نمود تا فيلم بازي از دوباره تماشا کنند و علت ضعف مفرط خط دفاعي را روي ارسال هاي جناحين دربياورند.
    سرمربي استقلال اعتقاد دارد که ميانگين قدي تيمش بالاست،اما نفرات خط دفاعي به هيچ عنوان روي ارسال توپ از جناحين خوب عمل نمي کنند و در بازي با پيکان نيز تمام توپ هاي اول را بازيکنان پيکان زدند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مربيان استقلال مي دانند فرهاد ناراحت است
    جلسه بابازاده و مجيد
    ي

ناراحتي فرهاد مجيدي از نيمکت نشيني در ديدارهاي اخير، حميد بابازاده را مجاب کرد که پس از بازي ديروز مقابل پيکان به صورت خصوصي با اين بازيکن گفت و گو کند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" با به صدا درآمدن سوت پايان ديدار استقلال و پيکان تمامي بازيکنان استقلال به غير از فرهاد مجيدي راهي رختکن شدند.
    مربي دروازه بانان استقلال از حضور مجيدي در رختکن جلوگيري کرد تا با او پشت درب رختکن صحبت کند.
    بابازاده از مجيدي خواست تلاش خود را در تمرينات بيشتر کند تا راهي به ترکيب اصلي پيدا کند.
    شايان ذکر است در ديدار استقلال و پيکان نيز براي دقايقي هواداران استقلال به تشويق مجيدي پرداختند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويي نمي خواست او را بازي دهد
    برهاني تا نيم ساعت قبل از بازي نيمکت‌نشين بود

هت تريک آرش برهاني در ديدار تيم هاي استقلال تهران و پيکان قزوين در شرايطي رخ داد که سرمربي آبي پوشان تا نيم ساعت قبل از شروع بازي نام برهاني را در ترکيب بازيکنان اصلي خود قرار نداده بود.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" برهاني با سه گلي که مقابل ذوب آهن اصفهان به ثمر رساند،تعداد گل هاي زده خود را به عدد 9 رساند.
    آمادگي و گلزني مهاجم کرماني استقلال درحالي بود که امير قلعه نويي قصد نداشت وي را به عنوان بازيکن ثابت راهي ميدان کند.
    سرمربي استقلال ابتدا فرهاد مجيدي رابه عنوان مهاجم در کنار سياوش اکبرپور قرار داده بود،اما در لحظات آخر از تصميمش منصرف شد و برهاني را به عنوان مهاجم اصلي به ميدان فرستاد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اکبري در گفت و گو با برنا:
    جبران مي کنم
    هافبک با تجربه استقلال با اشاره به بدشانسي هاي چند وقت اخير، اميدوار است تا در ادامه ليگ با درخشش و تاثيرگذاري،جبران مافات کند.

يدالله اکبري که با از دست دادن پنالتي در بازي با برق و همچنين اخراج شدن در ديدار برابر پيکان مورد انتقاد قرار گرفته است، به خبرنگار ورزشي برنا گفت: واقعاً نمي دانم چرا در اين هفته ها بدشانسي به سراغ من آمده است.اميدوارم در بازي هاي بعدي بتوانم با نمايش خوب، عملکرد نه چندان راضي کننده اين چند وقت اخير را جبران کنم.
    اکبري با اشاره به پيروزي استقلال برابر پيکان گفت: اين پيروزي به خاطر شکست دادن حريف بالاي جدولي، براي ما 6 امتياز داش.حالا مي توانيم با اعتماد به نفس بيشتري به فکر بازي هاي بعد باشيم و تلاش کنيم که استقلال را براي اولين بار در ليگ هشتم به صدر جدول رده بندي برسانيم.
    وي همچنين با دشوار دانستن بازي با ذوب آهن مي گويد: شاگردان ابراهيم زاده صدرنشين ليگ هستند و اين اتفاق نشان مي دهد که آنها حتي در ورزشگاه آزادي هم مي توانند سد راه موفقيت ما شوند.البته بازيکنان استقلال از روحيه بالايي برخورداند و در اين شرايط کمتر تيمي توان رويارويي با ما را دارد.
    بازي تيم هاي استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان در چارچوب هفته سيزدهم ليگ برتر روز جمعه هفته جاري در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تا 38 سالگي بازي مي کنم و به تيم ملي مي رسم
    نوازي: پشت کساني درآمدم که زيرآبم را زدند
    قلعه نويي عصاي دست خود را شکست و دور انداخت

هافبک سابق استقلال تهران هنوز به اين تيم تعصب دارد اما از دست کساني که وي را از تيم محبوب خود دور کرده اند گله مند است و در اين بين قلعه نويي را مقصر صد در صد مي داند.

آنچه مي خوانيد گفت و گوي خبرنگار ورزشي پانا، با محمد نوازي است:

تبريک، شنيديم با آلومينيوم 2ساله بستي؟

خيلي ممنون. دوساله که نه. قراردادم يک ساله و سال دوم توافقي است تا ببينيم چه مي شود.

چي شد که از اراک سر در آوردي؟

ديگه يک سري از دوست ها به جز اراکي ها به من لطف داشتند. اين قدر پيغام فرستادند که خسته شدم ! مديرعامل باشگاه هم زنگ زد بالاخره به توافق رسيديم.

پس از مدت ها قبل دنبال تو بودند؟

صحبت هايي قبلا کرده بودند ولي بيشتر پيشنهادم ليگ برتر بود. وقتي ديدم نمي شود و اذيتم مي کنند و مهم تر اين که پيشنهاد را باشگاه اراک داده، من هم زياد به اصطلاح براي پول بحث نکردم و مهم فوتبال بازي کردن بود.

شناختي از مجموعه داري؟

واقعا مديران و مسئولين باشگاه آدم هاي دلسوز و زحمت کشي هستند. بازيکنان خوب و با اخلاقي دارند. مربي آن ها (زرينچه) دوست و هم بازي من است. انشالله بتوانم يک کمک حال خوبي براي آن ها باشم و با تلاش يکديگر بتوانيم سهمي در صعود اين تيم به ليگ برتر داشته باشيم.

پتانسيل آلومينيوم اراک در حد صعود به ليگ برتر هست؟

صد در صد براي ليگ برتر بسته شده ايم. بازيکنان، مسئولين و مربي خوبي داريم. اين تيم مي تواند استارتي براي زرينچه و حتي خود اراکي ها باشد. امسال فکر مي کنم بايد دست به دست هم دهيم تا با کمک مردم به ليگ صعود کنيم.

محمد نوازي کي از فوتبال خداحافظي مي کند؟

فعلا تا 38 سالگي مي خواهم بازي کنم و با تلاشم به تيم ملي برسم.

هنوز براي هوادارن قابل باور نيست که نوازي در ليگ برتر و به خصوص در استقلال نيست؟

به هرحال حق ما را خورده اند ولي چاره چيست و کي هست که به حرف هاي ما گوش دهد. متاسفانه نه محمد نوازي بلکه حق خيلي ها را خوردند. الان وقتي نبود که محمد نوازي در ليگ يک بازي کند ولي موقعي که مجبور شدم، اين کار را کردم.

به نظرت مي تواني دوباره در رقابت هاي ليگ برتر حضور پيدا کني؟

تمام تلاشم را براي موفقيت اراک انجام مي دهم تا بتوانم به اين تيم کمک کرده و به ليگ برتر برسيم. دوباره با تلاش و کوشش سعي مي کنم حقانيت خود را ثابت کرده و به ليگ برتر برسم کما اين که در همين ليگ هم مي توانم در صورت نگاه سرمربي تيم ملي دوباره افتخار پوشيدن پيراهن ملي را پيدا کنم.

چه اشخاصي را در رفتن خود از استقلال مقصر مي داني؟

آن هايي که مقصرند به خوبي مي دانند، منظورم به آن هاست. آن هايي که نيستند تلاش کردند که من هم نباشم. خيلي از دوستان که به اصطلاح بچه محل من بودند، زير آبم را زدند. متاسفانه بيشترين ضربه را از دوستان و مربيان خود خوردم.

ديگه چي؟

به هر حال فوتبال است. آن روي فوتبال هم خيلي کثيف است. يک سري از دوستان آن روي فوتبال را ديدند. گرچه موفق شدند اما براي مردم گوياتر است. هنوز مردم فکر مي کنند بازيکن استقلال هستم و وقتي مرا مي بينند "مي گويند چرا بازي نمي کني!؟" من تلاش خود را مي کنم تا دوباره بشوم، نوازي.

مثل اين که دل پري از دوستان خود داري؟

اميدوارم کساني به استقلال بيايند که حداقل بتوانند اين تيم را سربلند کرده و تماشاگران را خوشحال کنند. خيلي از بازيکناني که پشت آن ها در آمدم زيرآبم را زدند اما اشکالي ندارد کساني که اين کار را کردند چوب آن را هم مي خورند. ديگر نمي خواهم بيش از اين در مورد استقلال حرف بزنم.

کساني که الان هستند مي توانند اين موفقيت را کسب کنند؟

نمي خواهم زياد وارد مسائل استقلال شوم چون که بازيکنان رفيق هاي خودم هستند. براي آن ها آرزوي موفقيت مي کنم.

نقش قلعه نويي در جدايي تو از استقلال چقدر پر رنگ بود؟

صد درصد. خيلي از مردم مصاحبه قلعه نويي را فراموش نکرده اند. وقتي برگشت گفت که " نوازي و علي منصوريان عصاي دست من هستند " در صورتي که عصا را شکست و دور انداخت. اشکالي ندارد من هم تلاش خود را مي کنم اگر در اين فوتبال موفق شدم که هيچ و گرنه من که فوتبالم را در استقلال بازي کرده ام. اميدوارم کساني که حرف مي زنند، عمل کنند. حرف من باعملم يکي است. هيچ موقع نخواستم که زيرآب بزنم. اگر بعضي موقع ها پرخاشي هم کردم به خاطر پيراهن و تعصبم بوده اما اين ها تعصب را با بدخلقي قاطي کرده اند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •