تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 376 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

دانلود یه تیکه از فایل بزرګ واسه کسایی که سرعتشون زیاد نیست و اپلود هم نمتونن بکنن خیلی خوبه البته باید فایلی رو واسه دانلود استفاده کنین که میبینین پیرزهاش خیلی زیاد هست نیسبت به سیدرش چون خارجی ها سرعتشون خیلی بیشتر هست اګه ما بخوایم مثل اونا کل فایل رو دانلود کنیم اونا خیلی سریعتر فایل رو دانلود میکنن و پيیرزی واسه ما باقی نمیمونه که بخوایم واسش اپلود کنیم ( در عین حال بخاطر دانلود زیاد شیر ریتو هم کم میشه )اما اګه یه تیکه رو فقط دانلود کنیم وضعیت فرق میکنه

دانلود فایل های freeleech و سید کردن اونا هم خیلی خوبه چون مقدار دانلود حساب نمیشه ولی اپلودش باعث افزایش شیر ریتو میشه ، اکثر سایت های خصوصی freeleech دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام.
    اون که گفتی Ratio به مدت یه هفته باید بالای 0.95 نگه داری تا ip منو بن نکنه که مشکلی نیست که میذارم آپلود دو سه فیلم رو Ratio میره بالا...

من مشکلم این جاست که هنوز نمی تونم دانلود باید اول یه فایلی رو بزارم آپلود ((مگه نه!)) منم نمی دونم چیکار باید بکنم!(کمکم کنید)
    آره اون پیغام رو تو داخل Control Panel من مینویسه.تقریبا دو سه روزه تو این سایت ثت نام کرده ام.و از همون اول نتونستم دانلود کنم.((ببینم مگه شا از همون اول که عضو شدی تونستی دانلود کنی.)
    در ضمن Ratio شما الان چنده!از این سایت راضی هستی.
    در ضمن اون تورنتی که شما گذاشته بودید رو امتحان کردم مشکلم پورت بود که اونو هم عوض کردم ((واقعا دستتون درد نکنه!))
    ----------------------------------
    سوال:
    من که الان مشکلم درست شده و می تونم از این سایت دانلود که خدایا شکر!
    من وقتی می خوام دانلود کنم آپلود نمی کنه!منظورم اینه که چیکار کنم تا هم زمان هم آپلود کنم و دانلود تا Ratio من زیاد تغییر نکنه!!!
    با تشکر.
    والا من همون لحظه که ثبت نام کردم تونستم دانلود کنم و هیچ مشکلی هم نداشتم تازه سرعت ترکر واقعا خوبه حتی بهتر از دمونوئید من با 4 تا سید کننده دیروز تا میخواستم استارت بزنم در عرض کمتر از نیم دقیقه به حداکثر سرعت دانلودم میرسیدم البته فکر کنم بخاطر اینکه کسی نیست که فایلها رو دانلود کنه و من به تنهایی از 4 نفر دانلود داشتم اینطوری بود ضمنا این سایت بخاطر اینکه تازه هستش دانلود کننده زیادی نداره برا همین ممکنه برا آپلود مشکل داشته باشی که روشش رو پیمان جان این بالا گفته چیکار کنی و الا نمیتونی share ratio خودتو بالا نگه داری یه چاره دیگه هم داره و اونهم اینکه با توجه به اینکه ثبت نام آزاد هستش و ترکر خصوصی و 100 در 100 در آینده جلوی ثبت نام بسته میشه پیشنهاد میکنم تمام کاربرا ن این قسمت تو این سایت ثبت نام کنن چون تنهای بوسیله خودمون میتونیم share ratio خودمونو بالا نگه داریم و خارجی ها اونقدر سرعت دارن که ما هیچوقت نمیتونیم سیدر خوبی برای اونها باشیم و لی اگه شما ها همه تو اونجا ثبت نام کنند لا اقل با کمک خودمون و بقیه کاربران ایرانی میشه برای همدیگه سید کرد و share ratio رو بالا نگه داشت یه عکس هم از صفحه اول سایت میزارم که ببینید من دانلود داشتم

نمیدونم مشکلت رو بلاخره چطوری حل کردی ولی خوشحالم که حل شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در حال حاضر از سایت احتیاج به مدیر داریم کسی دوست داشت ب

پيش فرض

کمک ناجور/
    من یه فایلی را دانلود دامر می کنم و قبلا نصفش رو دانلود کردم .الان دیگه نمی شه اخه هیچی سید نیست چیکار باید کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

کمک ناجور/
    من یه فایلی را دانلود دامر می کنم و قبلا نصفش رو دانلود کردم .الان دیگه نمی شه اخه هیچی سید نیست چیکار باید کنم
    باید ترکر دیګه ای ازش پیدا کنی که سیدر داشته باشه یا اینکه بری تو سایت مربوط به ترکر و درخواست reseed بدی

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در حال حاضر از سایت احتیاج به مدیر داریم کسی دوست داشت ب

پيش فرض

چی بنویسم انگلیسی باید بنویسم .کمک کنید و در کدوم قسمت بنویسم (ویدئو هستش)

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

چی بنویسم انگلیسی باید بنویسم .کمک کنید و در کدوم قسمت بنویسم
    لینک اون تورنت رو بزار
    در مورد نحوه ی درخواست reseed خوب بعضی سایت ها دکمه ی درخواست reseed رو واسه تورنت ها دارن که باید اون رو بزنی خیلی ها هم تایپيک میزنن تو انجمنش یا اینکه یه بخش درخواست رسید دارن خودشون

داره خودمونی میشه دنیروو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دانلود یه تیکه از فایل بزرګ واسه کسایی که سرعتشون زیاد نیست و اپلود هم نمتونن بکنن خیلی خوبه البته باید فایلی رو واسه دانلود استفاده کنین که میبینین پیرزهاش خیلی زیاد هست نیسبت به سیدرش چون خارجی ها سرعتشون خیلی بیشتر هست اګه ما بخوایم مثل اونا کل فایل رو دانلود کنیم اونا خیلی سریعتر فایل رو دانلود میکنن و پيیرزی واسه ما باقی نمیمونه که بخوایم واسش اپلود کنیم ( در عین حال بخاطر دانلود زیاد شیر ریتو هم کم میشه )اما اګه یه تیکه رو فقط دانلود کنیم وضعیت فرق میکنه

دانلود فایل های freeleech و سید کردن اونا هم خیلی خوبه چون مقدار دانلود حساب نمیشه ولی اپلودش باعث افزایش شیر ریتو میشه ، اکثر سایت های خصوصی freeleech دارن
    پیمان بابا تو دیگه کی هستی
    طبق روشی که گفتی عمل کردم الان Ratio به صورت وحشتناک رفته بالا
    دستت درد نکنه

الحق باید بشی مدیر بخش تورنت ....

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

پیمان بابا تو دیگه کی هستی
    طبق روشی که گفتی عمل کردم الان Ratio به صورت وحشتناک رفته بالا
    دستت درد نکنه

الحق باید بشی مدیر بخش تورنت ....
    چیکار کردی!!!یعنی من چیکار کنم Ratio من بره بالا....

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چیکار کردی!!!یعنی من چیکار کنم Ratio من بره بالا....
    خوب کاری که من کردم این بود که :
    یک فایل بزرگ DVD که حدودا 50 تا فایل داشت و خیلی جدید هم بود و تعداد Peers هاش بیشتر از تعداد Seeds هاش بود رو انتخاب کردم ولی نه همه فایلها رو
    بلکه 2 تا از فایلهاشو از جمله Sample.avi رو سریع شروع کردم به دانلود و تمام

از دیشب تا الان با تمام پهنای باند داره آپلود میکنه
    با اینکه کل دانلودم 700 مگ بیشتر نبوده ولی الان Ratio حدود 0.5 شده که واسه این ترکر Torrent-damge.net فکر کنم خیلی خوب باشه ....

خلاصه پیمان جان باز هم تشکر ...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط یک سوال

پیمان جان الان با این کار که ما قسمتی از فایلو داریم و اونو سید میکنیم به عنوان Leecher شناخته میشیم نه به عنوان Seeders

حالا این در Ratio تاثیری داره یا خیر ؟
    چون سایت به راحتی میتونه شناسایی کنه
    آیا ممکنه با این کار بن بشیم ؟ و یا کلا مشکلی پیش بیاد ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •