آقا جون آشغال آشغاله
یه موقع نصبش نکنی ها
برو به این آدرس و اونجا دیگه خودت همه چیز دستگیرت میشه زون تو این تستها مقامی بهتر از 30 رو نتونست کسب کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا جون آشغال آشغاله
یه موقع نصبش نکنی ها
برو به این آدرس و اونجا دیگه خودت همه چیز دستگیرت میشه زون تو این تستها مقامی بهتر از 30 رو نتونست کسب کنه
سلام
بروبچ اونایی که از BitDefender استفاده میکنن میخواستم ازشون بپرسم که وقتی این جناب ویروس پیدا میکنه چجوری میشه ویروسها رو قرنطینه یا پاک کرد لطفا کمک کنید چون واسه من ویروسا رو پیدا میکنه ولی دیگه نمیتونم کاری بکنم
با تشکر
سلام
بروبچ اونایی که از BitDefender استفاده میکنن میخواستم ازشون بپرسم که وقتی این جناب ویروس پیدا میکنه چجوری میشه ویروسها رو قرنطینه یا پاک کرد لطفا کمک کنید چون واسه من ویروسا رو پیدا میکنه ولی دیگه نمیتونم کاری بکنم
با تشکر
Panda Titanium Antivirus Plus Antispyware 2006 5.00.00
دانلود فول ورژن
Last edited by میل کوچولو; 21-09-2005 at 01:07.
soda جون عزیز ما منتظر کرک AntiVir Premium و AntiViren Kit هستیمااااااااااااا!
راستی این AntiVirenKit باید خیلی قوی باشه تو مجله ی کاربر شماره 11 نوشته بود مخلوطیه از کاسپرسکی و بیت دیفندر!!!
Last edited by sAsAn.K; 21-09-2005 at 07:27.
ضمنا آقا ما این پاندا 2006 رو دانلود کردیم )( خیلی عجیب بود برای تست نصبش کردم کاسپرسکی آپدیت شده رو پاک کردم
اینو که نصب کردم در عرض 2 دیقه یه attack بلوک کرد و یه ویروس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بقیه هم تستش کنن از 2005 100% بهتر شده!
اینم اسکرین شات:
![]()
sAsAn.K عزیز سلام.
پاندا 2006 رو از همان لینک میل کوچولو دانلود کردی؟ راستی کرکی چیزی براش هست؟ سرعت و اشغال رمش چطوره؟
مثل اینکه اینطوری خیال ما راحت نمیشه...باید یه چند تایی از این آنتی ویروسا رو با هم نصب و امتحان بکنیم .کسی یه برنامه سراغ داره که بشه چند تا آنتی ویروسو باهم نصب کنیم بی آنکه با هم مشکل بوجود بیارند؟البته برنامه Handybits هست ولی فقط برای استفاده از دو تا آنتی ویروسه.
Last edited by shahbab; 21-09-2005 at 08:58.
امتحان کردم جواب داد!نوشته شده توسط hossein84x
ممنون از شما![]()
تا یادم نرفته بگم که یه دفعه امتحان کردم نشد ،بعد فهمیدم که بعد نصب فایل fixرو اجرا نکرده بوم
Last edited by فربد; 21-09-2005 at 10:14.
اجرا شد خوبم بود ممنون
سودا جان
به نظرت برنامه Trial Reset که معرفی کردی روی این آنتی ویروس یعنی AVK 2005 جواب میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)