با سلام.
اون که گفتی Ratio به مدت یه هفته باید بالای 0.95 نگه داری تا ip منو بن نکنه که مشکلی نیست که میذارم آپلود دو سه فیلم رو Ratio میره بالا...
من مشکلم این جاست که هنوز نمی تونم دانلود باید اول یه فایلی رو بزارم آپلود ((مگه نه!)) منم نمی دونم چیکار باید بکنم!(کمکم کنید)
آره اون پیغام رو تو داخل Control Panel من مینویسه.تقریبا دو سه روزه تو این سایت ثت نام کرده ام.و از همون اول نتونستم دانلود کنم.((ببینم مگه شا از همون اول که عضو شدی تونستی دانلود کنی.)
در ضمن Ratio شما الان چنده!از این سایت راضی هستی.
در ضمن اون تورنتی که شما گذاشته بودید رو امتحان کردم مشکلم پورت بود که اونو هم عوض کردم ((واقعا دستتون درد نکنه!))
----------------------------------
سوال:
من که الان مشکلم درست شده و می تونم از این سایت دانلود که خدایا شکر!
من وقتی می خوام دانلود کنم آپلود نمی کنه!منظورم اینه که چیکار کنم تا هم زمان هم آپلود کنم و دانلود تا Ratio من زیاد تغییر نکنه!!!
با تشکر.
والا من همون لحظه که ثبت نام کردم تونستم دانلود کنم و هیچ مشکلی هم نداشتم تازه سرعت ترکر واقعا خوبه حتی بهتر از دمونوئید من با 4 تا سید کننده دیروز تا میخواستم استارت بزنم در عرض کمتر از نیم دقیقه به حداکثر سرعت دانلودم میرسیدم البته فکر کنم بخاطر اینکه کسی نیست که فایلها رو دانلود کنه و من به تنهایی از 4 نفر دانلود داشتم اینطوری بود ضمنا این سایت بخاطر اینکه تازه هستش دانلود کننده زیادی نداره برا همین ممکنه برا آپلود مشکل داشته باشی که روشش رو پیمان جان این بالا گفته چیکار کنی و الا نمیتونی share ratio خودتو بالا نگه داری یه چاره دیگه هم داره و اونهم اینکه با توجه به اینکه ثبت نام آزاد هستش و ترکر خصوصی و 100 در 100 در آینده جلوی ثبت نام بسته میشه پیشنهاد میکنم تمام کاربرا ن این قسمت تو این سایت ثبت نام کنن چون تنهای بوسیله خودمون میتونیم share ratio خودمونو بالا نگه داریم و خارجی ها اونقدر سرعت دارن که ما هیچوقت نمیتونیم سیدر خوبی برای اونها باشیم و لی اگه شما ها همه تو اونجا ثبت نام کنند لا اقل با کمک خودمون و بقیه کاربران ایرانی میشه برای همدیگه سید کرد و share ratio رو بالا نگه داشت یه عکس هم از صفحه اول سایت میزارم که ببینید من دانلود داشتم
نمیدونم مشکلت رو بلاخره چطوری حل کردی ولی خوشحالم که حل شده