دوستان بالاخره منحنی خوبه یا غیر منحنی؟
یعنی تو رنج 4500 x8500d از همه بهتره؟
دوستان بالاخره منحنی خوبه یا غیر منحنی؟
یعنی تو رنج 4500 x8500d از همه بهتره؟
سلام
مونتاژ داخل ks8000 به اسم ks8980 تو بازار هست(دیجی کالا رو چک کن) البته فقط 60 اینچش
مدل ks9995 تولید داخل هم هست که البته نمیدونم دقیقا ks9000 هست یاخیر ولی سری 9000 هست بالاخره
سلام
بهترین انتخاب تا قیمت 2.5 چیه سایزش هم 47 48 تو همین حدودا .
برند خاصی هم تعصب ندارم
مونتاژ داخل نباشه بهتره ؟
یه ال ای دی 4k واقعی میخوام
55 اینچ باشه
فقط کیفیت تصویر برام مهمه و اسمارت هم باشه چه بهتر
ولی 3 بعدی برام اهمیت نداره
قیمت هم هرچی کمتر باشه بهتر ولی تا سقف 4500 باشه دیگه
بدون گارانتی
این پاناسونیک ها چطور هستن؟قیمتشونم مناسبه
دوستان من با سایت های بانه ای تماس گرفتم هیچکدام پاناسونیک 49cx700 موجود نداشتند؟ جایی هست که بشه پیدا کرد؟ تهران؟ جنوب؟ یا همون بانه
اگر نبود بین پاناسونیک 49dx650 و سونی 49x8000d کدام تصویر بهتری داره؟
قطعا تي وي سوني بهتره ...... شك نكن ......
تو اين رنج قيمت اين مدل تي وي عاليه .......
مخصوصا اگه مورد استفادت بيشتر ديدن فوتبال و گيم و بطور خاصه ديدن تصويرهايه سريع و ورزشي باشه ......
تو اين موارد كه گفتم حتي تو محدوده قيمتي بالاتر هم بي نظير اين تي وي .......
دوستان تلویزیون برا اتاق خودم میخوام برای فیلم دیدن میخوام و گیم. فیلم بیشتر. با زبرنویس فارسی مشکل نداشته باشه. خودمون الجی داریم ولی زیر نویسو بد نشون میده بهم ریخته. سایزش 32 باشه خوبه یا چیز دیگ اگر خوبه معرفی کنید بیشتر از 1300 نمیخوام هزینه کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلامبنده مدتی هست که در مورد تلویزیون دارم تحقیق میکنمو الان بین این 2 مدل دودل هستم
خیلی ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید
55ks9995 و OLED LG
معیارم بیشتر کیفیت و روشنایی تصویر و عمر پنل هستترجیحا 55 اینچ فلت باشه اگر نشد خمیده اشکالی ندارهتا سقف 5 و نهایت 6 تومن میتونم هزینه کنماستفاده و کاربردم کانال م ا ه و ا ر ه هست خیلی کم کانال داخلی میخوام حتما فورکی باشه وسه بعدی نباشهبچه کوچیکم نداریم که پنل اسیب ببینه
خیلی ممنون میشم بنده راهنمایی کنید.
با سلام.
دوستان عزیز میدونم مباحث زیادی هست برای انتخاب تلویزیون و البته 4k.
ولی چندتا موضوع بود که باعث شد تاپیک ایجاد کنم.
من یه تلویزیون میخوان تا 3میلیون با کیفیت 4k که 43-48اینچ باشه کافیه چون توی اتاقم. برای دیدن فیلم های فول اچ دی و 4k که واقعا خیلی از فیلم ها با حجم نزدیک به 30گیگ هستن یعنی حداقل فول اچ دی واقعی!
و اینکه میخوام سیستم و لپ تاگ هم بعضی مواقع بهش وصل کنم ولی بیشتر واسه همون فیلم و بازی. بازی هم فقط فیفا
حالا یه سوال هست که مانیتور بهتره یا تلویزیون واسه اینکارا؟ از نظر قیمت و امکاناات و از همه مهتر کیفیت...
یه موضوعی هم که خیلی گیج شدم درباره hdmi و display port هست . اینکه hdmi 2 کیفیت 4k و با نرخ 60هرتز نشون میده و تقریبا همه تلویزیون ها و مانیتورها 1.4 هستن که میشه 30 یا 24 هرتز، آیا این خیلی تاثیر داره توی دیدن فیلم؟ چون تلویزیون که display port ندارن فعلا ،؛ مانیتورها هم با قیمت خیلی بالا همچنین امکاناتی دارن.
بعد سوال مهم اینکه من یه سری تلویزیون دیدم که Refresh Rates و بالای 60 هستن ، اکثر تلویزیون ها 100 به بالا هستن ، پی اگه حتی hdmi 1.4 هم باشن که با کابل اگه نرخ 24هرتز و انتقال بدن یا 30 هرتز. ولی اگه با فلش به وسیلکه خود تلویزیون یک فیلم 4k و پخش کنم با نرخ همون 100 یا 12و .... هرچی که مربوط به خود تلویزیون هست چخش میشه درسته؟
یا اگه از طریق wifi و امکانات دیگه تلویزیون ها که بدونه کابل وصل میشن به سیستم فیلم پخش کنم چی؟
یعنی این نرخ تصویر مربوط به انتقال از طریق کابل ها میشه فقط؟ از طریق خود تلویزیون نرخ بالا است؟ (یعنی همون چیزی که خود تلاویزیون ارائه میده 100به بالا)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
باشتکر ویژه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)